Mourinho diyenler var Ben de Adriana limayi istiyorum ama bakalım kismet
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih tekke sportif direktör olayı tam komedi. Çok mu biliyormuş İnsan, para yönetimini sanki? Hem de Luce, Bielsa gibi isimler geçiyor bu adamlar Tekke'nin altında mı çalışacak yani? Komedi. Fatih Luce'nin ya da kim gelirse onun yardımcısı olsun. Hami ve türevleri mümkünse girmesin içeri. Derin Trabzon köstebeğine ihtiyacımız yok. Gökdeniz ya da Tekke olursa olur ki bence hiç bir futbolcu eskisi görev almasa da olur. İlla çok yetkili birisi gerekiyorsa EPL tarzı Luce takımın hem hocası hem genel menajeri olsun. Ama hoca oğlu olmasın en fazla yardımcısı oğlu olsun.
Ayrıca gelecek olan hoca ciddi radikal kararlar almalı. takımın yarısından çoğu gönderilmeli.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
habu takimi tanidinizmi
morale bak
Yorum
-
habu takimi tanidinizmi
morale bak
Yeni yönetim sayesinde yüzleri bu kadar gülüyor muhtemelen ama yine de mevcut duruma bakınca şaşırtıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
habu takimi tanidinizmi
morale bak
Yorum
-
habu takimi tanidinizmi
morale bakYâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcelo Gallardo mu bu?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
habu takimi tanidinizmi
morale bakDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
habu takimi tanidinizmi
morale bak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum