Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hurmanın gönderilmesi yerinde bir hamle ama yerine eğer fatih tekke düşünülüyorsa bu durum yönetimin kurumsallaşma ve profesyonelleşme hedefiyle pek bağdaşmıyor.
    fatih tekke benim için gerçek bir idol ve futbol efsanesi onun tek şanssızlığı italyada doğmaması italyada doğsaydı totti oydu.fatih tekkenin futbolbilgisi ve yeteneklerine nefes aldığımız havanın olduğuna inandığım gibi inanıyorum.artı o gerçek bir vatansever trabzonsporlu o futbolcuların sorunlarıylada ilgilenir abilikte yapar ve trabzonspor efsanesinide onlara aşılar ve benimsetir.en doğru tercih fatih tekkedir sahi ondan daha iyisi kim onuda yazsaydınız mükemmel bir tercih başkan ben olsaydım bende fatih tekkeyi seçerdim.ayrıcakendi gibi yeteneklifutbolcularıda bulur.

profosyonelleri gördük örnek hurma.
    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 23:06.

Yorum

• Yabancı hocalar başarılı olamaz Trabzonspor'da o yüzden yerli teknik adamdan yanayım.
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Herkes luce'nin yaşına takmış. nefes alsın yeter. Adamda öyle bir kariyer var ki takımı sahaya 9 kişi çıkarsa kimse itiraz edemez. Dünya çapında genç yetenekler luce'nin takımında oynar. Ondan forma almak bile birçok gencin hayali. Ayrıca ben fatih tekke'nin genç isimleri bulup getirme konusunda başarılı olacağına inanıyorum. Çok kalander biri. İnanın gel fatih sana ihtiyaç var ama para veremeyiz dense gelir gönüllü çalışır

Yorum

• Luce tüm organizasyonu yapar. Yönetime sadece bütçeyi organize etmek kalır. Ben artık yöneticilerin takımın içine girmesini kabul edemiyorum. Yönetici transfer yapmamalı. O anlayış geride kalmalı

Yorum

• Pek bosta da antr yok hakikaten.. yada güvenicen genc dinamik adama

Yorum

• Asıl yerli hoca şu an bizde başarılı olamaz. Zaten o çapta yerli hoca da yok. Hocaların yaptığı oyuncu değişiklikleri bile burada fazlasıyla tartışılıyor. Luce çıkardığı adamın yerine birini sokmasa bile kimse itiraz edemez. O derece
              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 00:00.

Yorum

• Genç futbolcular luce'nin takımına gözü kapalı gelir

Yorum

• Luce 2-3 yıla kadar 1461'i bile tsl'de kafaya oynayan bir takım haline dönüştürebilir. O potansiyel fazlasıyla var

Yorum

• Bazı arkadaşlar lucesku yu forvet transferi sanıyor herhalde. Adam teknik direktör olarak gelecek. Ayrıca lucesku yu beşikdüzündr kahvede oturup sağa sola sallayan 72 yaşındaki hasan agayla karıştırmayın. Hasan aga deynekle yürürken lucesku hala dimdik ayakta. Trabzonspor un başına lucesku gelecek te bir de beğenmeyecez öylemi??? Vay anasını arkadaş. Ne büyük kulüpmüşüz. Kloop gelse tamam diyecem ama unutmayın ki takımın başında sadi hoca var.

Yorum

• Sadi Tekelioglu ile devre arasindan sonra devam edilecegini sanmiyorum. Devre arasi yeni Hoca getirip sene sonu Lucescu nun yardimcisi olarak devam ettirecek biri olmali...

Lucescu isi insallah olur..Süper olur.

Bielsa-Favre bir seviye daha saga görünüyor kariyer itibariyle ama bosta olan birkac isim.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lucescu ile 6 ay öncesinden anlaşılmıştı. Yalnız arada bir kaç sorun var. Henüz çözülmüş fakat vakit var, çözülür.
                        Devre arasına kadar durumu kesinleşir mi?
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadi Tekelioglu ile devre arasindan sonra devam edilecegini sanmiyorum. Devre arasi yeni Hoca getirip sene sonu Lucescu nun yardimcisi olarak devam ettirecek biri olmali...

Lucescu isi insallah olur..Süper olur.

Bielsa-Favre bir seviye daha saga görünüyor kariyer itibariyle ama bosta olan birkac isim.
                          Favre kesinlikle bizde basarili olamaz o is yas.

Yabancı olarak sadece lucescu olur bielsa bile bize gitmez.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sadi ile devam öyle mi? yakinda Sayin Usta´da tartisilir! Yazik Trabzonspor´a...

Bu takima gelmis en iyi yabanci Hoca George Leekens´tir..en zevkli futbolu oynatan ise Urbain Breams´tir!

Breams ile sampiyon olma ihtimalin ama sadece %20, Leekens ile %80´di. Yani kisaca ne istediginiz önemli
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Yönetimde gözlemlediğim her konuya sakin ve soğukkanlı bir şekilde yaklaşmaları. Heraldr bu hoca konusunu da hallederler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bizim resmi siteye ne oldu açılmıyor
                                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X