Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olur böyle "direkt" hatalar, ne kadar da seviyorsunuz laf sokmayı
    Yok be kardeşim... Lafı sana sokmadım... Çok anlamlı çok hamleli ince espri yapayım dedim. O lafı alsn almıştır zaten sen müsterih ol...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün bunu uzun uzun konuştuk. Aslında kafalarında var Ersun hoca. Uzun hikaye... Bakacağız duruma dediler kısacası...
      İsimler bir yana, prensip olarak bu seneyi geçici bir hoca ile mi bitirmek niyetindeler, yoksa Lucescu'nun seni sonundaki eğilimini netleştirip, yerine gelecek seneleri de içine alacak bir planlama için şimdiden birilerini getirme durumu var mıdır ? Bunun yerli ya da yabancı olması durumu nedir ? Var mıdır bir bilgi bu mevzularla ilgili ?

Yorum

Bugün bunu uzun uzun konuştuk. Aslında kafalarında var Ersun hoca. Uzun hikaye... Bakacağız duruma dediler kısacası...
        Abi aslında Ersun Yanal'a bazı sebeplerden dolayı karşıyım kişisel olarak ama kafası rahat bir Ersun Yanal Lucescu'dan daha faydalı olur bence.Bu yönetimle de kafası rahat olur

Yorum

• Kurban hoca birakmaz
          Elinden tesbihcugu
          Dedum ona Trabzon'a
          Getur sampiyonlugu
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yok be kardeşim... Lafı sana sokmadım... Çok anlamlı çok hamleli ince espri yapayım dedim. O lafı alsn almıştır zaten sen müsterih ol...
            Doğrudur abi sıkıntı yok.. Rene Girard ismi de alternatifler arasında olmalı bence, Montpellier'i şampiyon yaptı, Lille'de de güzel işler yaptı.
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lucien Favre ismi geçti mi abi ? İnşallah seçenekler arasındadır
              Hayır bunu hiç konuşmadık... Buradan haftalık bilgileri alıp iletmem yönünde talepte bulundular. İsimler ve talepler geldikçe iletmeye devam edeceğim... Futbolcu isimleri dahil.

Yorum

• shakthar kök söktürüyor paris'e.

Yorum

Hayır bunu hiç konuşmadık... Buradan haftalık bilgileri alıp iletmem yönünde talepte bulundular. İsimler ve talepler geldikçe iletmeye devam edeceğim... Futbolcu isimleri dahil.
                  Abi Bilal Başaçıkoğlunuda görüştüğünde iletebilirsin. 20 yaşında, Trabzonlu, Feyenoordda son 10 dakikalar giriyor hep. İyi bir pazarlıkla ucuza alınabilir. Bizim Töremiz olur bence.
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ersun Yanal olabilir ancak çok önemli bir husus var.

Şöyle ki; son döneminde takıma, dolayısıyla işine ilgisi ve harcadığı mesai çok yetersizdi. Belki o yönetimle uzun vadede çalışamayacağını biliyordu ve işin maddi boyutunu önemseyip tüm mesaisini işine veremedi. Olabilir, bunu anlayabilirim.

Ancak tekrar gelirse bu işi kesinlikle çözmesi gerekir. Yani öyle maç biter bitmez İstanbul'a kaçmalar, Bodrum'da takılmalar, antrenmanı yardımcılara yaptırmalar vs olmamalı. Kenarda takımı yönetirken dahi bu ilgisizliği belli oluyordu.

Gelir de aynı tas aynı hamam devam edecekse çok pis söverim. İşini yalap şalap yapan insandan, aldığı paranın hakkını tam olarak vermeyen en azından vermeye çalışmayan insandan nefret ediyorum.

Varsa böyle bir gündem şu söylediklerim çok önemli. Yoksa gelmesin arkadaş, benim kadar heyecanlı olmayacaksa gelmesin, sıcak stüdyosunda takılsın.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Bu çok güzel bir hamle ama eksik bence. Hep hayalimdir benim, yönetim taraftarın istek, önerilerini inceleyen bir ekip oluşturmalı, bu ekipte bir yöneticiye bağlı olmalı mesela yedek üyelerden biri olabilir. Resmi site üzerinden ya da gerekirse ayrı bir site açılarak burada konu konu başlıklar olmalı, transfer, amatör branşlar, forma ve tsclub vs. tarzında ve bunlarında alt başlıkları olmalı. Taraftar buradan iletebilmeli herşeyi.

Ha bu herkese açık olursa istismara sebep olabilir, taraftar olanda girer olmayanda. Gerekirse kongre üyeleri girip mesaj atabilmeli buraya.
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

Doğrudur... Benim için farketmiyor zaten. Her yönetimde adamlarım vardır mutlaka... Hekimoğlu seçilseydi yine farketmeyecekti...
                        Abi sen Abdullah Avci'yi ilet gerci bilinmeyen bir degil ama akillarina girse iyi olacak
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Hocam merak ettim kiminle gorusuyosun yonetimden saygisizlik olarak algilama..sadece merak ettim...

Yorum

• Taraftarı heyecanlandıran Lucescu dan ziyade 50. Yılda şampiyonluk sloganıydi. O yüzden herkesin bir şekilde bu sezonki beklentilerinde ciddi kırılma varken yanlış bir tercih ile gelebilecek yanlışların ardından gelecek sezonu da belirsizlik ile çöpe atamak gerekir. Yarım sezonluk teknik direktör hayali gelecek sezon için gelecek teknik direktorun kesin olarak belirlenmesinden sonra gerçekleşebilir. Şimdi idare edelim de seneye birini buluruz mantığı çizdiğimiz o geniş vizyona aykırıdır.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal olabilir ancak çok önemli bir husus var.

Şöyle ki; son döneminde takıma, dolayısıyla işine ilgisi ve harcadığı mesai çok yetersizdi. Belki o yönetimle uzun vadede çalışamayacağını biliyordu ve işin maddi boyutunu önemseyip tüm mesaisini işine veremedi. Olabilir, bunu anlayabilirim.

Ancak tekrar gelirse bu işi kesinlikle çözmesi gerekir. Yani öyle maç biter bitmez İstanbul'a kaçmalar, Bodrum'da takılmalar, antrenmanı yardımcılara yaptırmalar vs olmamalı. Kenarda takımı yönetirken dahi bu ilgisizliği belli oluyordu.

Gelir de aynı tas aynı hamam devam edecekse çok pis söverim. İşini yalap şalap yapan insandan, aldığı paranın hakkını tam olarak vermeyen en azından vermeye çalışmayan insandan nefret ediyorum.

Varsa böyle bir gündem şu söylediklerim çok önemli. Yoksa gelmesin arkadaş, benim kadar heyecanlı olmayacaksa gelmesin, sıcak stüdyosunda takılsın.
                              Onur kardeşim, bu yazdıklarında doğruluk payı sıfır. Ancak senin kabahatin de sıfır...Böyle düşünmeniz için algı yönetiminin kitabını yazanların kurbanlarından birisin sadece. Ersun candır...

Yorum

Çok güzel olur abi.Yönetimin taraftarın düşüncesine önem verdiğinin göstergesi.
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X