İlk olarak slmn tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün bunu uzun uzun konuştuk. Aslında kafalarında var Ersun hoca. Uzun hikaye... Bakacağız duruma dediler kısacası...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün bunu uzun uzun konuştuk. Aslında kafalarında var Ersun hoca. Uzun hikaye... Bakacağız duruma dediler kısacası...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok be kardeşim... Lafı sana sokmadım... Çok anlamlı çok hamleli ince espri yapayım dedim. O lafı alsn almıştır zaten sen müsterih ol...Mustafa Yumlu.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucien Favre ismi geçti mi abi ? İnşallah seçenekler arasındadır
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır bunu hiç konuşmadık... Buradan haftalık bilgileri alıp iletmem yönünde talepte bulundular. İsimler ve talepler geldikçe iletmeye devam edeceğim... Futbolcu isimleri dahil.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Ersun Yanal olabilir ancak çok önemli bir husus var.
Şöyle ki; son döneminde takıma, dolayısıyla işine ilgisi ve harcadığı mesai çok yetersizdi. Belki o yönetimle uzun vadede çalışamayacağını biliyordu ve işin maddi boyutunu önemseyip tüm mesaisini işine veremedi. Olabilir, bunu anlayabilirim.
Ancak tekrar gelirse bu işi kesinlikle çözmesi gerekir. Yani öyle maç biter bitmez İstanbul'a kaçmalar, Bodrum'da takılmalar, antrenmanı yardımcılara yaptırmalar vs olmamalı. Kenarda takımı yönetirken dahi bu ilgisizliği belli oluyordu.
Gelir de aynı tas aynı hamam devam edecekse çok pis söverim. İşini yalap şalap yapan insandan, aldığı paranın hakkını tam olarak vermeyen en azından vermeye çalışmayan insandan nefret ediyorum.
Varsa böyle bir gündem şu söylediklerim çok önemli. Yoksa gelmesin arkadaş, benim kadar heyecanlı olmayacaksa gelmesin, sıcak stüdyosunda takılsın.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır bunu hiç konuşmadık... Buradan haftalık bilgileri alıp iletmem yönünde talepte bulundular. İsimler ve talepler geldikçe iletmeye devam edeceğim... Futbolcu isimleri dahil.
Ha bu herkese açık olursa istismara sebep olabilir, taraftar olanda girer olmayanda. Gerekirse kongre üyeleri girip mesaj atabilmeli buraya.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrudur... Benim için farketmiyor zaten. Her yönetimde adamlarım vardır mutlaka... Hekimoğlu seçilseydi yine farketmeyecekti..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Yorum
-
Taraftarı heyecanlandıran Lucescu dan ziyade 50. Yılda şampiyonluk sloganıydi. O yüzden herkesin bir şekilde bu sezonki beklentilerinde ciddi kırılma varken yanlış bir tercih ile gelebilecek yanlışların ardından gelecek sezonu da belirsizlik ile çöpe atamak gerekir. Yarım sezonluk teknik direktör hayali gelecek sezon için gelecek teknik direktorun kesin olarak belirlenmesinden sonra gerçekleşebilir. Şimdi idare edelim de seneye birini buluruz mantığı çizdiğimiz o geniş vizyona aykırıdır.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal olabilir ancak çok önemli bir husus var.
Şöyle ki; son döneminde takıma, dolayısıyla işine ilgisi ve harcadığı mesai çok yetersizdi. Belki o yönetimle uzun vadede çalışamayacağını biliyordu ve işin maddi boyutunu önemseyip tüm mesaisini işine veremedi. Olabilir, bunu anlayabilirim.
Ancak tekrar gelirse bu işi kesinlikle çözmesi gerekir. Yani öyle maç biter bitmez İstanbul'a kaçmalar, Bodrum'da takılmalar, antrenmanı yardımcılara yaptırmalar vs olmamalı. Kenarda takımı yönetirken dahi bu ilgisizliği belli oluyordu.
Gelir de aynı tas aynı hamam devam edecekse çok pis söverim. İşini yalap şalap yapan insandan, aldığı paranın hakkını tam olarak vermeyen en azından vermeye çalışmayan insandan nefret ediyorum.
Varsa böyle bir gündem şu söylediklerim çok önemli. Yoksa gelmesin arkadaş, benim kadar heyecanlı olmayacaksa gelmesin, sıcak stüdyosunda takılsın.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır bunu hiç konuşmadık... Buradan haftalık bilgileri alıp iletmem yönünde talepte bulundular. İsimler ve talepler geldikçe iletmeye devam edeceğim... Futbolcu isimleri dahil.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum