Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kasacak birşey yok bunda zaten , benim gözümde ki Trabzonspor dünya üzerindeki her td ile çalışabilecek kadar büyüktür , plan proje olarak bize uygundur değildir onu tartişabilirsin ama senin yaptığın gibi o çok büyük td onu doyuramayiz demek hatadır, senin inanmadiğın şeye kim , neden inansin, bu kulübün bugün bu denli siradanlasmasinin sebebidir bu düşünce şekli , yanlış anlama benim derdim bielsa değil , bielsa yi Trabzonspor dan daha büyük görmeniz .

neyse ben uzatmayayım .
    senin düşüncen sana.
    benimkisi bana.
    siz başarı için bir 500 trilyon daha borç yapma hayalinize ,
    bielsa gibi td.lere paraları saçmaya devam edin .

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      neyse ben uzatmayayım .
      senin düşüncen sana.
      benimkisi bana.
      siz başarı için bir 500 trilyon daha borç yapma hayalinize ,
      bielsa gibi td.lere paraları saçmaya devam edin .
      Evet , başarı için ne yaptığını bilen bir td ile 500 milyon daha harcarım ama sizin gibi Şota ve türevleri td lerin peşinde koşarak başarısızlığa 500 milyon harcamam. ..

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Care Biealsa ve Usta.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Care Biealsa ve Usta.
          Aynen
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Ağzı olan konuşuyor...Tabi demokratik bir ülkede yaşıyoruz...Konuşun, konuşalım tabi...herkes fikrini söylesin...

Sabah sabah gazeteleri dolaşırken bir haber dikkatimi çekti ; M. Ekici'nin fotosunun olduğu haberde futbolcuların Shota'yı sevmedikleri, iletişim sorunları olduğu yönünde bir haber. Çok doğal

İşte püf noktası burada....

(geçmiş son 25-30'luk onca boşa getirilmiş teknik adamları bir çırpıda geçerek yakın geçmişe hemen giderek) gidip nerden buluruz, nereden gönül bağımız var psikolojisi bozuk VAHİD HALİL veya borcumuz varmış gibi reklam yıldızı, bu yolda biraz törpülenmiş SHOTA gibilerini bulup getiriyoruz. Birisi " ebedi , kadim dost" diğeri "bizim oğlan" diyerek getirildiler ve nasıl gittikleri ortada. Yine de Shota daha bi adam çıktı tazminat istemeyerek.

Kriter şu olmalı:

- Getirilecek kişi dünya çapında olabilir, bildiklerini aktarmada evrensel dil olan beden dili kullanması dahi yetebilir veya iyi ve extra futbol bilgisi yüklü/donanımlı bir tercüman kullanması....Ancak futbolcu ile birebir iletişime geçmeden, gönlüne inmeden kaleleri fethedemiyorsunuz. Hele ki bizim gibi duygusal karakteri yüksek insanların olduğu bir ülkede.

- Dünya klasında iş yapmış veya yapmış gözüken birçok teknik adam kaliteli bir yönetim ve sistemi oturmuş kluplerde bu başarıyı yakalamış olabilir. Bu da bizi yanıltabilir ... Tutup bunlardan bir tanesi bizim TS'ye ve Trabzon'a getirdiğimizde sistemsizlik ve her kafadan bir seste işine nasıl odaklanacak. Ailesi, çocukları istediği ortamı bulacak mı ? Veya ailesini Türkiye'ye getirmeyerek kafası ikiyi ayrılmış bir adamı mı teknik adam olarak getireceğiz ? ...

Getirilmesi düşünülen Teknik Direktörün psikolojik ve bedensel sağlık durumu nedir? Ailesinin de dahil olmak üzere kaliteli ve işinin uzmanı bir ekip tarafından (sosyolog, psikolog gibi bilimsel tabana dayanan meslek grupları dahil) araştırılıp getirilmesi TS başkanlığına, yönetimine ne kadar hazır olduğumuzu ve değer verdiğimizi gösterir.

İlk önce kalıcı projeler üretebilecek ve bir sistem kuracak yönetimler gelmeli. Bizdeki bu duygusal zeka ve yapıdan dolayı da kaliteli aynı zamanda bize uyumlu olabilecek (hep derler ya Gürcistan, Rusya, Avrupa, Doğu Avrupa kökenli. Adres belli) YABANCI veya yabancı gibi düşünen/yetişmiş YERLİ bir teknik adam getirilmeli.

