Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi sal. Bugün ben tartıştım yeni başkanımız vizyonsuzmuş. Bir an yuh dedim adamı seçme sebebimiz vizyon diye neymiş efendim ikna edici değilmiş Azize gibi. Yani İho gibi vururum kırarım demiyor ya hatası oymuş. Şaşırmamak lazım. Biliyoruz böyle tiplerin var olduğunu.

Iste tamda bu yüzden Demokrasiyi bir süreligine tatile falan cikarmaliyiz, su baskana vizyonsuz diyen adam ile benim senin gibi adamlarin oyu ayni olmamali Aysun Kayaci ya selamlar bu arada rte ile bu moda oldu, secmen kendi gibi ortalama birini, kendine Baskan istiyor secilince de, yönettigi kurum ortalamanin üstüne bir türlü cikamiyor iste bu yüzden Aristokrasi diyorum
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Var öyle sihirlere perilere inanan insanlar küçükken çok masal dinlemişler abi salla gitsin
      Haklisin cevap vermek bile yersiz ama insan dayanamiyor...

Yorum

• Usta bey Şansal bey ile lig tv de. Yatmadan once vizyon yuklemesi yapiyorum. )))
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yahu arada forumca birlesip Fazil Say' in konserine falan gidelim, tüm dünya hayran, bir biz disliyoruz bu herifi, Elit olmanin yolu Fazil Say' i dinlemekden geciyor aga, inaniyorum buna

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben en cok alacagimiz kanat oyuncularini merak ediyorum..arkadas ozlemisiz iyi kanat oyuncusunu...
            Olgun abi biraz ipucu versende bizde merak etsek..

Yorum

Ben en cok alacagimiz kanat oyuncularini merak ediyorum..arkadas ozlemisiz iyi kanat oyuncusunu...
              Belli isimler var mı?
              Yoksa ilk etapta bu takviyeler yapılacak, buralara adam araştırması mı yapılıyor?
              Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
              İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

Belli isimler var mı?
                Yoksa ilk etapta bu takviyeler yapılacak, buralara adam araştırması mı yapılıyor?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Iste tamda bu yüzden Demokrasiyi bir süreligine tatile falan cikarmaliyiz, su baskana vizyonsuz diyen adam ile benim senin gibi adamlarin oyu ayni olmamali Aysun Kayaci ya selamlar bu arada rte ile bu moda oldu, secmen kendi gibi ortalama birini, kendine Baskan istiyor secilince de, yönettigi kurum ortalamanin üstüne bir türlü cikamiyor iste bu yüzden Aristokrasi diyorum
                  Aysun Kayacı'nın ağzını yerim yerim...

Nazım'ım parti kuruyoruz: TAP ( Trabzonspor'lu Aristokratlar Partisi) Bekliyoruz. Seçkinci, elitist, snob ve aristokrat tüm gençleri bekliyoruz.

Yorum

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Belli isimler var mı?

Önce bir Hoca isi belli olsun renkdas, sakin ol yine icimizdeki doyumsuz o vahsi Transfer Canavarini uyandirma

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aysun Kayacı'nın ağzını yerim yerim...

Nazım'ım parti kuruyoruz: TAP ( Trabzonspor'lu Aristokratlar Partisi) Bekliyoruz. Seçkinci, elitist, snob ve aristokrat tüm gençleri bekliyoruz.

Hemen kuralim abi ben Almanyadan maddi manevi her türlü destegi veririm yalniz bir kere yerim desen yeterliydi be abi

Yorum

Önce bir Hoca isi belli olsun renkdas, sakin ol yine icimizdeki doyumsuz o vahsi Transfer Canavarini uyandirma
                        ya sorma aklım alamadığımız güney amerikalı kanat forvetlerde kaldı

Yorum

• Troll yüzünden arada kaynadı.Lucescu gerçekten öyle bir teklifte bulunduysa ve sezon sonu kesinlikle gelecekse Muharrem başkan gözü kapalı kabul etsin.
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Hemen kuralim abi ben Almanyadan maddi manevi her türlü destegi veririm yalniz bir kere yerim desen yeterliydi be abi
                            Ne kadar içten ve arzulu olduğum anlaşılsın diye tekrarladım Nazım'ım..

Yorum

• Tahmin ettiğimiz gibi, Sadi hoca devre arasına kadar devam edecek.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne kadar içten ve arzulu olduğum anlaşılsın diye tekrarladım Nazım'ım..

Aynen abicim insallah biran önce Lucescuya kavusuruz ohhh bee

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X