İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyorumlarımı bilenler bilir. usta tam tahmin ettiğim gibi sezon sonu luceskuyu getiricek.ve sezon sonuna kadar sadi tekellioğluyla devam edicek.
mükemmel tam yapması gerekeni yaptı.
yine tahminim tuttu .
not=tahmin başarı yüzdesi yüzde 98
Sabır dedik sabretmeyi bir türlü öğrenemedik malesef..
Bence Lucescu veya onun gibi donanımlı birisiyle eğer anlaşıldı ve şimdiden planlanması gereken şeyler varki bence şuan bunlar yapılıyor. Burada malesef Sadi hocaya ağır yük binecek umarım hem bu yükü taşır ve üstesinden gelir.
Yabancı hoca geleceğini tahmin ediyorum ve bu ekibin içerisinde de Sadi hocanın olmasını isterim başka birine gerçekten gerek yok açıkçası diğer isimler sadece tutku ve pembe masal gerisi boş..En son Oğuz KUL tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 13:08.ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun diyenler neyin kafasını yasıyor ?Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Açıkçası ben de Lucescu gelmeyeceğini düşünerek oyumu Ersun Yanal'a verdim.
Fakat bir tercih yapacak olsaydım oyumu kesinlikle "Lucescu" ya verirdim.
Benim gibi düşünüp, pek çok arkadaşımız Lucescu'ya oy vermedi.
O nedenle anketin yenilenmesi isabetli olacaktır.
Ayrıca ankete katılımın bu denli düşük olmasını da yadırgıyorum.
Twitter ve facebook üzerinden de kamuoyu yoklaması yapılmalı diye düşünüyorum.
Ya da Trabzonspor resmi twitter ve facebook hesapları üzerinden böyle bir yoklama yapılması gerekir diye düşünüyorum.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 14:22.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıkçası ben de Lucescu gelmeyeceğini düşünerek oyumu Ersun Yanal'a verdim.
Fakat bir tercih yapacak olsaydım oyumu kesinlikle "Lucescu" ya verirdim.
Benim gibi düşünüp, pek çok arkadaşımız Lucescu'ya oy vermedi.
O nedenle anketin yenilenmesi isabetli olacaktır.
Ayrıca ankete katılımın bu denli düşük olmasını da yadırgıyorum.
Twitter ve facebook üzerinden de kamuoyu yoklaması yapılmalı diye düşünüyorum.
Ya da resmi twitter ve facebook hesapları üzerinden böyle bir yoklama yapılması gerekir diye düşünüyorum.
Bmn nin twitter ve face takipçileri yüksek.
Yorum
-
BMN Üyeleri en son yapılan Yeni Teknik direktörümüz kim olmalı anketinin aslına uygun yapılmadığı için yürütmeyi durdurma kararı ile BMN Yönetim kuruluna başvuruda bulunmuş, BMN yönetimide en yakın zamanda gerekli işlemleri yapacağını hala kamu oyuna açıklayamamıştır .GEREĞİNİN YAPILMASI DİLEĞİYLE
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Konu Dışı -
7. Şampiyonluğumuz yeni yönetim tarafından resmi sitemize eklendi
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...=Basarilarimiz
Trabzonspor'un 2010-2011 yılı şampiyonluğunun resmi sitede yazılması için tam 4 sene bekledik!
Allah Muharrem Usta ve yönetiminden razı olsun.
Şu hamleyi bir türlü yapamayan Hacıosmanoğlu'na da kapak olsun!
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyorumlarımı bilenler bilir. usta tam tahmin ettiğim gibi sezon sonu luceskuyu getiricek.ve sezon sonuna kadar sadi tekellioğluyla devam edicek.
mükemmel tam yapması gerekeni yaptı.
yine tahminim tuttu .
not=tahmin başarı yüzdesi yüzde 98Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Muharrem Usta, Romanya'da Lucescu ile görüştüğü iddialarını reddederek Romanya'ya gidişinin nedeninin sahibi olduğu hastaneler zinciriyle ilgili olduğunu açıkladı.
Yeni Şafak Gazetesi'nden Ali Kemal Yazıcı'nın ulaştığı Muharrem Usta toplantının daha önce planlandığını belirterek, “Lucescu zaten Ukrayna'da. Kendisiyle daha önce görüşmemiz oldu. Lucescu ile tekrar temasta bulunacağız. Hoca konusunda sabırlı davranıyoruz” dedi.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta, Romanya'da Lucescu ile görüştüğü iddialarını reddederek Romanya'ya gidişinin nedeninin sahibi olduğu hastaneler zinciriyle ilgili olduğunu açıkladı.
Yeni Şafak Gazetesi'nden Ali Kemal Yazıcı'nın ulaştığı Muharrem Usta toplantının daha önce planlandığını belirterek, “Lucescu zaten Ukrayna'da. Kendisiyle daha önce görüşmemiz oldu. Lucescu ile tekrar temasta bulunacağız. Hoca konusunda sabırlı davranıyoruz” dedi.
Ben rahatım sizde rahat olun tek tedirgin eden yarın ki kasımpaşa maçıŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
"Ersun diyenlerden" biri benim.
Ersun Yanal, Türkiye'nin en sıra dışı hocasıdır. Futbolu bilimselleştiren ilk teknik direktördür, kendine has çalışma yöntemleri geliştiren, hem yetenek keşfetme ve geliştirme yöntemi olan, hem de yaratıcı futbol oynatan bir hocadır.
Ankara Gücü'ne tarihinin en başarılı dönemini yaşatmıştır.
Gençlerbirliğini, tarihinde ilk kez şampiyonluk potasına sokmuştur. Son üç haftaya, ne hikmetse 9 cezalı oyuncuyla girmek zorunda kalmasaydı belki de şampiyonluk da yaşatacaktı.
Aynı Gençlerbirliği'ne UEFA kupasında çeyrek final oynattı. Uzatmalarda gelen golle kendisini eleyen Valencia UEFA Kupasını aldı.
Trabzonspor'da 2010-2011 Şampiyonluğunu kazanan kadronun temellerini attı. Her ne hikmetse liderle aynı puana sahip averajla ikinci olduğumuz sırada "Go Home Ersun" manşetleriyle karşılaştı.
Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşadı.
Eskişehirsporla Avrupa kupalarına katıldı.
Tek başarısızlık yaşadığı yerler Vestel Manisa ve Trabzonspor'daki ikinci dönemi. Ne hikmetse her ikisinde de ciddi yönetim problemleri vardı.
Bunlardan hareketle Ersun Yanal'ı istemem ve pek çok arkadaşımın istemesi normal ve haklı.
Görev yaptığı camiaların sosyal, ekonomik ve idari avantajları göz ardı etmemek kaydıyla Lucesku'nun çok daha parlak bir kariyeri var. 70 yıllık ömrüne sığdırdığı başarıları burada yazmaya kalksak yer yetmez. Daha önce de söylediğim gibi Lucesku belki de herkesin üzerinde ittifak ettiği bir marka. Buradan hareketle pek çok kişinin Lucesku'yu istemesi de son derece normal ve haklı. Ayrıca Ersun Yanal'a oy vermiş biri olarak Lucesku'ya asla hayır demem. Basında yer alan bir takım haberler doğruysa fikrimi tekrar gözden geçirme hakkım her zaman var.
"Ersun diyenler neyin kafasını yaşıyor" diyenler bu cüreti nereden alıyor?
Soru değil, kinayeydi.En son poetricus tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 16:55.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum