Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf ile Alper gitti... En azindan Alper yandi. )))

Usta sol bek alacak orasi belli oldu. Sol tarafi begenmemis. ))
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Troll yüzünden arada kaynadı.Lucescu gerçekten öyle bir teklifte bulunduysa ve sezon sonu kesinlikle gelecekse Muharrem başkan gözü kapalı kabul etsin.
      Yanlis yapmamaya calisiyolar...cok iyi hocalarla gorusuluyor...artik umit abinin dedigi gibi sir tutmamiz gerek aslinda...

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Usta bey Şansal bey ile lig tv de. Yatmadan once vizyon yuklemesi yapiyorum. )))
        bilgisayardanmi izliyorsun adres versene yani link gibi kardes ..
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Alper'e maden dedi
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Selamun aleyküm. Ben biraz sarhoşum. Herkes sevdiği kıza mesaj atar, ben buraya yazıyorum.... Sizi seviyorum ulannnnn.....

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alper'e maden dedi
              Kömür de bir madendir.

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alper'e maden dedi
                Katılıyorum. Rakiplerin çok güzel işlediği bir maden
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selamun aleyküm. Ben biraz sarhoşum. Herkes sevdiği kıza mesaj atar, ben buraya yazıyorum.... Sizi seviyorum ulannnnn.....
                  Vay koçum bee... En sevdiğim adam tipi... Biz de seni seviyoruz Cihat'ım :-)))

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yanlis yapmamaya calisiyolar...cok iyi hocalarla gorusuluyor...artik umit abinin dedigi gibi sir tutmamiz gerek aslinda...
                    Sır tutun abi sır tutmak iyidir her ne kadar merak eden taraf biz olsak da siz sırrınızı tutun ama özelden bir kaç ipucu yazın merak edenlere İnşAllah doğru olanı yapacaklardır ben çok güveniyorum yönetime.
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Selamun aleyküm. Ben biraz sarhoşum. Herkes sevdiği kıza mesaj atar, ben buraya yazıyorum.... Sizi seviyorum ulannnnn.....

Oh bir sarhosumuz eksikdi zaten ama sana kötü bir haberim var kanka biz seni sevmiyoruz maalesef hatta gecmis sayfalarda [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] ve [MENTION=47116]Nazim Can[/MENTION] senin ne kadar gicik ve troll bir üye oldugundan falan bahsettiler
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Komur devri kapandi abi ...)kendin yanacaksin bizi neden yakiyon dimi artik kombi zamani...)

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aysun Kayacı'nın ağzını yerim yerim...

Nazım'ım parti kuruyoruz: TAP ( Trabzonspor'lu Aristokratlar Partisi) Bekliyoruz. Seçkinci, elitist, snob ve aristokrat tüm gençleri bekliyoruz.
                          Zaten ben maçkanın dağların da Mozart ile Beethoven ile büyüdüm.Bende üye olmak istiyorum.İzninle Ümit Bey Abi
                          !

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bilgisayardanmi izliyorsun adres versene yani link gibi kardes ..
                            Tv den izliyorum. Önemli bir sey derse yazarim.

"Senol hoca bosta olsa tarih yazacagim kisi" dedi. ) Senol a saygisi buyuk.

Hoca olayi 10 gun icinde netlesecek dedi. Takimda cok oyuncu var dedi, alayini lav edicem dedi. Anladigim kadariyla ilk 11 deki bazi adamlari yetersiz goruyor, satislar olabilir. Devre arasi transfer yapariz orasi kesin.

Hoca isi 10 gun icinde netlesecek diyor bakalim ne olacak... Lucescu ile gorusulecek, olmasa bile rol model olacak kisi Luce diyor ama olacak gibi konusuyor.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Merak etmeyin arkadaşlar ben içinizden elit olmayan forum yöneticiniz olarak hepinizi kucaklayacağım hiç şüpheniz olmasın
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Ahahahaha Aleyküm Selam .Bizde seni seviyoruz dostum hoş geldin
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X