Şahsi ihtimal dağılımım: %50 Lucescu, %40 Ersun, %10Birihtimaldahavarodasevmekmidersin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DEEP BLUE
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞeker korkusundan çayı bile şekersiz içiyorum abi zımba gibisin maşallah diyelim Nazar deymesin.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim bjk kadrosu her hattıyla senden 2 gömlek üstün.Kanadın orta açamaz,bekin bindirme yapamaz, adam takip edemez ,orta sahan ne araya oynar ne öldürücü pas yapar,stporlerin Türkiyenin en kötü ikilisi,bir kalecimiz vardı oda battı gitti,bir yarım forvetimiz var 1 maç gol atar 10 maç sahada yok.Daha neren iyi ;ha birde şenol efendi şu karonun başında olsaydı aynı şu anki durum olacaktı ne eksik ne fazla.
bana göre bırak 2 gömlek üstünlüğü biz boyun farkıyla bjk den kadro olarak daha iyiyiz.defansımızda sıkıntı var orası ok.orta açamaz bindirme yapamaz diyorsun bunlar tamamen hoca kaynaklı sistem kaynaklı sorunlar.koy bakayım cavandayı yusufu okayı erkanı bjk ye kanatlardan gelişi izle ayrıca bjk de şu an cardozo olsaydı kesinlikle gomezden daha çok gol atmıştı.yani gomezden daha iyi bir forvet cardozo.
eskişehirdeyken erkan sol kanadı hallaç pamuğu gibi atıyordu yusuf 1461 de solda sağda bindirmelerle felç ediyordu rakibin kanatlarını bize gelen beceriksiz hocalar batırdı bu kadroyu.
stoperde hatalıyız douglus olmaz yumlu olmaz alper olmaz.ama şenol hoca o kadar güzel oynatıyor ki takımını o kadar güzel bir sistem kuruyorki douglus alper yumluyu koy bjk ye ilginçtir ki orda da sırıtmaz bünyeye ayak uydururlar bir bütün halinde oynuyor takım .
bana göre tolga son derece yeteneksiz bir kaleci bizden gittiğinde çok sevinmiştim .tolga gibi kötü bir kaleciyi bile idare etti takım .nasıl şenol hopcanın oyun yapısı sayesinde .yoksa tolgayı koy gençlerbirliğine filan her maç en az 2-3 gol yuer.çünkü futbolu bilmiyor.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlma ihtimali yüksek fakat danışmanlık vari bir teklif düşünülebilir bir şey değil bana göre. Trabzonspor, bir teknik direktör yetiştirme yurdu değil. Olmazsa da yerli gelir. Gelecek olan yerliyi biliyorsunuz zaten. Bursa ile imzalamamış olması boş yere değil. Bu hafta netleşir her şey.TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
Bay Ego yeni yönetimin teknikdirektör tercihi olursa arkalarına aldıkları rüzgarı ciddi şekilde kaybederler. Bir yanlış bazen tüm doğruları götürebilir ki daha doğru adım atmadılar, atacak fırsatı ve zamanı da bulabilmiş değiller. Trabzonspor taraftarı Bizans taraftarına benzemez. Ne olursa olsun kazan bu takımda taraftarının da ruhuyla bağdaşmaz. Umarım böyle bir hata yapmazlar.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmin kardeşim. Ben makarnayı bile şekerli yiyorum. Yumlu stayla...TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBay Ego yeni yönetimin teknikdirektör tercihi olursa arkalarına aldıkları rüzgarı ciddi şekilde kaybederler. Bir yanlış bazen tüm doğruları götürebilir ki daha doğru adım atmadılar, atacak fırsatı ve zamanı da bulabilmiş değiller. Trabzonspor taraftarı Bizans taraftarına benzemez. Ne olursa olsun kazan bu takımda taraftarının da ruhuyla bağdaşmaz. Umarım böyle bir hata yapmazlar.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmin kardeşim. Ben makarnayı bile şekerli yiyorum. Yumlu stayla...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenutella yiyerek ormanların katline sebep oluyorsunuz.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit abi nutella yiyince kas yapılıyormuş yumlu öyle biliyormuş.Doğru mudur?
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine başladık aynı muhabbete Lucescu falan gelmeyecek hem 8 milyon euro alıyor yıldaŞu an onun eksikliğini yaşıyor forum.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
DEEP BLUE. Fikren nerede ayrılıyoruz?En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 22:31.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Ronin, ormanla aramda hiç öyle bi durum geçmedi....
nutella neden çok lezzetli biliyormusun deep blue. çünkü içindeki yağ palmiye yağı.bu nutellacılar o tadı yakalamak için milyarlarca palmiyeyi kesiyorlar.sen her nutella alışında bu katliama destek veriyorsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum