Bize proje hocası lazım. Lucescu olur, Kurban olur, Ersun olur araştırdığım kadarıyla Favre de olur..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit abi Ersun Bursa yolcusuymuş. hadi gözün aydın Bursa geceleri sizi bekler : )
Yorum
-
Sadi Hoca devre arası gider zaten.
Sezon sonuna kadar gelen hiç kimse de bizi tatmin etmeyecek. Hepimiz biliyoruz.
Bunu kabullenip o sabır taşlarını yerinden çıkarmamız gerektiğini tekrardan söylemek istiyorum.
Kimsenin elinde sihirli değnek olmayacak.
Kadromuz ve yapabilecekleri az çok belli.
Buradan yeni yönetime vurmak isteyenler ne bekliyordu çok merak ediyorum. Adamlar vaatlerini gelecek sezona göre açıkladı zaten. Yok ben yeni duydum ay ben katlanamam yok.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi Hoca devre arası gider zaten.
Sezon sonuna kadar gelen hiç kimse de bizi tatmin etmeyecek. Hepimiz biliyoruz.
Bunu kabullenip o sabır taşlarını yerinden çıkarmamız gerektiğini tekrardan söylemek istiyorum.
Kimsenin elinde sihirli değnek olmayacak.
Kadromuz ve yapabilecekleri az çok belli.
Buradan yeni yönetime vurmak isteyenler ne bekliyordu çok merak ediyorum. Adamlar vaatlerini gelecek sezona göre açıkladı zaten. Yok ben yeni duydum ay ben katlanamam yok.
Benimde yeni yönetime ilk fırsatta geçirenlere bir çift sözüm var buradan.Sizin kim olduğunuzu gayet iyi biliyoruz biz akıllı olun mantıklı yorumlar yapın.Bu olayların sorumlusu onlar değil ve bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
ben hoca istemiyorum Sadi de olsa Carlo Ancelotti de olsa Diego Simeone de olsa bu takım için bir şey değişmeyecek.
altta saydıklarımı getirsinler takımı şahlandırsınlar(1 senede olacak şey değil ama) ilerisi için..
ben
-uluslararası yabancı fizyoterapist istiyorum, spor sağlığı ile ilgilenen doktor istiyorum. saçma sapan sakatlıkların önüne geçebilecek ufak bir sakatlık yaşayıp 2-3 ay oynayamayacak hale gelenleri kurtaracak.
-ingiliz liginden iyi bir kondisyoner istiyorum. ölü gibi gezenleri, yürüyenleri canlandıracak fizikli oyuncu haline getirebilecek ve 70-75 dk dan sonra bir taraflarından nefes alacak hale gelmeyen topçu haline getirebilecek.
-yeni türk kaleci antrenörü istiyorum onurun moralini ve formsuzluğunu düzeltebilecek alper boğuşlu gibi hatta o gelse iyi olur.
- alman taktik antrenörü istiyorum takıma üst üste 2 pas yaptırtabilecek savunma ve hücum bütünlüğünü sağlatabilecek.
-iyi bir teknik antrenör istiyorum duran top nasıl kullanılır orta nasıl şut nasıl atılır sıfırdan öğretecek bir hoca istiyorum.
-fiyatı ne olursa olsun porto dan yada ajax tan gözlemci ve altyapı antrenörü istiyorum. genç oyuncuları bulup torpil yapmadan a takıma kazandırıp iyi fiyata satabilecek.
biliyorum çok şey istiyorum ama...YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hoca istemiyorum Sadi de olsa Carlo Ancelotti de olsa Diego Simeone de olsa bu takım için bir şey değişmeyecek.
altta saydıklarımı getirsinler takımı şahlandırsınlar(1 senede olacak şey değil ama) ilerisi için..
ben
-uluslararası yabancı fizyoterapist istiyorum, spor sağlığı ile ilgilenen doktor istiyorum. saçma sapan sakatlıkların önüne geçebilecek ufak bir sakatlık yaşayıp 2-3 ay oynayamayacak hale gelenleri kurtaracak.
-ingiliz liginden iyi bir kondisyoner istiyorum. ölü gibi gezenleri, yürüyenleri canlandıracak fizikli oyuncu haline getirebilecek ve 70-75 dk dan sonra bir taraflarından nefes alacak hale gelmeyen topçu haline getirebilecek.
-yeni türk kaleci antrenörü istiyorum onurun moralini ve formsuzluğunu düzeltebilecek alper boğuşlu gibi hatta o gelse iyi olur.
- alman taktik antrenörü istiyorum takıma üst üste 2 pas yaptırtabilecek savunma ve hücum bütünlüğünü sağlatabilecek.
-iyi bir teknik antrenör istiyorum duran top nasıl kullanılır orta nasıl şut nasıl atılır sıfırdan öğretecek bir hoca istiyorum.
-fiyatı ne olursa olsun porto dan yada ajax tan gözlemci ve altyapı antrenörü istiyorum. genç oyuncuları bulup torpil yapmadan a takıma kazandırıp iyi fiyata satabilecek.
biliyorum çok şey istiyorum ama...
Yorum
-
Kaliteli hoca zaten kendi düzeyinde olan ekibi ile geliyor. Bu saydıklarınız kesinlikle gerekli ama tek tek getirmek olanaksız. Lucescu ve benzeri kalibredeki adamların hangisi ile anlaşsak farketmez.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu kimse hayır demez adam açıkladı neden gelemeyeceğini ama onun gelmeyeceği dünyanın sonu değil.dünyada bir suru hoca var yapımıza uyan uzun vadeli birisi lazim2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu'ya herkes evet der ama Karadenize göre degil, bize atak hizli futbol oynatacak adam lazim. Biz sabredemeyiz Lucescu'ya . İki maglubiyete cok para aliyo deriz, futbolu begenmeyiz, keske Jorge Jesus gelse benim hep istedigim hocadir ...
Yorum
-
Jesus hizli futbol oynatiyor. Tam Karadeniz style....2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
bizim yeni hocamızmı nasıl olmalı ilk önce gelen hoca bir Taraftarın profiline baksın neler söyluyor nasıl oyun istiyor ve en önemlisi gelen hocanın EGOSU olmasın yani Cardozoyu oynatmayıp akşam karısına bak hanım ben nasıl bir erkeğim gurur duy Cardozoyu bile oynatmadım ona göre demesin
Yorum
-
Jesus 61 yasindaymis tam bizlik2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
Yorum
-
Morinho gelse bile yerel basınımız 2 hafta da adamı bıktırır. Gelecek teknik direktöre 1 sezon süre vermeliyiz. Yoksa olmuyor. Durum ortada. 2008 yılında yaptığımız yatırım 2 sezon sonra sonuç verdi. Şimdi yine aynısını yapmalıyız.
Yorum
-
Lucescu bence atlı bir hayal olarak kalsın. Biz devre arasından itibaren sağlam bir plan yapalım. Sağlam bir proje hocasıyla 2,5 + 1 sözleşme imzalansın, stratejiler, planlar, hedefler oturulup uzunca görüşülsün, konuşulsun. İsim kısmına pek takılmıyorum ben, proje hocası olsun yeter. Sezon sonuna kadar takımı tanır, sistemini anlatır, şehri yakından görme fırsatı bulur, güzel olur yani. Sezon sonunu beklersek bu şekilde sıkıntı olacak gibi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum