Ben hala devre arasında kalıcı çözümün üretilmesini savunuyorum. Bence yanlış yapılıyor ama hayırlısı olur inşallah...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyılmaz vural çok degerli bir insandır bu ülkede sivri dili yüzünden gereken ilgi ve alakayı görememiştir.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyılmaz vural çok degerli bir insandır bu ülkede sivri dili yüzünden gereken ilgi ve alakayı görememiştir.
sampiyonluga giderken takimi capkinlik kacislarinlan sabote ederkende
bu adam sanki hic bizim tdmiz degildi
sanki tanimiyoruz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Hiçbir takımı çalıştırmadan Trabzonspor hoca olmak o zaman bu sezon toptan gözden çıkarıldı.Güvenç kurta bile hoca diyebiliyoruz bakıyosun 10 tane takım çalıştırmış Fatihhhhh??!!??!!!!!! .Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha ligin yarısı bile bitmedi, puan olarak yukarıları zorlayabiliriz. Daha tecrübeli birisi hoca olmalı.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 16:09.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGora'dan:
- Bak yanlış olmasın? Hava olmasın?
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize iftira atarkenmi degerli oldu
sampiyonluga giderken takimi capkinlik kacislarinlan sabote ederkende
bu adam sanki hic bizim tdmiz degildi
sanki tanimiyoruzAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Hikmet karaman olabilirdi. Ertuprul sağlam ve hamza hoca bizde yapamazlar. Yılmaz vural asla olmazdı. Ersun yanal büyük bir külfet ve geçen gelişşnde hiç sallamadı takımı. Trabzonlu biri olmalıydı. Tekke. Hami. Ünaldan birisi veya hikmet kaeaman gibi bir tecrübe. Bakalıö kim olacak.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 16:09.
Yorum
-
1-yerlinin yerlisi yardımcı ya da hoca adaylarının teknik direktörün kuyusunu kazma konusunda endişe duymaktayım.
2-ligi çok erken çöpe atmışız kafada.bir şekilde avrupaya gitmeliyiz.bunu kupa ile ya da ligde biraz kaliteyi artırıp sıralamaya girerek yapmalıyız.
yönetim inşallah düzgünce plan yapıpta adımlar atıyordurÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hala devre arasında kalıcı çözümün üretilmesini savunuyorum. Bence yanlış yapılıyor ama hayırlısı olur inşallah...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış değilse rakamlar erciyeste 9 maçta 4 beraberlik 1 galibiyet 4 yenilgi almış tekke
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum