Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onuru göndereyim derken Şota, Hurma, İHO gitti. Ha böyle işte ayağınızı denk alın.

Yönetime helal olsun çok akıllıca temizlik yapıyorlar. Bünye kabul etmiyor böyle profesyonelliği biz gidene 1 milyon tazminat ödemeye alıştık.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayrılmanıza gerekçe neydi ?
      Ben bu konuda görüşmek istemiyorum. Bana kimse şart sunacak koşulda değil. Ben 19 yaşımdan beri kendi şartlarımı koyuyorum. Onun için bana bir şart sunacak konumda değiller. Kimsenin öyle bir teklifte bulunmasına hayatımda müsaade etmedim bundan sonra da etmem. Ben kendi şartlarımı sunarım. Burada emeğini kiralayan benim başkası değil dedi.

Yalnız bu ego ile iyi bile tahammül etmişler. Acıdım şimdi futbolculara.
      Sen kimsin yahu, anca gidersin...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün gece Slimani'nin golüyle başladı herşey...
        Her şey senin o golü görmenle başladı Abi.
        Get out Nostradamus and welcome Ümit Abi...

Yorum

• Şenol güneş bjk de sezon sonunu görmez...
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol güneş bjk de sezon sonunu görmez...
            Deme! Yanduk yanduk... PR çalışması başlamıştı zaten... Hazırlanalım.

Yorum

• Onur alayına tekmeyi bastı, helal uşak sana...

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onuru göndereyim derken Şota, Hurma, İHO gitti. Ha böyle işte ayağınızı denk alın.

Yönetime helal olsun çok akıllıca temizlik yapıyorlar. Bünye kabul etmiyor böyle profesyonelliği biz gidene 1 milyon tazminat ödemeye alıştık.
                İHO'nun yönetiminden, yarattığı yıkımdan çok mutsuz olmuş, Usta'nın gelişine çok sevinmiş biri olarak söyleyim, bir oyuncunun dokunulmaz olması çok tehlikeli.
                İşte tam burası profesyonelliğin bittiği yer. Ama Onur veya başka oyuncuların profesyonellik sınırının dışına çıkmasının müsebbibi de yine yönetim.
                burdayim,
                sorunun cevabi içtigi yerde
                http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• ne şenolu şenol nerden çıktı. Güzel güzel oturuyorduk. Usta gibi bir adam şenol güneş gibi bir loser ile çalışmaz. Ayrıca ilk şampiyonluğunu yaşasaydı adam bjk de etmeyin

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İHO'nun yönetiminden, yarattığı yıkımdan çok mutsuz olmuş, Usta'nın gelişine çok sevinmiş biri olarak söyleyim, bir oyuncunun dokunulmaz olması çok tehlikeli.
                    İşte tam burası profesyonelliğin bittiği yer. Ama Onur veya başka oyuncuların profesyonellik sınırının dışına çıkmasının müsebbibi de yine yönetim.
                    Bir menajerin takımda Tanrı haline gelmesi de çok tehlikeli.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir menajerin takımda Tanrı haline gelmesi de çok tehlikeli.
                      Kesinlikle...
                      burdayim,
                      sorunun cevabi içtigi yerde
                      http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mesele oyuncunun yaptıkları değil zaten. Mesele Hurmanın bir plan dahilinde taraftarın sevdiği Onuru itibarsızlaştırıp takımdan uzaklaştırma isteği. Siz inanıyor musunuz Onur Şenol Güneş, Ersun Yanal, Vahid Halilhodzic gibi hocalarla çalışıpta sorun çıkarmadı da döndü Şotaya sorun çıkardı? Ben Onurun sezon başı ilk bası toplantısını hatırlıyorum Şotanın gelmesinden gayet memnun ve mutluydu ama ne olduysa birden her şey Onurun üzerine kaldı. Onur bir şey yaparsa hesabını öder ama öyle herkes gibi başını yiyemezler.

Zaten tüm olanları İHO aday tanıtım toplantısında "Elimizdeki oyuncuları satarsak borç morç kalmaz" diyerek açıkladı.
                        En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 14:01.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşiktaşa imza atarken "HİÇ ŞAMPİYONLUK GÖRMEDİM" dediği an benim için bitmiştir.

Siz nasıl olurda o insana değer veriyorsunuz ben anlayamıyorum ben 14 yaşındaydım şampiyon olduğumuzda bi çocuğu edebileceği en güzel şekilde mutlu etmişti Şenol Güneş ancak o sözleri ile benim mutluluğumu sattı,her golde havaya zıplayıp sevinmelerimi sattı,benim takımımın emeğini kendi emeğini sattı,şikecilere karşı verdiğimiz mücadelemizi sattı...

Ben bu yaşımda bunları görebiliyorken benden büyük abilerimin görememesi beni deli ediyor yapmayın,etmeyin...
                          Trabzonspor'un müzesini hiç gezdin mi ?
                          Kazanılan hemen hemen bütün kupalarda Şenol Güneş'in emeği vardır.Ya kaleci olarak yada teknik direktör.Neyi bir çırpıda sildiğine dikkat et kardeşim.
                          Şampiyonluk sen yaşadın mı?
                          Sevinç turları attın mı ya da konvoylar kurarak sevindin mi ?
                          Şampiyonluk bende yaşamadım.
                          Okulda iş yerinde herhangi bir ortam da sevinçler yaşadın mı ?Şenol Güneş daha orta ne 3 Temmuz davası nede hiçbirşey yokken Adalet er yada geç tecelli edecektir dedi.Biz pis işlere girmedik dedi vs vs.Şenol Güneş'in Trabzonsporluluğunu tartışmaya açmam.
                          Zamanında aynısı Fatih Tekke içinde yapılmıştı.bjk imza attı.Herkes bir anda sildi.Sen isteyipte seni reddedip bjk mi gitti gerek Şenol Güneş gerek Tekke ?
                          Yapmayın etmeyin.Neyse Şenol hoca benim için bir hayal.Çok sevdiğim bir figur.Gelir gelmez önemli değil.

Yorum

• Yine mi Şenol Güneş PR çalışması?! Hey Allah'ım, hey!

Yorum

• Hissediyorum Ersun Yanal gelecek, Bursa ya giderken ani bir telefon ve hooop Trabzon da... )) Ersun az bekle Lucescu ile görüşeceğiz, ne işin var Bursa da ? Adamların zaten Avrupa cezası var ilk 4 e girip Uefa bileti alsalar bile gidemeyecekler. TS de antrenör yok işte kafayı kullan bekle. Lucescu olmazsa piyasada yabancı hoca yok, sana dönecekler nasılsa. Olmadı biz döndürürüz, Usta sosyal medyaya çok önem veriyor. ))
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şenol hoca bu takımın en önemli yapı taşlarından belki de en önemlisi, üç kere mi geldi dört mü bilmiyorum, yeterince geldi gitti, bir daha gelmesine gerek yok. En azından hoca olarak gerek yok.

Her zaman kalbimizdesin hocam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X