Bizde (daha özelde TS'de) ise genelde olan şu:

Siyasi veya ekonomik rant elde etmek için ne yapabilirim diye düşünen şehrinde , çevresinde tanınan bir işadamı, sanayici, tüccar, esnaf veya egosunu tatmin, kendini gerçekleştirme niyetindeki (ben de varım, o kadar yıl boşuna mı okuduk) mesleki kariyer sahibi birisi ya siyasi bir partiye üye olur kısa zamanda milletvekili veya belediye başkanlığına zıplar veya yancı (encümen üyesi, yönetim kurulunda dıdısının dıdısı yetkisi ile donatılmış bilmem ne, mahalle temsilcisi...vd.vd.vd. ) olarak rant devşirir...

Veya...

"Sportif alanda daha medyatik olurum, az zamanda çok işler başarabilirim" kıvrak zeka manevrası ile futbol klubü yöneticiliğine zıplamaya çalışır...

Bu zihniyet (rantçı) ile iş yapanların doğru dürüst ve kalıcı olacak hiçbir projeleri yoktur. Ve bir klube bir yönetici olduklarında kısa yoldan birşey yapmak, takımı, futbolcuları teknik adamsız bırakmamak için (!) sağda solda çok konuşulan isimlere hemen zıplarlar işi fazla uzatmazlar teknik adam seçiminde (futbolcu seçiminde ise menejerler ile anlaşmaların çok etkisi vardır tamamen duygusal olarak)

Yukarıda yazdıklarım işin ince ayrıntıları ve püf noktaları...İyi niyet ve kabiliyet, feraset ve basiret bir arada olmazsa başarılıyı yakalamak çok zor olacak.
            En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 13.11.2015, 10:13.
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• athletic-bilbao-da-saskin-2953068_2645_o.jpg
              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Aaah ah, Ersun Yanal yaz kampına kendisi girecekti, sezona bomba gibi başlayacaktı. Şota devam etse neyse diyecektim ama Şota da gittiğine göre resmen aptallık oldu yaz başındaki o hoca değişimi...
                Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Maceraya gerek yok , ligi tanıyan ligdeki futbol anlayışına uygun kısa yoldan takımı toparlayacak hoca belli Mustafa Denizli, yabancı hoca gelecek ligi tanıyacak futbolcuları tanıyacak o arada yine puan kayıpları olacak, Denizli gelsin bu kadroyu adam eder her türlü, güzel futbol oynamak sonraki iş önce skorları almamız lazım Türkiye ligi böyle bir lig.
                  DOZER CEMİL

Yorum

• Her şeyimiz dört dörtlük!, sanırım tek eksiğimiz teknik direktör!
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bielsa türkiyeyi düşünmüyor.boşuna umutlanmayın
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Konuyla ilgili açıklama yapan Hacıosmanoğlu, kongre sonrası için teknik adam arayışında bulunduklarını belirterek, "Kendisiyle yapılan ilk görüşmede teklife olumlu baktığını söyledi. Biz de Mustafa Denizli ismine çok sıcak bakıyoruz. Arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri yapıyor" şeklinde konuştu.

Ben hatırlıyorum, bundan seneler önce Hacıosmanoğlu Mustafa Denizli için "Emeklilik yaşı gelmişler Trabzonspor'da çalışamaz" minvalinde bir söz kullanmıştı. Bir sözünün de arkasında dursa şaşıracağım

Ayrıca Mustafa Denizli şu aşamada bizim için iyi olmasına rağmen, Trabzonspor'a hep soğuk bakan bir hoca. Dolayısı ile bedava reklamını yaptırdığını düşünüyorum
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• takımın basına baskan kım olursa olsun 100 de 100 mustafa denızlı gelecek
                          Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Valla İHO başımızda iken takımı Cübbeli Ahmet Hoca bile kurtaramaz.......
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Care Biealsa ve Usta.
                              yabancı teknık adamların turkıyede basarılı olacagına ınanmıyorum
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Sadi Tekelioğlu ile devam edilmelidir.
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X