Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adam aşırı yerlisever. Bizde tutmaz. Ayrıca yabancı oyuncuyu etkileyecek bir karizma bir vizyon yok adamda. Sembolik bir TD. Her şeyi oyuncuların eline bırakıyor. GS'deki yerli hegemonyası sayesinde oraya gitti ve tutundu.
    Bizim felsefemizde yerliseverlilik yok mu. Bu adam şınaydır ve melo dan yeterince verim aldı.
    Hami ya da tekelioğlunda mı var bu karizma. Sembolik dediginiz adamın Akhisar baslangıcı da fena degil ayrıca. maliyet başarı kriteri açısından su an en başarılı yerli hamza hoca
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Gerçekci olalım.

Lucescu sadece Ütopya. Bu adamı Ts ye yetirmenin maliyeti yılllık en az 5 milyon ero

sadi den hami den felan td olmaz. sadi fb macındaki ezikliği ile hak etmiyor. Hami gecen yıl lider aldigi antalya yı az kalsın play off dısında bırakacaktı.
      haminin amacsiz Ts ile kazandığı bir kaç mac dısında Ts ye Td olacak cv si yok. 3 ay dayanamaz.
      Fatih tekke nin erciyeste kazandığı iki mac Ts hocası olması için yeterli degildir.

Bize cv olarak yakışacak 3 adam var. Biri takım kurmada beceriksiz Şenol Hoca. Bjk den ayrılmaz şuan da.
      Digeri denizli. O hem soru işareti hem Gs basında
      Kalan tek isim Malesef ki Ersun Hoca. Onu da biz harcadık hemde iki kez. Bu ucude olmaz.

Geriye derseniz 3 sansımız var. Bence olumlu futbol oynatan Hikmet Karaman.
      2- cv acısından en iyisi Hamza Hamzaoğlu. En azından henuz basarısızlığı yok işinde
      3- Luce felan degil ama takım yapmada becerikli bir yabancı hoca.
      En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 05.12.2015, 16:25.
      13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim felsefemizde yerliseverlilik yok mu. Bu adam şınaydır ve melo dan yeterince verim aldı.
        Hami ya da tekelioğlunda mı var bu karizma. Sembolik dediginiz adamın Akhisar baslangıcı da fena degil ayrıca. maliyet başarı kriteri açısından su an en başarılı yerli hamza hoca
        Sorun Sneijder veya Melo'da olmadı ki. Selçuk ve Tayfası rezilleri oynuyordu. Selçuk Prandelli için "Gönderdik İtalyan'ı" demişti. Yasin şanstopu olarak çıkınca Hamzalık bi durum kalmadı ayrıca Melo krizini hiç iyi yönetemedi. Açıklamaları ise her zaman ofsayt oldu. Apolet bakıyorsak Ertuğrul Sağlma Bursa şampiyonluğu ve bjk dönemiyle Hamza'yı ezer bence.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Gerçekci olalım.

Lucescu sadece Ütopya. Bu adamı Ts ye yetirmenin maliyeti yılllık en az 5 milyon ero

sadi den hami den felan td olmaz. sadi fb macındaki ezikliği ile hak etmiyor. Hami gecen yıl lider aldigi antalya yı az kalsın play off dısında bırakacaktı.
          haminin amacsiz Ts ile kazandığı bir kaç mac dısında Ts ye Td olacak cv si yok. 3 ay dayanamaz.
          Fatih tekke nin erciyeste kazandığı iki mac Ts hocası olması için yeterli degildir.

Bize cv olarak yakışacak 3 adam var. Biri takım kurmada beceriksiz Şenol Hoca. Bjk den ayrılmaz şuan da.
          Digeri denizli. O hem soru işareti hem Gs basında
          Kalan tek isim Malesef ki Ersun Hoca. Onu da biz harcadık hemde iki kez. Bu ucude olmaz.

Geriye derseniz 3 sansımız var. Bence olumlu futbol oynatan Hikmet Karaman.
          2- cv acısından en iyisi Hamza Hamzaoğlu. En azından henuz basarısızlığı yok işinde
          3- Luce felan degil ama takım yapmada becerikli bir yabancı hoca.
          lucenin maliyeti 5 milyon eur demişsiniz.. kendisi gelir gelmez bilemem ama ben başkan olsam ekibiyle birlikte 10 milyon eur gözden çıkarırdım.. ndoye diye bir kabzımala 5 milyon eur gömen bir takım türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi hoca olan ve seviye atlatacak hoca olan birine bu parayı çok görmemeli.. şahsen ben moourinho mu luce mi deseler luce derim.. adam hem kısıtlı kadroyla iş yapıyor hem de ülkemizi tanıyor..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• hamza hamzaoglu cuk oturur zaten su asamada istanbul takımlarıyla bas etmemiz zor sampiyonluk için önümüzdeki yıl ıdegil 2 sene sonrası için çalışmalı yönetim.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hamza hamzaoglu cuk oturur zaten su asamada istanbul takımlarıyla bas etmemiz zor sampiyonluk için önümüzdeki yıl ıdegil 2 sene sonrası için çalışmalı yönetim.
              Özkan abi, Sadi Tekelioğlu, Sir Giray Bulak gibi öz evlatlarımız varken Hamza Hamzaoğlu gereksiz hamle olur bence.

Bunlar cuk oturmaz, oturdukları yerden kalkmazlar gerekirse. Macera aramaya gerek yok.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özkan abi, Sadi Tekelioğlu, Sir Giray Bulak gibi öz evlatlarımız varken Hamza Hamzaoğlu gereksiz hamle olur bence.
                giray bulak sadi ancak altyapıda calısır.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  lucenin maliyeti 5 milyon eur demişsiniz.. kendisi gelir gelmez bilemem ama ben başkan olsam ekibiyle birlikte 10 milyon eur gözden çıkarırdım.. ndoye diye bir kabzımala 5 milyon eur gömen bir takım türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi hoca olan ve seviye atlatacak hoca olan birine bu parayı çok görmemeli.. şahsen ben moourinho mu luce mi deseler luce derim.. adam hem kısıtlı kadroyla iş yapıyor hem de ülkemizi tanıyor..
                  kardeşim 5 milyon ero demedim. yıllık en az 5 milyon ero dedim. adam şu an buna yakın para kazanıyodur zaten. adamı neye göre ikna edeceksin. ya kazandığını 2 ye 3 e katlayacaksın. yada farklı bir yere getireceksin. ayrıya lucenin elinde pekte kısıtlı kadro olmadı. dahası beklentide sampiyonlar ligi finali felan olmadı. kesinlikle iyi adam ama dedim ama utopyadan öte bir sey değil.

ndoye 5 milyon verilmeyecek bir adam degil cv sine göre. ben sahsen olursa önce ersun, sonrası hamza, sonra hikmet karaman sırası ile gider
                  m
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    giray bulak sadi ancak altyapıda calısır.
                    sadi altyapıda zaten. sayesinde oluk oluk yıldız doldu takım
                    13 Vitor Hugo

Yorum

sadi altyapıda zaten. sayesinde oluk oluk yıldız doldu takım
                      Aynen

Yorum

kardeşim 5 milyon ero demedim. yıllık en az 5 milyon ero dedim. adam şu an buna yakın para kazanıyodur zaten. adamı neye göre ikna edeceksin. ya kazandığını 2 ye 3 e katlayacaksın. yada farklı bir yere getireceksin. ayrıya lucenin elinde pekte kısıtlı kadro olmadı. dahası beklentide sampiyonlar ligi finali felan olmadı. kesinlikle iyi adam ama dedim ama utopyadan öte bir sey değil.

ndoye 5 milyon verilmeyecek bir adam degil cv sine göre. ben sahsen olursa önce ersun, sonrası hamza, sonra hikmet karaman sırası ile gider
                        m
                        kardeşim ilk cümleden sonrasını okumadınız herhalde.. ben de kazancını ikiye katlamayı vaad ederdim diyorum luceye.. yani yıllık 5 değil ekibiyle birlikte 10 milyon eur veririm.. shaktar luce gidene kadar kimsenin tanımadığı bir takımdı ama şimdi uefa kupası sahibi.. luce ilk yıllarında ordada fazla transfer yapmadı ve sonra 8-9 milyona oyuncu alıp 15-20 milyona sattı..adam totalde 150 milyon eurluk transfer yaptırmışsa 200 milyonluk da satmışlarıdr..

kesinlikle risk içermeyen biri.. şaka yapmıyorum ben başkan olsam ekibiyle birlikte 10 milyon eur para veririm kendisine ve 5 yıllık bir plan yaparım en az..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• USTA gelirse Teknik ekip hazır
                          Mircea Lucescu+TEKKE
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Spor, özelinde Futbol artik biraz da bilgi, egitim, deneyim isi oldu ancak bizim usaklarin önerilerine bakiyorum Tekke diyen var, hamza diyen var Lucesku diyen baskan adayimiz var!
                            Hamza saf galatasarayli ve ersun veya ertugrul gibi de degil adam fatih terimin adami ve bizim usaklar bu adamdan medet umuyorlar!
                            Digerlerine girmiyorum bile ve Lucesku konusu da muglak. Ukraina savas halinde bir ülke , spor ikinci planda, lucesku 70 yasina gelmis adam ve gitmek istiyor o eski huzurlu topraklardan! Nereye! Türkiyeye! Baska alternativide yok zaten. Artik biri de cikip akliselim bir aciklama yapmayacak mi!
                            Trabzonsporun en azindan iki yil kücülmesi gerek! Luceskuyla yapacagin anlasma yillik 3 Milyon eurodan assagi olmaz, kovulursa alacagi ücretle birlikte maliyeti 12-13 Milyon eurodan assagi olmayyacak bir adama neden bel baglanir! Neden gelecek vadeden,birlikte proje üretebilecegin , akliselim, futbolcu portföyu olan bir avrupali teknik direktör bulup almazsin ki! Anlatirsin bastan, kardesim bizim olayimiz bu, kücülerek büyümek istiyoruz, iki yillik, üc yillik kalkinma plani yapalim, ona göre oyunu yetistirelim, Dortmund, Hamburg örnekleri almanyada var, ingiltere lig liderine bakin! Ispanyol futbolunda altyapiya bakin, portekiz futboluna bakin! borc var ne diyorsun? Evet derse senin sartlarinda calismak isterse bu en mantikli cözüm olur! Senins artlarinda calismak diyorum! Cok önemli!. Yoksa bu isler kendi eski futbolcularindan sportif direktör kirpip galatasarayin özevladindan hoca yapmakla ya da 70 yasina gelmis eski bir t. direktörle olacak is degil! Vizyon dedikleri sey de trabzondan gideli ve o diyarlara ugramayali cok uzun zaman olmus anlasilan!

Yorum

• Yeni hocamız, ilm-i kamil, belegat-i fasih,duası makbul, ilim ve irfan sahibi bir hoca olmalı ve bek bir sabırlı olmalı ki, bizi bir durumlardan kurtarsın.
                              Yoksa işimiz zor. Bu kadroya da ancak belirttiğim gibi bir hoca lazım!
                              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Sadi Hekimoğlu , veya Celil Bulak,Hami Tekelioğlu da olabilir..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X