Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkes Marin'e, Onur'a, hatta orada olmayan Lampard Zeki ve ateşle barut Tolunay'a bakıyor da, o pastaya bakan bir tek ben miyim? Şerefsizim bu pasta onlara yetmez. Yönetim uyuma!..

Ümit abi Ersun Bursa yolcusuymuş. hadi gözün aydın Bursa geceleri sizi bekler : )

Yorum

• Takım 3 gün antreman yapıyor 5 gün dogum günü kutluyor arkadaş D:

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ümit abi Ersun Bursa yolcusuymuş. hadi gözün aydın Bursa geceleri sizi bekler : )
        Ersun efendi adam. Benim gibi zırtapoz hovarda değil. Yapmaz öyle şey...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

habu takimi tanidinizmi

morale bak
          Mustideki boya bak Ustadan sonra boy atti

Yorum

Ersun efendi adam. Benim gibi zırtapoz hovarda değil. Yapmaz öyle şey...
            Abi ersun sence bursada yapabilir mi?
            Bence onun verimli çalışabileceği yegane klüp bu yönetime sahip Trabzondur.
            Bizimkiler en bakkal işi yönetimden en profesyonel yönetime geçti ki bence bu konuda ülkede tekiz.
            Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
            İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadi ile 5 yıllık sözleşme imzalandı sanacak duyan.
              Aceleci davranmıyorlar bu konuda. Oldukça da haklılar bence.
              Kusura bakmada bu adamın ne başarısı varda Trabzonspor td etiketini alabiliyor . Nokta atışı yapılması konusunda hemfikir herkes. Fakat 1g 1 milyon tl olduğu ligde ne idüğü belirsiz bi adama kim hangi takımı ne amaçla teslim etmiş. En kötüsüde bu adam hmen hemen küme düşmüş bi takıma karşı 5 defans 3 önlibero ile çıkmış bi kafa.

Ben başkanın yerinde olsam şahsen osman özköylüye istifa ettirtir tekkeyle beraber ispanyaya , almanyaya dil , teknik direktörlük , altyapı sistemleri konusunda gitsinler eğitimi alsınlar.

bizim kendi simeone , kloop ,lucescu tarzı hoca yetiştirmemiz lazım.

Yorum

• Hayat size güzel tabi alın milyonları yalandan gün doldurun kulüpte.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kusura bakmada bu adamın ne başarısı varda Trabzonspor td etiketini alabiliyor . Nokta atışı yapılması konusunda hemfikir herkes. Fakat 1g 1 milyon tl olduğu ligde ne idüğü belirsiz bi adama kim hangi takımı ne amaçla teslim etmiş. En kötüsüde bu adam hmen hemen küme düşmüş bi takıma karşı 5 defans 3 önlibero ile çıkmış bi kafa.

Ben başkanın yerinde olsam şahsen osman özköylüye istifa ettirtir tekkeyle beraber ispanyaya , almanyaya dil , teknik direktörlük , altyapı sistemleri konusunda gitsinler eğitimi alsınlar.

bizim kendi simeone , kloop ,lucescu tarzı hoca yetiştirmemiz lazım.

Osman dan mı Simeone çıkacak ? En son yine hakemlere sövdü TFF den 7 maç ceza yedi, fazla amatör ve bu kafa yapısıyla kolay kolay ptt den yukarıya çıkamaz. Kadın gazetecinin üzerine yürüyüp artislik taslayan adamı mı getireceğiz koskoca TS nin başına ? Bunlara mı kaldık biz, Osman kim ? Ayrıca bakalım Lucescu gelmesi halinde Hami, Tekke felan isteyecek mi yanında ? ''Benim ekibim var bunlarla uğraşamam'' derse ne olacak ?

Sadi ile devam kararı son derece doğru. Hami, Osman, Tekke vs.. bunları getireceksin ama yarın yine istifa etmek zorunda kalacaklar, sonra yerel medyanın ve ulusal basının ''antrenör kıyımı erken başladı'' temalı haberlerle Usta ya vuruşunu izle...

İho yu en çok eleştirdiğimiz konu plansız attığı adımlardı, Usta nın farkı burada. 3 maç oynayıp devre arasına kendimizi atalım, Lucescu ile görüşülsün. Rotamız çizilsin. Şu aşamada Sadi yi yollayıp kimi getirirsek getirelim saçma olur. Yönetim devre arası bitiminde oturur durumu değerlendirir ve Luce den gelecek yanıta göre hoca arayışlarına başlarız.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi ersun sence bursada yapabilir mi?
                    Bence onun verimli çalışabileceği yegane klüp bu yönetime sahip Trabzondur.
                    Bizimkiler en bakkal işi yönetimden en profesyonel yönetime geçti ki bence bu konuda ülkede tekiz.
                    Ersun bu ülkenin açık ara en iyi teknik direktötüdür. Her yerde yapar. Ama sanılanın aksine, en iyi iş çıkarabileceği kulüplerin başında Bursaspor gelir bence. İyi kadro ve acaip taraftar var. Yönetim Kurulu hocaların rahat çalışmasına olanak tanıyor. Bir gün Ersun Bursa'ya gelirse kıskanırım diyordum... Ve geldi...

Yorum

Ersun bu ülkenin açık ara en iyi teknik direktötüdür. Her yerde yapar. Ama sanılanın aksine, en iyi iş çıkarabileceği kulüplerin başında Bursaspor gelir bence. İyi kadro ve acaip taraftar var. Yönetim Kurulu hocaların rahat çalışmasına olanak tanıyor. Bir gün Ersun Bursa'ya gelirse kıskanırım diyordum... Ve geldi...

Ümit abi Bursa an itibariyle karışmış durumda, Osmanlı dan sahalarında fark yediler taraftar çıldırdı. Ligdeki pozisyonları hiç iyi değil, yönetim istifa sesleri epeyce gür çıkıyor ve tıpkı bizim İho dönemi gibi kaosun dibine vurmuş vaziyetteler... Ayrıca bildiğim kadarıyla 1 yıl Avrupa dan men cezaları var, bunu temizlemek için Avrupa vizesi almaları lazım o da çok zor. Kazansan bile Avrupa ya gidemeyeceksin düşünsene, üstelik Avrupa vizesi alacak pozisyonda bile değiller.

Ersun hoca ateşe atar mı kendisini ? Ben olsam hiç ateşe atmam kendimi, yatımda klasik müzik eşliğinde buzlu kadehimi deniz kızlarının şerefine kaldırmaya devam ederdim. Üstelik TS de hala hoca yok... Bursa ya şu durumda gitmesi bile bile lades olur, Bursa camiası çok karışık durumda. En azından dışarıdan gördüğümüz tablo bu, tabii senin kadar iyi bilemeyiz. İnşallah Bursa ya gitmez.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bursa'nın başkanına çok iyi oluyor.Daha beter olur inşallah.
                        Şenol hocaya laf etmişti.Ne oldu laaaa ?

Yorum

• Bence MRAunho gelsin kompakt futboluyla iyi isler yapıyor.

bence sotadan da hamiden de tekke den de iyidir

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Osman dan mı Simeone çıkacak ? En son yine hakemlere sövdü TFF den 7 maç ceza yedi, fazla amatör ve bu kafa yapısıyla kolay kolay ptt den yukarıya çıkamaz. Kadın gazetecinin üzerine yürüyüp artislik taslayan adamı mı getireceğiz koskoca TS nin başına ? Bunlara mı kaldık biz, Osman kim ? Ayrıca bakalım Lucescu gelmesi halinde Hami, Tekke felan isteyecek mi yanında ? ''Benim ekibim var bunlarla uğraşamam'' derse ne olacak ?

Sadi ile devam kararı son derece doğru. Hami, Osman, Tekke vs.. bunları getireceksin ama yarın yine istifa etmek zorunda kalacaklar, sonra yerel medyanın ve ulusal basının ''antrenör kıyımı erken başladı'' temalı haberlerle Usta ya vuruşunu izle...

İho yu en çok eleştirdiğimiz konu plansız attığı adımlardı, Usta nın farkı burada. 3 maç oynayıp devre arasına kendimizi atalım, Lucescu ile görüşülsün. Rotamız çizilsin. Şu aşamada Sadi yi yollayıp kimi getirirsek getirelim saçma olur. Yönetim devre arası bitiminde oturur durumu değerlendirir ve Luce den gelecek yanıta göre hoca arayışlarına başlarız.
                            Vay arkadaş osman hocaya ne sallamışsın be kardeş. Morinho bayan doktora sallayınca oo çok kuuull osman hoca sallayınca tüü. Klopp taraftarla tartışınca karizma osman hoca tartışınca üüü. Simeone hakemin üzerine yürüyüp ceza alınca haklı osman hoca yürünce kötü. Klopp da ikinci ligde başarılı olupda bu yerlere geldi.Zaten ispanya almanayay gönderilmelerinde sebep profesyonellik disiplin altyapı konularında en üst düzey yerde çalışmaları. Trabzonspor teknik direktörlüğünü idman maçı da olsa sadiyi getiriyorsun dikkat çekerim sadi diyorum bunda mantık arıyorsan senin sorunun. Madem B planında sadi vardı biz neyi tartışıyoruz bu başlıkta kapatalım gitsin.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ümit abi Bursa an itibariyle karışmış durumda, Osmanlı dan sahalarında fark yediler taraftar çıldırdı. Ligdeki pozisyonları hiç iyi değil, yönetim istifa sesleri epeyce gür çıkıyor ve tıpkı bizim İho dönemi gibi kaosun dibine vurmuş vaziyetteler... Ayrıca bildiğim kadarıyla 1 yıl Avrupa dan men cezaları var, bunu temizlemek için Avrupa vizesi almaları lazım o da çok zor. Kazansan bile Avrupa ya gidemeyeceksin düşünsene, üstelik Avrupa vizesi alacak pozisyonda bile değiller.

Ersun hoca ateşe atar mı kendisini ? Ben olsam hiç ateşe atmam kendimi, yatımda klasik müzik eşliğinde buzlu kadehimi deniz kızlarının şerefine kaldırmaya devam ederdim. Üstelik TS de hala hoca yok... Bursa ya şu durumda gitmesi bile bile lades olur, Bursa camiası çok karışık durumda. En azından dışarıdan gördüğümüz tablo bu, tabii senin kadar iyi bilemeyiz. İnşallah Bursa ya gitmez.
                              İnan ki Ersun'u Bursaspor'da görmek isteyecek son kişiyim. Hani bizimkiler yarın Ersun'u açıklasın, benden mutlusu olmaz. Ama adamın iki gelişinde de öyle kötü anıları var ki, gelir mi bilmem. Bizimkiler teklif yapar mı, o da ayrı konu tabi... Tamamen yeni bir başlangıç diyorlar. Üstelik Lucescu'yla çoktan anlaşmışken...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vay arkadaş osman hocaya ne sallamışsın be kardeş. Morinho bayan doktora sallayınca oo çok kuuull osman hoca sallayınca tüü. Klopp taraftarla tartışınca karizma osman hoca tartışınca üüü. Simeone hakemin üzerine yürüyüp ceza alınca haklı osman hoca yürünce kötü. Klopp da ikinci ligde başarılı olupda bu yerlere geldi.Zaten ispanya almanayay gönderilmelerinde sebep profesyonellik disiplin altyapı konularında en üst düzey yerde çalışmaları. Trabzonspor teknik direktörlüğünü idman maçı da olsa sadiyi getiriyorsun dikkat çekerim sadi diyorum bunda mantık arıyorsan senin sorunun. Madem B planında sadi vardı biz neyi tartışıyoruz bu başlıkta kapatalım gitsin.

Mourinho, Klopp ile Osman ı aynı torbadan çıkarıp tartışmayalım, o kadarda değil yani...

Sadi B planı felan değildi, adamlar diyor ki Luce için bastıracağız ama sezonu çöpe atamayız, devre arası formül bulunacak. Yani tercümesi anladığım kadarıyla, ''Luce olmazsa devre arası yeni bir proje hocasına kanca atacağız'' ... Zaten kafalarında belli isimler varmış, Usta diyor bunu...

Hayır anlamadığım nokta nedir bu sabırsızlık ? Sadi gitsin Hami gelsin... Ee 3 maç sonra istifa etse hoşunuza mı gidecek ? Tekke gelsin... Tekke önce süper ligde takım çalıştırsın, Cihat Arslan gibi kendini ispat etmeye çalışsın bak adam alın teriyle Akhisar da ismini duyurdu, sezon başı kimse tanımıyordu şimdi herkes helal olsun diyor.

Sadi nin yetersiz olduğunun yönetimde farkında rahat olun, hepsi aklı başında insanlar. 10 maç oynayacak antrenör aramıyorlar farkındaysanız, 5 senelik hoca arıyorlar. Sabredeceksiniz, 3 maç 5 maç Sadi ile idare edeceğiz. Olmayacak şeyleri istemenin bir anlamı yok bence. Hami, Tekke, Osman vs.. bunlar önce Süper Lig görsünler CV oluştursunlar... Antepspor muyuz eski futbolcuları alıp hoca yapacağız ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X