Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Disiplinli ve takımı fizik yönden üst seviyede tutan birini isterim.

Felix Magath-Marcelo Bielsa-Thomas Schaaf-Lucien Favre-Dick Advocaat...
    En son Tolga Okumuş tarafından düzenlendi; 12.11.2015, 00:07.
    Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Kim olmamalıdır ki?
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• kongreye kadar sadi hoca devam etsin yoksa gelen hoca büyük ihtimal kongreden sonra ayrılmak zorunda kalacak.

Yorum

• Ziya Doğan
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Tepki alabilirim ama bir şekilde Şenol Güneş in takımın başına getirilmesi lazım ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• ben talibim , nasıl olsa yeni gelen hocada en geç seneye takımdan gidecek

Yorum

• Bu yönetim gitmeli, yeni yönetim de Ünal Karaman i getirmeli. Neden derseniz uzun süre Şenol Güneş in yardımcılığını yaptı, başarılı olacaktır bence. Yabancı hocaya kesinlikle karşıyım
                Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sıradaki isim: Adam gibi adam Ünal Karaman!
                  Bence de
                  Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• Tolunay gelsin.. Kongreden sonra ayrılıp tazminat davası açar..

Yorum

• hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                      "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• adam hala ersun diyor . ersun bu kulübün kapısından bir daha içeri giremez . ne kendi gelir . ne de bir başka yönetici ister. ayrıca madem çok iyi de neden hala boşta . ne diye lig tv .ye yorum yapıyor . madem çok iyi hoca. da neden avrupa.ya , rusya.ya , ne bileyim katar.a falan gitmiyor . birinci de başarısız oldu . ikinci de başarısız oldu. üçüncü ye de bi zahmet gelmesin . koskoca dünyada ersun.dan başka adam mı kalmadı .

onlarca teknik direktör öğüten bir camia olarak bize en uygun teknik direktör şu an için sadi tekelioğlu.dur . ona da yaklaşık kongre sonuna kadar ömür biçiyorum . kongreden sonra da nasılsa hiçbir şey değişmeyecek . yeni gelen teknik direktör de en geç avni aker.deki şb maçından sonra muhtemelen istifa edecektir .

bence en mantıklısı küme de düşsen sadi hoca ile devam etmek . sadi hoca.dan sonra sırasıyla 1461.in hocası, altyapı hocası, tekrar sadi hoca, tekrar 1461 .in hocası ve tekrar altyapı hocası bizim takımın başına getirilmeli .

un değirmeni gibi teknik direktör öğüten bir camiaya bu yazdığım insanlardan daha mantıklı bir seçim şu an için göremiyorum .

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adam hala ersun diyor . ersun bu kulübün kapısından bir daha içeri giremez . ne kendi gelir . ne de bir başka yönetici ister. ayrıca madem çok iyi de neden hala boşta . ne diye lig tv .ye yorum yapıyor . madem çok iyi hoca. da neden avrupa.ya , rusya.ya , ne bileyim katar.a falan gitmiyor . birinci de başarısız oldu . ikinci de başarısız oldu. üçüncü ye de bi zahmet gelmesin . koskoca dünyada ersun.dan başka adam mı kalmadı .
                          Ersun Yanal'ın 1. döneminde takımın hedefi Avrupa Kupalarına katılmaktı. Yönetim kendisinden bunu istiyordu. Kendisi yeni kurulan takımla Şampiyonluğa oynadı.. Sonunu getiremedi ama hedefini yerine getirdi..

Başarısız demek saçmalık yani.

2. döneminde ise başarısız bir Hoca'nın ardından yine yeni kurulmuş bir kadro ile ligin ortasında gelip yine Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmiştir. Yine başarısız denemez yani.

Yorum

• Cübbeli Ahmet Hoca gelsin.

Yorum

• başlık hiç boş durmadan zaman geçirilmden açılmış..

denizli...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yapacagimiz en yanlis adım yabanci hocadir. Kesinlikle yerli olmali.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X