İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Süleyman'ı kulüpten dışarı Onur çıkarsın, yolcu etsin, sırtını sıvazlasın
Önce Trabzonspor ★ @bordomaviasalet 3 dk.3 dakika önce
Onur Kalacak ! Onursuzlar gidecek demiştik !
En son Tayfun tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 13:17..
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğruysa bir şarjör mermi yakar, her yıl 11 Aralık'ı, "Trabzonspor'umuzun Hurma İşgalinden Kurtuluş Yıldönümü" olarak kutlarım be.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Ayrılmanıza gerekçe neydi ?
Ben bu konuda görüşmek istemiyorum. Bana kimse şart sunacak koşulda değil. Ben 19 yaşımdan beri kendi şartlarımı koyuyorum. Onun için bana bir şart sunacak konumda değiller. Kimsenin öyle bir teklifte bulunmasına hayatımda müsaade etmedim bundan sonra da etmem. Ben kendi şartlarımı sunarım. Burada emeğini kiralayan benim başkası değil dedi.
Bak hele sen.....şuting
Yorum
-
Hurma muhtemelen gelecek yapılanmada olmadığını hissetti (ya da kendisine hissettirildi) bunun üzerine istifa etme kararı aldı. Böylelikle tazminat vermekten kurtulmuş oluruz...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Ayrılmanıza gerekçe neydi ?
Ben bu konuda görüşmek istemiyorum. Bana kimse şart sunacak koşulda değil. Ben 19 yaşımdan beri kendi şartlarımı koyuyorum. Onun için bana bir şart sunacak konumda değiller. Kimsenin öyle bir teklifte bulunmasına hayatımda müsaade etmedim bundan sonra da etmem. Ben kendi şartlarımı sunarım. Burada emeğini kiralayan benim başkası değil dedi.
Yalnız bu ego ile iyi bile tahammül etmişler. Acıdım şimdi futbolculara....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrılmanıza gerekçe neydi ?
Bak hele sen.....şuting
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrılmanıza gerekçe neydi ?
Bak hele sen.....şutingaynı havalar aynı egolar biri dünyanın en iyi topçusu diğeri kendi çapında bir simsar
Yorum
-
Kulübümüz çalışanlarından Serdal Şahin görevinden ayrıldı..
Serdal Şahin: ''Bugün itibariyle çok sevdiğimiz, zarar gelmesin diye kendimizden verdiğimiz, gerektiğinde kimseye eyvallah etmediğimiz ve bunun için de çokça sıkıntı çektiğimiz Trabzonsporumuzdan resmi olarak ayrıldık. Geredi kalan süreçte çok şiştik, zarar gelmesin diye çok sustuk. Ama asla aldatmadık. Bu yüzden başımız dik yüzümüz güleç veda ediyoruz. Çok şükür görev süresi boyunca kazandığımızın (öyle dışarıdan konuşulduğu gibi 5 bin liralık maaşlarımız olmadı hiç) helal olduğunu düşünüyorum. Ürettiklerimden dolayı mutluyum yarım bıraktırdıkları işlerden dolayı üzgünüm. Ama ismimi hiçbir hileye hurdaya karıştırmadığım için gururluyum. Geceli gündüzlü çalışıp fazladan verdiğim emekler Trabzonsporumuza helal olsun. Kazanıp da tarafıma verilmeyen haklarım ise buna vesile olanlara haram olsun. Geride kalan 7 yıl için yazacak çok şey olsa da biliyorum okuyacak vaktiniz yok. Dostlara selam olsun. Şampiyonluk yürüyüşünde Trabzonsporumuzun yolu açık olsun.''
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada ki arkadaşları da anlıyorum ama taş yerinde ağırdır be hocam
Benim ki sadece bir hayal.Şenol güneş in yeri ayrıdır bende.
Beşiktaşa imza atarken "HİÇ ŞAMPİYONLUK GÖRMEDİM" dediği an benim için bitmiştir.
Siz nasıl olurda o insana değer veriyorsunuz ben anlayamıyorum ben 14 yaşındaydım şampiyon olduğumuzda bi çocuğu edebileceği en güzel şekilde mutlu etmişti Şenol Güneş ancak o sözleri ile benim mutluluğumu sattı,her golde havaya zıplayıp sevinmelerimi sattı,benim takımımın emeğini kendi emeğini sattı,şikecilere karşı verdiğimiz mücadelemizi sattı...
Ben bu yaşımda bunları görebiliyorken benden büyük abilerimin görememesi beni deli ediyor yapmayın,etmeyin...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum