Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadi ile devam edilmemeli...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Mehmet Atalay Bey'e birisi söylesin:

1- Devir değişti
      2- Trabzonspor Trabzon demek değildir
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada Arif Berkay kardeşim. Malum iki arkadaşımızla görüşebilirsen memnun olurum. Detaylı raporlarını acilen hazırlasınlar. Biraz önce arandım... Bekliyorlar... Sanırım yakın tarihte yüzyüze bir görüşme de olacak.
        Ümit abi, Arif abinin yaz döneminde güney amerikaya hakim arkadaşlarla yaptığı futbolcu önerilerini mi kastediyorsun yoksa ilk defa bir yönetim 'ben bu adamı daha 500bin euro iken söylemiştim şimdi 10 milyon versen alamazsın' söylemlerinin sahibi araştırmacı abilerimizin tavsiyelerine önem mi verecek?
        Yoksa o vur kır parçala bu maçı kazancı güney amerikalılardan bizde de mi olacak
        Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
        İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Neden Lucescu:

1- Tecrübe
          2- Bilgi
          3- Çalışkan
          4- Türkiye'yi biliyor
          5- Çeşitli ülkelerdeki istikrarlı başarı grafiği
          6- İyi futbolcu seçmesini bilmesi, seçenleri de bilmesi
          7- Kadro yapılandırmalarını başarıyla yapması
          8- Halden anlaması, alçakgönüllü olması, kafa olarak anlaşabilmemiz
          9- Romanyalı kimliği ile kültürümüze yakın olması
          10- Yaşı, Romanyalı kimliği ve Ukrayna gibi uzak ve vasat görülen bir ligde (Başarılı olsa bile) olduğu için Avrupa'da çok rağbet görmemesi, değerinin bilinmemesi

Neden rahatını bozsun? Onun cevabını da yöneticilerimiz bulsun. Tam isabet ama bu kriterlere göre alternatifini bulmak son derece zor
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• NO# MANAGER TEAM SALARY
            1 Pep Guardiola Bayern Munich £14.8m
            2 Jose Mourinho Chelsea £10.5m
            3 Arsene Wenger Arsenal £8.30m
            4 Louis Van Gaal Manchester United £7.3m
            5 Jurgen Klopp Liverpool £7m
            6 Jose Enrique FC Barcelona £7m
            7 Rafael Benitez Real Madrid £5.60m
            8 Roberto Mancini Inter Milan £4.30m
            9 Antonio Conte Italy £3.95m
            10 Manuel Pellegrini Manchester City £4.2m
            11 Massimiliano Allegri Juventus £3.50m
            12 Laurent Blanc PSG £3.45m
            13 Jorge Jesus Benfica £3.34m
            14 Roberto Martinez Everton £3m
            15 Slaven Bilic West Ham United £2.95m
            16 Roy Hodgson England £2.95m
            17 Joachim Low Germany £2.80m
            18 Dunga Brazil £2.50m

5 gün önce yayınlanan bir haber. Listede en az kazanan Dunga yaklaşık 3,5 milyon € kazanıyor ve bu da demek oluyor ki Luce 3,5'tan az alıyor ki aynı siteye göre Lucescu 2014-15 sezonunda £2.14m kazanmış. Bu da yaklaşık 3 milyon € yapıyor.

8 milyon € diyen yalancı belgeden gelsin bir zahmet.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada Arif Berkay kardeşim. Malum iki arkadaşımızla görüşebilirsen memnun olurum. Detaylı raporlarını acilen hazırlasınlar. Biraz önce arandım... Bekliyorlar... Sanırım yakın tarihte yüzyüze bir görüşme de olacak.
              Ümit Abi Kenan Karaman ile çağlar söyüncü bunların ismini iletirmisin
              En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 14:24.
              !

Yorum

• Uzaklarda aramayın.

Getirin Hikmet Karamanı takımın başına bak takım nasıl top oynuyor.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yorum

• Kim gelirse grlsin ama Trabzonlu bir teknik direktör olmasın.

Bu Kulübü büyük kulüb yapan Trabzonlu bir başkan değil. Tam tersi. Bir Kırşehirli bir başkandı.

Yani öze dönüş Trabzonlulardan uzak durmaktır.

Yorum

• bize acil korkak olmayan kaliteli bir hoca lazım
                    devre bitene kadar çekeceğimiz var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sene fenerin mutlaka şampiyon olması lazım.Adamlar önce gs 4.yıldızı taktı diye kuduruyor.bu sene alamazlarsa seneye naparsak yapalım fener evirir çevirir şampiyonluğu alır.
                      Fatih hatırlar mısın bilmem sevgili dehamız filozofumuz fB şampiyon olması diye bir tarafını yırtıp bursayı şampiyon yapmıştı.o gün ben bunu sonuna kadar eleştirdiğim için hayin damgası demiştim ne hikmetse yılların hocası m.Denizli bursa maçına aynı hafta yedek kadroyla çıkmıştı kimsede m.denizliye gık denedi işte senolun kendini tatmin için yaptığı bu hamle bizim 2011 sampiyonlugumuza mağloldu çünkü fB 2011 de şampiyon olmak için herşeyi yaptı aynısını bu sene içinde dusunuyorum.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• yeni hoca devre arasından önce takıma gelmesini isterdim, bari 2.yarı başında gelse. en azında anlaşılsa da o gelene kadar onun istediği zemin hazırlansa. gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlanmalı bence. bu kayıp sezonu böylelikle avantaja çeviririz.

birde sadece hoca gelmesiyle olmaz, büyük klüpler incelenip onlarda olan bir takım eklerde eklenmeli. mesela barcelona,real,city gibi takımlar antrenmanların da hangi teknolojiyi kullanıyorlar. veya teknik taktik konularında nasıl bir yöntem izliyorlar. en önemli konu altyapı sistemleri nasıl. oyuncu izleme konularını nasıl hallediyorlar.
                        bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• Ustaya baskı yapmayalım....lucescu gelmezse de gelmesin iyi bir hocayı bu sene getirmemiz elzem
                          Bu kadro çok kötü...
                          Defaatle tekrar ediyorum tanımalı bu sene bu kadroyu ki ne yapılacak adam başkanla oturup konuşsunlar.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih hatırlar mısın bilmem sevgili dehamız filozofumuz fB şampiyon olması diye bir tarafını yırtıp bursayı şampiyon yapmıştı.o gün ben bunu sonuna kadar eleştirdiğim için hayin damgası demiştim ne hikmetse yılların hocası m.Denizli bursa maçına aynı hafta yedek kadroyla çıkmıştı kimsede m.denizliye gık denedi işte senolun kendini tatmin için yaptığı bu hamle bizim 2011 sampiyonlugumuza mağloldu çünkü fB 2011 de şampiyon olmak için herşeyi yaptı aynısını bu sene içinde dusunuyorum.
                            Sana yüzde yüz katılıyorum. Doğru tespit.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ümit Abi Kenan Karaman ile çağlar söyüncü bunların ismini iletirmisin
                              İletirim kardeşim.

Yorum

• Dün takım bu sezonki en iyi futbollarından birini oynadı diye çogu hemfikir. doğrudur ama bu hoca sayesinde degil para dopingi sayesindedir.
                                buda gösteriyorki devre arasında mutlaka hoca degisikligi şart. eger luce ayarı bir hoca bulunursa hemen yoksa sezon sonu beklenmeli.
                                bekleneceksede devre arasında takımı tanıması için şimdiden bir hoca arayışına girilmeli.
                                bence eger sezon sonuna kadar hoca gelecekse bir hedef konmalı buda kupa ve ligde ilk 4 olmalı ona görede hocaya pirim saglanmalı.
                                bunuda bence şuan yapacak tek kişi yılmaz vural dır. yoksa bu kısa sürede başkası zor başarılı olur.
                                2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X