Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu haftaya İstanbul'da

Kongrede 3062 oy alarak bordo-mavili kulübün 16. başkanı olan Muharrem Usta, Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan teknik direktör Mircea Lucescu ile önümüzdeki hafta İstanbul'da bir araya gelecek.

Lucescu haftaya İstanbul'da

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, adaylık sürecince Mircea Lucescu ile görüştüğünü, sezon sonunda Rumen teknik adamın bordo-mavili takımın başına geçme ihtimalinin olduğunu söylemişti.

Şu anda Shakhtar Donetsk’i çalıştıran başarılı hocanın, önümüzdeki hafta içinde Türkiye’den aldığı bir davet için İstanbul’a geleceği, bu sırada Başkan Usta ile görüşeceği öğrenildi.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, yönetim kurulunun ilk toplantısında, teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile ligin ilk yarının bitimine kadar çalışma kararı alındığını açıkladı.

Kaynak: Habertürk
    ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kongrede 3062 oy alarak bordo-mavili kulübün 16. başkanı olan Muharrem Usta, Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan teknik direktör Mircea Lucescu ile önümüzdeki hafta İstanbul'da bir araya gelecek.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, adaylık sürecince Mircea Lucescu ile görüştüğünü, sezon sonunda Rumen teknik adamın bordo-mavili takımın başına geçme ihtimalinin olduğunu söylemişti.

Şu anda Shakhtar Donetsk’i çalıştıran başarılı hocanın, önümüzdeki hafta içinde Türkiye’den aldığı bir davet için İstanbul’a geleceği, bu sırada Başkan Usta ile görüşeceği öğrenildi.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, yönetim kurulunun ilk toplantısında, teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile ligin ilk yarının bitimine kadar çalışma kararı alındığını açıkladı.

Kaynak: Habertürk
      Yunus Emre Sel gibi kişiler demedikten sonra böyle kaynaklara inanmıyorum

Yorum

• Oğlunu,torununu bilmem ama Lucescu ismi üzerinde ciddi şekilde durulduğu ve kesin söz alınmak istendiği belli.
        Eğer o transfer gerçekleşmeyecek ise alternatiflere bakılacak.Yani basında yada bizim aramızda konuşulduğu gibi ''emanetçi hoca'' sözkonusu olmayacak ki bu da aklın emrettiği birşey zaten.Oysa İHO bizi ne güzel de alıştırmıştı tamda istediğimiz gibi mevcut hocayı göndermeden ötekiyle anlaş,sonra beriki gelsin,ötekine şut s.vs.vs...

Herşey yoluna girecek inşallah...

Bize bizde olmayan birşey lazım ABIR !...
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• hala bu hocayla devam edıyoruz..

adam futboldan anlamıyor ya neyse
          gecen maçta kahraman oldu....gencecik çocugu koydu oyuna..

Allah'tan es kişehirrin yürümeye hali yokta...o yüzden sırıtmadı....

bu hoca gerçekten anlamıyor .....

yazıklar olsun....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Kurban dediğiniz adamın Hamza ya da Ertuğrul'dan fazlası neymiş anlatsın her hafta Rostov maçı izleyenler.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oğlunu,torununu bilmem ama Lucescu ismi üzerinde ciddi şekilde durulduğu ve kesin söz alınmak istendiği belli.
              Eğer o transfer gerçekleşmeyecek ise alternatiflere bakılacak.Yani basında yada bizim aramızda konuşulduğu gibi ''emanetçi hoca'' sözkonusu olmayacak ki bu da aklın emrettiği birşey zaten.Oysa İHO bizi ne güzel de alıştırmıştı tamda istediğimiz gibi mevcut hocayı göndermeden ötekiyle anlaş,sonra beriki gelsin,ötekine şut s.vs.vs...

Herşey yoluna girecek inşallah...

Bize bizde olmayan birşey lazım ABIR !...
              Ne kadar eleştirilse de İHO'nun hızlı hoca değişiklikleri camia tarafından sevilmişti. O olmadı bu gelsin bu olmadı diğeri gelsin bizim camia da sevilen bir yöntem. Mesela Fatih Tekke gelse 2 maç sonra Hami varken Fatih olmazdı zaten demeye başlayacağız.
              Devre arasında kadar Sadi hoca sonrasında uzun vadeli çalışılacak hoca ile anlaşılmalı. Hocaya da sabır göstermeliyiz.

Yorum

• Her hafta Rostovun maçını izleyenlere ve sürekli Rostov takımıyla yatıp kalkanlara soruyorum,Kurbanın sözleşmesi kaç yıllık ve ne kadar maaş alıyor?

Yorum

• Tribun Dergi @tribundergi 4 dk.4 dakika önce
                  Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, yönetime gelir gelmez iki gün içinde futbolculara 16.000.000 TL ödeme yaptı.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tribun Dergi @tribundergi 4 dk.4 dakika önce
                    Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta, yönetime gelir gelmez iki gün içinde futbolculara 16.000.000 TL ödeme yaptı.
                    ben olsam iho'ya selam vermem bir daha. adamın bütün projeleri borç kapatmaya gidecek.yazık gerçekten.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben olsam iho'ya selam vermem bir daha. adamın bütün projeleri borç kapatmaya gidecek.yazık gerçekten.

Hele bi düzlüğe çıksak, birazcık güneş görsek her şey güzel olacak reis.

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fransada yokmu bir klopp?
                        Yok yaa olsa çoktan kapip gelmistim
                        İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Murat yakını çok söyledik fakat bursayla anlaşacaktı. Oyun stili berdiyevle benziyor.
                        berdiyev bize gelirse bana göre kendisi için de iyi olur üst düzey bi takıma gelmiş olacak. Sürekli ortasıra takım çalıştırdı.
                        murat yakın
                        berdiyev
                        Eric gerets
                        bunlar benim adaylarım. Ek olarak türk hoca kesinlikle gelmemeli. Bu zamana kadar ne verdiler bize bundan sonra ne istiyorlar.
                        Ahan bir Berdiyev taraftari daha
                        İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kurban dediğiniz adamın Hamza ya da Ertuğrul'dan fazlası neymiş anlatsın her hafta Rostov maçı izleyenler.
                        Kurban hocali Rostov'u izlemedim yalan yok, ama yillarca Rubin Kazan'da ne yaptigini iyi biliyoruz hepimiz... Simdi de evinde namaglup olarak devam ediyor Rostov'la, ve bir sekilde sampiyonluga oynuyor... 2 hafta iyi top oynatan hocalara razi oluyoruz da Kurban hocayi mi begenmeyecegiz ? Neye göre ? Sota 2 3 hafta takimi iyi oynatir taraftar ayaga kalkar büyük hoca diye... istikrar abidesi Kurban Berdiyev konu olur, begenmeyiz...
                        İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her hafta Rostovun maçını izleyenlere ve sürekli Rostov takımıyla yatıp kalkanlara soruyorum,Kurbanın sözleşmesi kaç yıllık ve ne kadar maaş alıyor?
                        Sözlesmesi Haziran 2016'da bitiyor transfermarkt sitesine göre... yilligindan haberim yok, onu arastiracagim, bulabilecek miyim bakalim...
                        Her hafta Rostov'u izleyen yoktur burada, öyle bir sey yazan de olmadi ama evinde namaglup, toplamda da cska'nin 3 puan gerisinde 2. sirada... 30 haftali Rusya liginde 18.hafta sona erdi
                        En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 10.12.2015, 14:56.
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Juande Ramos boştaymış göz ardı edilmesin
                          .

Yorum

• Bursaspor Ersun Yanal'a resmi teklif yaptı.

Yorum

• Valla ben artık kafa yormayacağım bu işlere.

Arkama yaslandım, Usta ve ekibinin icraatlarını bekliyorum.

Size de böyle yapmanızı tavsiye ederim

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. İşte o sözler burada...

Beyler okuyun...
                                Bu adam bir harika.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X