İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak erol taha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah doğrudur.
http://www.haber61.net/trabzonsporda...fa-251624h.htm
O kadar abartamam ama doğru olmasını can u gönülden dilediğim bir haber.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen az zararla gönderilmek isteniyor .. gelecek kendi ekibiyle çalışmak istiyor yönetimde yanlarına eski topçulardan 1 2 sini koymak istiyor....#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam gitsin iyi de daha dün devam edilecek falan dedi herkes bir anda tam aksi yapılıyor.
Yorum
-
Ayrılmanıza gerekçe neydi ?
Ben bu konuda görüşmek istemiyorum. Bana kimse şart sunacak koşulda değil. Ben 19 yaşımdan beri kendi şartlarımı koyuyorum. Onun için bana bir şart sunacak konumda değiller. Kimsenin öyle bir teklifte bulunmasına hayatımda müsaade etmedim bundan sonra da etmem. Ben kendi şartlarımı sunarım. Burada emeğini kiralayan benim başkası değil dedi.
Armuta bak hele#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Ersun Yanal is coming ???
Hurma yı ezmiş galiba Usta, buda olabilir. Adamsın Usta, çok sevdim ben bu adamı yaw. Ben ne zaman yönetimi sevsem o yönetim başarılı oldu, biliyor musunuz ?En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 13:08."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜslup esnekliği kardeş. "Yönetim kurulu devam etme kararı aldı" deniliyor. Şimdi "istifa etti" deniliyor. Adam kendi gidiyor yani, tabiî giderse...#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrılmanıza gerekçe neydi ?
Ben bu konuda görüşmek istemiyorum. Bana kimse şart sunacak koşulda değil. Ben 19 yaşımdan beri kendi şartlarımı koyuyorum. Onun için bana bir şart sunacak konumda değiller. Kimsenin öyle bir teklifte bulunmasına hayatımda müsaade etmedim bundan sonra da etmem. Ben kendi şartlarımı sunarım. Burada emeğini kiralayan benim başkası değil dedi.
Armuta bak hele
Ya arkadaşlar yüreğime indirmeyin...
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa cidden istifa etti mi, gidiyor mu yani?
Ya arkadaşlar yüreğime indirmeyin...Giderken bi Onurlada vedalaşsın bence
#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Tuncay Lakot imzalı haber. YESte yazdı galiba kurtuluyoruzGiderken bi Onurlada vedalaşsın bence
Valla ben Onur olsam da vedalaşmaya yanıma gelse dalarım...
Yorum
-
can çobanoğlu mu gelecek şimdi hurmanın yerine ?
Aslında fenerin yaptığı güzel bir sistem tabi aziz fazla dayanamaz dayanamadıda avrupada lafı geçen topçuları ismiyle ikna edebilecek birini koy futbolun başına hocasıyla topçusuyla beraber gelsin yönetsin sahadaki futbolu. Ama bu luce olmasın luce saha kenarında olsun olacaksa
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum