Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hami-tekke ikilisi iyi olur beraberce götürürlerdi bu işi sanki, hayırlısı artık
    Forvet hattı olarak evet bence çok iyi olurlar. Ama hoca olarak olmaz gibi. Çok daha tecrübeli bir hocanın yanında görev yapmaları kendileri için çok daha faydalı olur.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Oyun görüşü oyunu okuma, oyuncu değişiklikleri ve taktisel bilgi anlamında bence Ertuğrul Sağlam, Sadi Tekelioğlu ligin en zayıflarındandır...

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya bu toplantı bitmedi mi hala? Saat ikide başlamıştı.
        Yunus Emre Sel @yunusemresel 10 dk.10 dakika önce
        Trabzonspor yönetim kurulu tesislerde 3.5 saattir toplantı halinde ve devam ediyorlar şu anda toplantıya.
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyun görüşü oyunu okuma, oyuncu değişiklikleri ve taktisel bilgi anlamında bence Ertuğrul Sağlam, Sadi Tekelioğlu ligin en zayıflarındandır...
          Çok doğru. Ertuğrul Sağlam'ı ben de bu nedenle istemiyorum.

Yorum

• Sadi ile anlaşıldığı kesin mi yoksa bir spekülasyon üzerine (her zaman ki gibi ) yorummu yapıyoruz?
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor yönetim kurulu tesislerde 3.5 saattir toplantı halinde ve devam ediyorlar şu anda toplantıya.

Vay anasını ya... Uzun süreli toplantı yapan bir "yönetim". İki buçuk yıldır hiç şahit olmamıştık, özlemişim toplantı yapan yönetimi

Yorum

o kadar borcu hesap etmek kolay olmasa gerek, allah yardımcıları olsun ne diyelim

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadi ile anlaşıldığı kesin mi yoksa bir spekülasyon üzerine (her zaman ki gibi ) yorummu yapıyoruz?
                  net bilgi yok ama medyada dolaşan haberler o şekilde , sadi de karar kılındı deniliyor .. olmasıda yüksek bi ihtimal gözüküyor şuanda

Yorum

Acaba İHO ya en sağlam hangisi giydiriyordur.. Bu kadar borç bıraktığı için

Yorum

• Bence Sadi Hoca ile devam edilmeyecek. Nevzat Aydının twitlerinden anladığım kadarıyla o da Sadi Hocanın yetersiz olduğunu düşünüyor.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      TRABZON SPOR

Yorum

• Beyler Ersun Yanal boşta, iki defa geldi, şehirle uyumlu. Hakikaten Türkiye'de bir numara. Adama çalışma imkanı vermediler. Şimdi bu yönetim uzun vadeli arayışta. Tam da Ersun Yanal için uygun ortam. Tek sorunu hakikaten çok kaçıyor. Eğer o konuda yanına iyi bir yardımcı antrenör olursa adam da biraz hava alma imkanı bulur. Lucescu kaç defa söyleyeceğim 31 Aralık'ta 72 yaşına giriyor. 72 yaş uzun vadeli iş için uygun mudur? Bana göre bizim yeni başkan millet oyalansın diye Lucescu dedi bıraktı, konuşun durun diye. Aklında başka bir iş var gibi geliyor bana. Hakikaten Lucescu ile uzun vadeli diyerek düşünemez, bu başkan iş adamı.

Yorum

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          net bilgi yok ama medyada dolaşan haberler o şekilde , sadi de karar kılındı deniliyor .. olmasıda yüksek bi ihtimal gözüküyor şuanda
                          eyvallah hocam.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hami gelse dik oynardık .. sadi ile 9 lu defans bloğuna mahkum oynarız .. küme düşme adayı eskişehir e bile
                            Hamiyle en fazla horonu dik oynarız,onda o ego,kapris olduktan sonra başarılı olursa Lucescunun yardımcısı felan olmaz biliyorum.

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence Sadi Hoca ile devam edilmeyecek. Nevzat Aydının twitlerinden anladığım kadarıyla o da Sadi Hocanın yetersiz olduğunu düşünüyor.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              hadi inşallah

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hami gelse dik oynardık .. sadi ile 9 lu defans bloğuna mahkum oynarız .. küme düşme adayı eskişehir e bile
                                İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler Ersun Yanal boşta, iki defa geldi, şehirle uyumlu. Hakikaten Türkiye'de bir numara. Adama çalışma imkanı vermediler. Şimdi bu yönetim uzun vadeli arayışta. Tam da Ersun Yanal için uygun ortam. Tek sorunu hakikaten çok kaçıyor. Eğer o konuda yanına iyi bir yardımcı antrenör olursa adam da biraz hava alma imkanı bulur. Lucescu kaç defa söyleyeceğim 31 Aralık'ta 72 yaşına giriyor. 72 yaş uzun vadeli iş için uygun mudur? Bana göre bizim yeni başkan millet oyalansın diye Lucescu dedi bıraktı, konuşun durun diye. Aklında başka bir iş var gibi geliyor bana. Hakikaten Lucescu ile uzun vadeli diyerek düşünemez, bu başkan iş adamı.
                                Hocam bizim şuan uzun vadeyle işimiz yok,kısa yoldan başarılı olmamız lazım o yüzden Lucescu biçilmiş kaftan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X