Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ümit abi, Arif abinin yaz döneminde güney amerikaya hakim arkadaşlarla yaptığı futbolcu önerilerini mi kastediyorsun yoksa ilk defa bir yönetim 'ben bu adamı daha 500bin euro iken söylemiştim şimdi 10 milyon versen alamazsın' söylemlerinin sahibi araştırmacı abilerimizin tavsiyelerine önem mi verecek?
    Yoksa o vur kır parçala bu maçı kazancı güney amerikalılardan bizde de mi olacak
    Evet forumdan iki arkadaşımızın raporlarını ileteceğiz. Hem arkadaşlarımıza, hem de bu konuda çab gösteren Arif kardeşime trşekkür ediyorum.

Yorum

• Ersun Yanal hariç kim gelirse gelsin, takımı ve ligi tanıyorum derken gelecek seneyi de heba ederiz.

Ertuğrul Sağlam a razıyım ama Lucescu dışında yabancı hoca gelmesin. Yabancı hocalar aşırı riskli, öyle böyle değil. Ligi, şehri, takımı, ihtiyaçları bilen Ersun hoca dışında gidip yabancı hoca getirmek = gazı açıp çakmakla kontrol etmek, aynı şey.

Getir şu adamı kafamız rahat etsin. Yerli hoca gelmezse, Luce gelirse belki ama diğer türlü saçma bir tercihte gelecek sezonunda çöpe gitmesinden korkuyorum.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ertuğrul geleceğine Sadi devam etsin.

Yorum

• [QUOTE=nakzo;1920320623]Fatih hatırlar mısın bilmem sevgili dehamız filozofumuz fB şampiyon olması diye bir tarafını yırtıp bursayı şampiyon yapmıştı.o gün ben bunu sonuna kadar eleştirdiğim için hayin damgası demiştim ne hikmetse yılların hocası m.Denizli bursa maçına aynı hafta yedek kadroyla çıkmıştı kimsede m.denizliye gık denedi işte senolun kendini tatmin için yaptığı bu hamle bizim 2011 sampiyonlugumuza mağloldu çünkü fB 2011 de şampiyon olmak için herşeyi yaptı aynısını bu sene içinde dusunuyorum.[/QUOTE
          Öyle sey mi olur renkdas simdi sacmaladin yani.

O macta takim ne yapmasi gerekiyorsa yapti fazlasini degil.

Nedir yani o macta takim fenerbahce sampiyon olsun diye alcaktan mi almaliydi?

Ertesi sezon sb den ikinci devre puan alan tek takim da bursaydi hatirlatayim.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ersun ve lucescu dışında bir hoca riskli olabilir evet.toparlanma süreci uzayabilir.

Yorum

• Lucescu tabiki.

Abartildigi gibi Transfer bütcesi falan yok. 11 yillik harcama buyrun. Alim-Satis bakin. http://www.transfermarkt.com.tr/shak...ers/verein/660
              + Muharrem Usta nin dedigi gibi gs da parasiz ama bjk da parali Sampiyonluklari var..

Yillik kazanci ise 6-7-8 milion € falan degil...3 milion € kazaniyor.
              En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 15:10.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Lucecu olacaksa yarim sezon Sadi ye bile katlanirim

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lucecu olacaksa yarim sezon Sadi ye bile katlanirim
                  Ben katlanamam yarindan tezi yok gonderilmeli.

Bu takim seneye avrupada olmali bu sadi hocayla mümkün degil.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sadi hocaya yillarca katlandigimiz yeter bence
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Mircea Lucescu`lu Donezk son 10 yil Transfere harcadigi para 246 M. €...Elde edilen bonservis parasi ise 267 M. €...

Trabzonspor ise ayni dönem. Harcadigi para 132 M. €..Elde ettigi Para ise 76.35 M. €..Donezk, 21 M. € kar, TS- zarar 55.65 M. €

Lucescu Yilda aldigi para 3 M. €...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lucescu tabiki.

Abartildigi gibi Transfer bütcesi falan yok. 11 yillik harcama buyrun. Alim-Satis bakin. http://www.transfermarkt.com.tr/shak...ers/verein/660
                        + Muharrem Usta nin dedigi gibi gs da parasiz ama bjk da parali Sampiyonluklari var..

Yillik kazanci ise 6-7-8 milion € falan degil...3 milion € kazaniyor.
                        Biz Tolga Seyhanı 4 milyona Shakhtara mı okutmuşuz? Vay anasını ilk defa gördüm şoktayım Lucescudan 10 puan kırıyorum
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih hatırlar mısın bilmem sevgili dehamız filozofumuz fB şampiyon olması diye bir tarafını yırtıp bursayı şampiyon yapmıştı.o gün ben bunu sonuna kadar eleştirdiğim için hayin damgası demiştim ne hikmetse yılların hocası m.Denizli bursa maçına aynı hafta yedek kadroyla çıkmıştı kimsede m.denizliye gık denedi işte senolun kendini tatmin için yaptığı bu hamle bizim 2011 sampiyonlugumuza mağloldu çünkü fB 2011 de şampiyon olmak için herşeyi yaptı aynısını bu sene içinde dusunuyorum.
                          Hatırlamammı kardeşim aynen katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada Arif Berkay kardeşim. Malum iki arkadaşımızla görüşebilirsen memnun olurum. Detaylı raporlarını acilen hazırlasınlar. Biraz önce arandım... Bekliyorlar... Sanırım yakın tarihte yüzyüze bir görüşme de olacak.
                            Devamlı irtibattayım abi
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih hatırlar mısın bilmem sevgili dehamız filozofumuz fB şampiyon olması diye bir tarafını yırtıp bursayı şampiyon yapmıştı.o gün ben bunu sonuna kadar eleştirdiğim için hayin damgası demiştim ne hikmetse yılların hocası m.Denizli bursa maçına aynı hafta yedek kadroyla çıkmıştı kimsede m.denizliye gık denedi işte senolun kendini tatmin için yaptığı bu hamle bizim 2011 sampiyonlugumuza mağloldu çünkü fB 2011 de şampiyon olmak için herşeyi yaptı aynısını bu sene içinde dusunuyorum.
                              ağızdaki bakla çıkmış. bir kupa için bu kadar eğilmeye bükülmeye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz Tolga Seyhanı 4 milyona Shakhtara mı okutmuşuz? Vay anasını ilk defa gördüm şoktayım Lucescudan 10 puan kırıyorum

Tolga şampiyonluğu kaçırdığımız senesi bildiğin yıldız stoperdi. Hatırlıyorum Malatya dan gelmişti, bizde iyi parlamıştı. Sonra milli takıma kadar yükseldi ve Ersun Yanal ın milli takımında defansta formayı kaptı. Kötü defans değildi yani.

Sonra dötü kalkınca Shaktar a satmıştık. Yanlış hatırlamıyorsam Şenol hoca dönemiydi, yerine Fabiano Eller alınmıştı. O da Teofilo nun stoper olanıydı, durmam ben burada dedi sonra onuda sattık. )) Sezon başı zaten tarihimizin en rezalet (bana göre) günlerini yaşıyorduk. Rumlara (Anorthosis) elenmiştik. Medyada bizim için atılan ''Vatan hainleri'' başlıklarını unutamıyorum. Hangi gazeteydi unuttum. Jefferson un bizdeki kariyerinin başlamadan bittiği maçlardı, Yattara sağolsun çok pis elenmiştik. Eyy gidi Şenol hoca, aldıra aldıra Jun u aldırmıştı maçtan önce. Tekke sakat sakat girip gol atmıştı 2 maçta da ama yetmemişti.
                                En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 15:56.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X