Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yine başladık aynı muhabbete Lucescu falan gelmeyecek hem 8 milyon euro alıyor yılda
    Sayın adminim. Lucescu'nun 8 milyon veya 6 milyon aldığı koca bir yalan. 3 milyonun altında bir kazancı var. Bizzat yönetim kurulumuzdan duyduğum bilgidir. Sallıyorlar, ciddiye almayın.

Bu arada nezdinizde tüm adminlerimize sağlık ve afiyet filiyorum efendim. (Ulan Ronin)

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden öyle düşündünüz bilmiyorum ama Hamdi'den iyi olacağına eminim.
      Karakter problemi var

Yorum

• Öyle demeyin bir Yumlu kolay yetişmiyor.15 senedir profesyonel antrenman yapıp 5 kilo kasa sahip olmamak büyük meziyettir.Siz varya sırf Trabzon'lu diye bu çocuğa böyle kötü gözle bakıyorsunuz.Koca koca adamlarsınız hiç yakışmıyor size
        En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 22:34.
        !

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tonya55'i serbest bırak ve bu iş huzur içinde çözülsün Şu an onun eksikliğini yaşıyor forum.
          Kefaletini ödeyin bırakalım 47 saat 25 dakikası kaldı sabretsin

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nutella neden çok lezzetli biliyormusun deep blue. çünkü içindeki yağ palmiye yağı.bu nutellacılar o tadı yakalamak için milyarlarca palmiyeyi kesiyorlar.sen her nutella alışında bu katliama destek veriyorsun.
            Palmiye yağı dünyanın en iğrenç yağı Ronin. Tayland'da yemekler onunla yapıldığı için 10 gün ananas yedim sabah akşam. Anam ağladı...

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şahsi ihtimal dağılımım: %50 Lucescu, %40 Ersun, %10Birihtimaldahavarodasevmekmidersin

Dogru bir yönetimle, uygun bir bütceyle Ersun Hoca, Lucescu kadar olmasada onun bir tik alti kadar is yapar, Ersun su zaman da candir, topraga hayat veren su dur.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                DEEP BLUE. Fikren nerede ayrılıyoruz?
                Ersun iyidir. Hatta çok iyidir. Klas hocadır ve çapkındır. Çapkın adamdan zaral gelmez.

Yorum

nutella neden çok lezzetli biliyormusun deep blue. çünkü içindeki yağ palmiye yağı.bu nutellacılar o tadı yakalamak için milyarlarca palmiyeyi kesiyorlar.sen her nutella alışında bu katliama destek veriyorsun.
                  Vegansındır da şimdi sen? Ormanlar hayvanlar.. O kaynar suda haşladığın enginarın canının ne kadar yandığını biliyor musun sen ronin ?

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Palmiye yağı dünyanın en iğrenç yağı Ronin. Tayland'da yemekler onunla yapıldığı için 10 gün ananas yedim sabah akşam. Anam ağladı...

banada geçende bir arkadaş demişti.bu arada bende nutella yiyorum ye gitsin yaw ölümlü dünya ben öylesine yazdım zaten en geç 30 yıla dünya savaşı çıkar hepimiz yok olucaz palmiyeleri düşünemicem şimdi

Yorum

banada geçende bir arkadaş demişti.bu arada bende nutella yiyorum ye gitsin yaw ölümlü dünya ben öylesine yazdım zaten en geç 30 yıla dünya savaşı çıkar hepimiz yok olucaz palmiyeleri düşünemicem şimdi
                      Yav bu ronine rep verecemde başka üyelere vermem gerekiyor galiba önce sistemi çözemedim
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Ersun nun gelme ihtimali varmı ???
                        Sayet luceyi olmassa Ersun çok iyi olur.yap 5 senelik anlaşma. transferinde ona bırak. yaslan arkana
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vegansındır da şimdi sen? Ormanlar hayvanlar.. O kaynar suda haşladığın enginarın canının ne kadar yandığını biliyor musun sen ronin ?

yok be renkdaş geçende bir arkadaş demişti ben takmıyorum böyle şeyleri öylesine yazdım..vergan mergan vejeteryan dünyadaki en büyük saçmalıktır.

Yorum

Ronin bazen ne düşünüyorum biliyor musun kanka... Ya aslında 3.dünya savaşı çoktan olduysa ve aslında hepimiz çoktan öldüysek... Bilmiyorum Nutella'nın etkisi mi tabi...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ronin bazen ne düşünüyorum biliyor musun kanka... Ya aslında 3.dünya savaşı çoktan olduysa ve aslında hepimiz çoktan öldüysek... Bilmiyorum Nutella'nın etkisi mi tabi...

e demiştim nutellayı fazla kaçırdın diye

Yorum

• DEEP BLUE. Fatih TERİM den bahsetmiştim.
                                En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 22:45.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X