Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tolga şampiyonluğu kaçırdığımız senesi bildiğin yıldız stoperdi. Hatırlıyorum Malatya dan gelmişti, bizde iyi parlamıştı. Sonra milli takıma kadar yükseldi ve Ersun Yanal ın milli takımında defansta formayı kaptı. Kötü defans değildi yani.

Sonra dötü kalkınca Shaktar a satmıştık. Yanlış hatırlamıyorsam Şenol hoca dönemiydi, yerine Fabiano Eller alınmıştı. O da Teofilo nun stoper olanıydı, durmam ben burada dedi sonra onuda sattık. )) Sezon başı zaten tarihimizin en rezalet (bana göre) günlerini yaşıyorduk. Rumlara (Anorthosis) elenmiştik. Medyada bizim için atılan ''Vatan hainleri'' başlıklarını unutamıyorum. Hangi gazeteydi unuttum. Jefferson un bizdeki kariyerinin başlamadan bittiği maçlardı, Yattara sağolsun çok pis elenmiştik. Eyy gidi Şenol hoca, aldıra aldıra Jun u aldırmıştı maçtan önce. Tekke sakat sakat girip gol atmıştı 2 maçta da ama yetmemişti.
    Hatırlıyorum da hafızamda Shakhtar meselesi hiç yok

Ama transferlere bakınca karavana çok atmış Luce. Şu 30 milyona satılanlara bakıyorum ama onlarda zaten 10-15 milyona alınmış. Bernard 25 milyon, Fernando 11(Bir sezon sonra 8 milyona satılmış), Wellington ve Ferreyra toplamda 16 milyona alınmışlar piyasada daha yoklar, Taison 15 milyon, Dentinho kazması 7,5 milyon, Gladly 7 milyon ve daha bu sene ufaktan biraz kendini gösterdi, Douglas Costa 8 milyon, Willian 14 milyon... İyi paraya satmışlar tamam ama bir sürü karavana var ve aldıkları paralarda az buz değil. Lucescu bize bi tane Taison alsa zaten 3 sezon daha transfer yapamayız. Bize gelirse eğer bu transferler hayal olur bence.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Hocam Jun'u Şenol hoca aldırmamıştı diye hatırlıyorum. Sadri Şener hocayı çağırıp gol kralı Jun'u aldık deyince o da hayırlı olsun demek zorunda kalmış. Alper'i istedi onu almadılar. Adrian gündeme geldiğinde gitti izledi, fiyat yanlış olmasın 2 milyon € düşünülüyordu, alın dedi, sonra kaça geldi 5.25 milyon €. Onun vebalini de hocaya yıktılar, hoca çok istedi diye. Şenol hocayı transferde eleştiririm ama bazı yerlerde de bence hakkı yendi. Bu işler neden döndü keşke bunları da bilebilseydik
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kurban Reis adam gibi adam Rubin'i ikinci ligden alıp 2 kere şampiyon yapmış ligin baş aktörlerinden biri haline getimiş ,takımı Avrupa takımı yapmış yenilmez Barça'yı yenmiş adam. Şu an geçen sene küme düşmekten son anda kurtulan Rostov'u lig 18 maç sonunda Lig 2.si yapmış. (Rostov'un piyasa değeri :24 milyon €.). İstikrar ise istikrar başarı ise başarı.Sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Maliyeti düşük, tesbihli, Türkmen.Ayrıca Hacı(Rubin şampiyon olunca Hacca gitmiş.) Daha ne olsun.
        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 16:38.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Mircea Lucescu'nun 8 milyon euro aldığını önceki gün Giray Bulak'la katıldığı tv programında ,Kaya Çilingiroğlu söyledi.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ağızdaki bakla çıkmış. bir kupa için bu kadar eğilmeye bükülmeye gerek yok.
            Yemişim kupasını sen onu ağlayanlara söyle ben diyorum ki m.Denizli aynı hafta bursaya yedek kadroyla çıktı kimse dedimi şikeci mustafa diye??????
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hatırlıyorum da hafızamda Shakhtar meselesi hiç yok

Ama transferlere bakınca karavana çok atmış Luce. Şu 30 milyona satılanlara bakıyorum ama onlarda zaten 10-15 milyona alınmış. Bernard 25 milyon, Fernando 11(Bir sezon sonra 8 milyona satılmış), Wellington ve Ferreyra toplamda 16 milyona alınmışlar piyasada daha yoklar, Taison 15 milyon, Dentinho kazması 7,5 milyon, Gladly 7 milyon ve daha bu sene ufaktan biraz kendini gösterdi, Douglas Costa 8 milyon, Willian 14 milyon... İyi paraya satmışlar tamam ama bir sürü karavana var ve aldıkları paralarda az buz değil. Lucescu bize bi tane Taison alsa zaten 3 sezon daha transfer yapamayız. Bize gelirse eğer bu transferler hayal olur bence.
              Ama ilk yıllara dikkat. Nereden nereye getirdi, bilinçsiz harcama yok gibi. Parayı buldukça, oyuncular değer kazanıp satıldıkça, alınan oyuncuların maliyetinde biraz artış olmuş. Git gide büyüyor kulüp.

