Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnan ki Ersun'u Bursaspor'da görmek isteyecek son kişiyim. Hani bizimkiler yarın Ersun'u açıklasın, benden mutlusu olmaz. Ama adamın iki gelişinde de öyle kötü anıları var ki, gelir mi bilmem. Bizimkiler teklif yapar mı, o da ayrı konu tabi... Tamamen yeni bir başlangıç diyorlar. Üstelik Lucescu'yla çoktan anlaşmışken...
    pimi cekip biraktin yine abi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnan ki Ersun'u Bursaspor'da görmek isteyecek son kişiyim. Hani bizimkiler yarın Ersun'u açıklasın, benden mutlusu olmaz. Ama adamın iki gelişinde de öyle kötü anıları var ki, gelir mi bilmem. Bizimkiler teklif yapar mı, o da ayrı konu tabi... Tamamen yeni bir başlangıç diyorlar. Üstelik Lucescu'yla çoktan anlaşmışken...
      Ümit abi bombayı kurdun patlamasını bekliyorsun.Ne zaman patlar o bomba ? Bu arada ronin kankanla ne kadar güzel anlaşıyorsunuz tebrik ederim abi
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ümit abi bombayı kurdun patlamasını bekliyorsun.Ne zaman patlar o bomba ? Bu arada ronin kankanla ne kadar güzel anlaşıyorsunuz tebrik ederim abi
        Ronin adamım yav... :-)))

Yorum

• Bursaspor'un 270 milyon tl borcu var.Hayır yani sezon başında sattığı oyunculardan 22 milyon euro yani yaklaşık 70 milyon tl Kazanan kulübün hâlâ bu kadar çok borcu olması inanılır gibi değil.Doğru düzgün oyuncuya para vermedikleride ortadayken bu kulüpte bildiğin yemişler vurgun yapmışlar arkadaş 40 milyon gelir,270 milyon borç yuh.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursaspor'un 270 milyon tl borcu var.Hayır yani sezon başında sattığı oyunculardan 22 milyon euro yani yaklaşık 70 milyon tl Kazanan kulübün hâlâ bu kadar çok borcu olması inanılır gibi değil.Doğru düzgün oyuncuya para vermedikleride ortadayken bu kulüpte bildiğin yemişler vurgun yapmışlar arkadaş 40 milyon gelir,270 milyon borç yuh.
            Recep Bölükbaşı : Bursaspor'un bir kuruşunu yiyen namuzsunuz dik alasıdır..

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Recep Bölükbaşı : Bursaspor'un bir kuruşunu yiyen namuzsunuz dik alasıdır..

Dik âlası lafını en çok Hacıosmanoğlu kullanıyordu

Yorum

• Takımın akıbeti açısından realist bir yorumlama yapmaya çalışacağım...

Sadi Tekelioğlu'nun devre arasından sonra gönderileceğini yerine %90 Hami Mandıralı, %10'luk bir ihtimallede Fatih Tekke'nin getirileceğini düşünüyorum sözleşme sezon sonuna kadar yapılacak ve sezon sonunda muhtemelen Lucescu veya onun ayarında benim nazarımda ( Bielsa ) gibi bir hocayla anlaşma sağlanacak... Ancak şöyle bir durumun varlığındanda söz edebiliriz..

Muharrem Usta'nın Şenol Güneş'e olan ilgisi tüm çevrelerce bilinir Şenol Güneş sezon sonu Bjk'yi bırakırsa Trabzonspor'un başınada geçebilir iplerin tamamen elinde olduğu bir Şenol Güneş, Trabzonspor'da neler yapar bilinmez ancak ihtimaller çerçevesinde değerlendirilmelidir bu söylediğim...

Bana göre Lucescu-Hami ikilisi 3 yıllık bir periyotta takımı iyi bir noktaya taşıyacaktır akabinde Lucescu kenara çekilebilir Hami'nin yanına yeni bir çırak gelebilir...

Bakalım neler olacak...
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İhtiyarlara yer yok. O yüzden Gallardo. Geleceğe daha umutlu bakabilmek için Gallardo
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Hoca Sadi Lucescu Hami ekseninde düşünürken birden Zeki, Akbaş ve Yatabareyi kiralık verdiğimiz ve yeni sezonda ekibe katılacak olmaları aklıma geldi.

An itibariyle yine soğudum.
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Neden içimde sezon sonu Luçesku beklerken Şenol Güneş'e tav olacağımız hissi var? Obsesif mi oldum acaba? Ne diyeyim Osmanlı 620 yılda 6 farklı Mehmet gördü, biz sadece 20 yılda 5 aynı beş Şenol Güneş.

Bu arada yanına eski futbolcularımızdan birini yardımcı olarak alan hocayı üç yıl bu takımın başında görmeyi unutun. Üç hafta belki...
                      En son poetricus tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 22:14.

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mustideki boya bak Ustadan sonra boy atti
                        Ne boy attı o maynak gene birinin sırtına çıkmış , inşallah Cardozo değildir 😕

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neden içimde sezon sonu Luçesku beklerken Şenol Güneş'e tav olacağımız hissi var? Obsesif mi oldum acaba? Ne diyeyim Osmanlı 620 yılda 6 farklı Mehmet gördü, biz sadece 20 yılda 5 aynı beş Şenol Güneş.

Bu arada yanına eski futbolcularımızdan birini yardımcı olarak alan hocayı üç yıl bu takımın başında görmeyi unutun. Üç hafta belki...
                          Hocam eski futbolcuların ortalığı karıştırma devri en azından bir sonraki seçime kadar bitmiştir.
                          Yönetim kimseye öyle bir boşluk bırakmayacak gibi gözüküyor.
                          İnsanların görev çizgilerini aşmaya imkan vermeyecek derecede düzgün, profesyonel ve iletişimi doğru kuran bir yönetimimiz var.
                          O yüzden hiç olmadığım kadar gelecekten umutluyum ve birkaç topçu getirip göndermek, hocalar değiştirmekle gelmeyecek kalıcı başarıların geleceğini düşünüyorum.
                          Mali bir problemimiz zaten olmayacaktır, yeni stad, forma reklamları başarı primleri derken çok yakında borç eriyecektir.
                          Taraftar destek olursa geriside çok rahat gelecektir.
                          Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                          İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Lucescu ile 6 ay öncesinden anlaşılmıştı. Yalnız arada bir kaç sorun var. Henüz çözülmüş fakat vakit var, çözülür.

Yorum

• Hurmanın gönderilmesi yerinde bir hamle ama yerine eğer fatih tekke düşünülüyorsa bu durum yönetimin kurumsallaşma ve profesyonelleşme hedefiyle pek bağdaşmıyor.
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• luceskunun kariyeri kişiliği karakteri tartışılmaz ama lucesku artık yaşlandı adam 72 yaşına girdi bence daha genç daha ateşli bir hoca düşünülmeli bu isim kesinlikle lucıen favre dir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X