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam Jun'u Şenol hoca aldırmamıştı diye hatırlıyorum. Sadri Şener hocayı çağırıp gol kralı Jun'u aldık deyince o da hayırlı olsun demek zorunda kalmış. Alper'i istedi onu almadılar. Adrian gündeme geldiğinde gitti izledi, fiyat yanlış olmasın 2 milyon € düşünülüyordu, alın dedi, sonra kaça geldi 5.25 milyon €. Onun vebalini de hocaya yıktılar, hoca çok istedi diye. Şenol hocayı transferde eleştiririm ama bazı yerlerde de bence hakkı yendi. Bu işler neden döndü keşke bunları da bilebilseydik

Jun u Atay Aktuğ döneminde aldık. Devre arası Zurawski yi Szymkowiak ile paket yapıp gelseler şampiyonduk. Çingene pazarlığı yapıp adamı Celtic e kaptırmışlardı. Sezon sonu bari golcü alalım dediler, aylarca forvet getiremediler en sonunda Jun u getirdiler. Anorthosis maçına yanılmıyorsam birkaç gün kala getirmişlerdi. Maça yetişmemişti, Tekke sakattı elde forvet yoktu. Golleri yiyince adamı Şenol hocamız sakat sakat sahaya sürdü, Tekke 2 maçta da gol attı ama deplasmanda 3-1, içerde 1-0 skorlarla elendik. Sonra zaten bütün ülke doğradı bizi, ligde tepe takla olduk sezon başı darmadağın olduk klasik TS kaosu işte. Atay Aktuğ ile Şenol hoca istifa ettiler. Sonra kongrede Albayrak 2 dünya yıldızı getireceğim diyerek başkan olmuştu. )) 2 yılda bununla uğraştık, Sadri Şener geldi kurtulduk. İho ile yine battık, camiayı biraz tanıdıysam karadenizin dalgaları misali bu kez Usta ile yine başarılı olacağız gibi. Yönetimler arası öyle inişli çıkışlı dalgalanmalarımız mevcut. Toparlanma süreci Usta ya denk gelecek.

Şenol hocanın en büyük hatası scoutlar ile çalışmaması. Adamın scouttan anladığı Ali Kemal Denizci ile Ünal Karaman dı. 9 puan önde girdiği devre arasında takım bangır bangır golcü diye bağırırken M.Çakır ve Brozek transferlerini yaptırması efsanedir. Bjk nin öyle hataya düşeceğini sanmam çünkü bjk nin izleme komitesi var, scoutlar ile çalışıyorlar. Şenol hocaya sormazlar sadece kaleci mi, defans mı, seç beğen al derler. Bizde öyle yapmalıydık.
              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 16:48.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mircea Lucescu'nun 8 milyon euro aldığını önceki gün Giray Bulak'la katıldığı tv programında ,Kaya Çilingiroğlu söyledi.
                Hami'nin iyi frikikçi olmadığını da söylemişti. Bence yanlış biliyor

Tamam pardon o zaman Atay Aktuğ aldık demiş Şenol hocaya
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 16:48.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Dünyanın en iyi aşçısını da getirseniz çürük sebzelerden iyi yemek çıkaramaz. Bu oyuncu grubu ile başarı hayalin ötesinin ötesinde.

Trabzonspor'u daha benimseyememiş, kafası karışık bir sürü oyuncumuz var. Teknik kadronun %90'ının falan yenilenmesi gerekiyor.

Yorum

• Shaktar sistem takımı olma adına çıktığı yolda elbette karavana atmış olabilir lakin sonunda Avrupa'da saygın bir kulüp olmuşsanız bu karavanalar gözünüzde bir hiçtir.

Lucescu bize bu sistemi oturtacaksa 3 yıl şampiyonluk istersem ne olayım ki ondan sonra başarının gelmemesi imkansız.

Kaldı ki biz yıllardır geri döünüşü olamayacak karavanalara atmadık mı?

Mesela Cardozo'nun 3 yıllık maliyeti bize 12 milyon €. Peki Cardozo'ya verilen bu paranın Cardozo'nun elinde olan veya olmayan sebeplerden ötürü geri dönüşü olacak mı?
                    Constant'ı seven biri olarak ona 11 milyon maliyet verilmesi doğal mıdır?
                    Tolgay bize 15 milyon €'luk yük bindirecek bir oyuncu mudur ki az daha buna o paraları verecektik?
                    Ya da N'Doye'a 10 milyon vermemiz bizim neremizi dünya kulübü yapacak?

Artık aklımızı başımıza almamız gerekiyor ve bizi bu durumdan kurtaracak Lucescu gibi bir isme ihtiyacımız var. Ve ona sabretmeliyiz.

Yorum

• bu senekı kadro tarıhımızın en ıyı kadrosuydu ıyıde baslamıstık,sampıyonluklar 1 2 puan farklarla olunuyor okadar yatırım yap gelsın ıkı hakem maddı manevı cokertsın senı,yıne yatırım yapılacak ve dıyelımkı bu sezonkı kadar hakem hatasıda olmasın ne olacak sadece 1 hakem hatası bıle senı sampıyonluktan edecektır veya rakıbın lehıne yapılan hatalar onları bır adım one gecırecektır. yonetımın ıs ısten gectıkten sonrakı acıklamalarıda hıc bır fayda saglamayacaktır oyuzden derımkı bu konuda kulısı ıse baslamadan yapsınlar aksı halde son bır kadro kurma sansımız var ondada basarılı olamazsak sıradan takım halıne donerız

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mircea Lucescu'nun 8 milyon euro aldığını önceki gün Giray Bulak'la katıldığı tv programında ,Kaya Çilingiroğlu söyledi.
                        işte size luceyi almak için bir sebep daha.. kankası giray bulaka pas atmış aklı sıra kaya.. ve eğer maliyeti 8 milyon eur ise bence oldukça ekonomik.. sırf 3-4 yılda gönderdiğimiz teknik adamlara ödediğimiz tazminata bir lucescu alınabiliyormuş demek ki!!
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu senekı kadro tarıhımızın en ıyı kadrosuydu ıyıde baslamıstık,sampıyonluklar 1 2 puan farklarla olunuyor okadar yatırım yap gelsın ıkı hakem maddı manevı cokertsın senı,yıne yatırım yapılacak ve dıyelımkı bu sezonkı kadar hakem hatasıda olmasın ne olacak sadece 1 hakem hatası bıle senı sampıyonluktan edecektır veya rakıbın lehıne yapılan hatalar onları bır adım one gecırecektır. yonetımın ıs ısten gectıkten sonrakı acıklamalarıda hıc bır fayda saglamayacaktır oyuzden derımkı bu konuda kulısı ıse baslamadan yapsınlar aksı halde son bır kadro kurma sansımız var ondada basarılı olamazsak sıradan takım halıne donerız
                          Ben bu en iyi kadro muhabbetine inanmıyorum. Takımdaki tüm kanatları toplasan bir Gökdeniz etmez, santrforları toplasan bir Tekke etmez. Sol bek zaten yok, stoper eksik Onur desen bitmiş. En iyi kadro falan yok ortada..

Yorum

• Lucescu ile son görüşme yapılacak önümüzdeki günlerde. Şartlar belli, ya kesin evet ya da kesin hayır. Arada bence küçük pürüzler var.

Yorum

• Lucescu gelirse bu Klup Kendini Amatörde bulur Aha Buraya Yaziyorum.
                              Besiktas 9 Puan öndeyken Ligi kacinci bitirdiler Samsun Faciasi bir Arastirilsin derim.
                              Burasi Ukranya Degil Karsi kiyi Hatirlatirim.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu en iyi kadro muhabbetine inanmıyorum. Takımdaki tüm kanatları toplasan bir Gökdeniz etmez, santrforları toplasan bir Tekke etmez. Sol bek zaten yok, stoper eksik Onur desen bitmiş. En iyi kadro falan yok ortada..
                                Harbinden ya tarihimizin en iyi kadrosu lafı beni utandırıyor. Hemşerim tarihin en iyi kadrosu mersinden,rizeden,osmanlıdan 3 YEMEZ daha 15 haftada 7 mağlubiyet almazzžzz alamaz.Tarihimizin en iyi kadrosu 95 ve 96 kadrosudur tamamı istisnasız millidir. Yerliler Türkiye deki en iyi yerlilerdir.Senin şu andaki kadronda sol kanat yok,sağ kanat yokbir sol bek var onu seyrederken acı acı gülüyorum,yarım bir forvetin var oda işine gelirse gol atıyor 10 numara yok,stopelerin çaycumasporda oynayamaz daha hangi iyi kadro.Kardeşim iho denen cahil herif takımın içine etti sonrada size tarihin en iyi kadrosunu bıraktım dedi sizde inandınız.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X