Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben öyle bir sey demedim.Bu sezon icin avrupaya katilacak bir derece yapamazsak büyük bir sorun degil dedim.

Mesela gs 2011 de avrupada yoktu ama yeni kadrosuyla ligde sampiyon olmustu biz neden yapamayalim?
    Yukarıda arkadaş da bahsetmiş, bir sene cezamızı çekmemiz için bu sene avrupa'ya katılım hakkı elde etmeliyiz aksi halde ertesi sene şampiyon olsak bile şl'ye gidemeyiz. Bu sene de çok çok önemli yani.
    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yorumlarımı bilenler bilir. usta tam tahmin ettiğim gibi sezon sonu luceskuyu getiricek.ve sezon sonuna kadar sadi tekellioğluyla devam edicek.

mükemmel tam yapması gerekeni yaptı.

yine tahminim tuttu .

not=tahmin başarı yüzdesi yüzde 98
      Zaten yapılması gereken de bu başkan da bu yönde ilk geldiği günden beri açıklama yaptı lakin biz herzaman sabırsızlığımıza yenik düştük yok o gelecek bu gidecek hamiydi fatihti bunlarla beraber enerjimizi tükettik.. Konudaki yorumlardan ve forumun ağır üyelerinden bile baktığımızda bu sonucu çıkartıyorum..

Sabır dedik sabretmeyi bir türlü öğrenemedik malesef..

Bence Lucescu veya onun gibi donanımlı birisiyle eğer anlaşıldı ve şimdiden planlanması gereken şeyler varki bence şuan bunlar yapılıyor. Burada malesef Sadi hocaya ağır yük binecek umarım hem bu yükü taşır ve üstesinden gelir.

Yabancı hoca geleceğini tahmin ediyorum ve bu ekibin içerisinde de Sadi hocanın olmasını isterim başka birine gerçekten gerek yok açıkçası diğer isimler sadece tutku ve pembe masal gerisi boş..
      En son Oğuz KUL tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 13:08.
      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ersun diyenler neyin kafasını yasıyor ?
        valla üstadım ben söyleyeyim, şahsi kanaatim şu an takımın başına getirebileceğimiz yerli ve daha iyi bir hoca yok. yabancı gelecekse ki yabancıyla şampiyonluk uzak ihtimal, o da luce olmalı ki onun da gelmesi zor. o nedele şu aşamada en matıklı tercih gibi duruyor. çekincelerim yok mu, pek çok ama durum bu aga, görünen köy kılavuz istemez.
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Lucescu'nun gelme ihtimalini az görüp Ersun Yanal'a oy veren çoğunlukta burda biri de benim he inşallah Lucescu gelir o ayrı mesele ama bilemiyorum uzak ihtimal sanki gelirse büyük mutluluk yaşarım bu da başka birşey
          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Açıkçası ben de Lucescu gelmeyeceğini düşünerek oyumu Ersun Yanal'a verdim.

Fakat bir tercih yapacak olsaydım oyumu kesinlikle "Lucescu" ya verirdim.

Benim gibi düşünüp, pek çok arkadaşımız Lucescu'ya oy vermedi.

O nedenle anketin yenilenmesi isabetli olacaktır.

Ayrıca ankete katılımın bu denli düşük olmasını da yadırgıyorum.

Twitter ve facebook üzerinden de kamuoyu yoklaması yapılmalı diye düşünüyorum.

Ya da Trabzonspor resmi twitter ve facebook hesapları üzerinden böyle bir yoklama yapılması gerekir diye düşünüyorum.
            En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 14:22.

Yorum

• önce "yeni bir anket yapılmalı mı" anketi yapıp,
              sonra duruma göre "yeni hoca kim olsun" anketi yapılmalı...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Açıkçası ben de Lucescu gelmeyeceğini düşünerek oyumu Ersun Yanal'a verdim.

Fakat bir tercih yapacak olsaydım oyumu kesinlikle "Lucescu" ya verirdim.

Benim gibi düşünüp, pek çok arkadaşımız Lucescu'ya oy vermedi.

O nedenle anketin yenilenmesi isabetli olacaktır.

Ayrıca ankete katılımın bu denli düşük olmasını da yadırgıyorum.

Twitter ve facebook üzerinden de kamuoyu yoklaması yapılmalı diye düşünüyorum.

Ya da resmi twitter ve facebook hesapları üzerinden böyle bir yoklama yapılması gerekir diye düşünüyorum.
                Aynı şekilde düşünüyorum.
                Bmn nin twitter ve face takipçileri yüksek.

Yorum

• BMN Üyeleri en son yapılan Yeni Teknik direktörümüz kim olmalı anketinin aslına uygun yapılmadığı için yürütmeyi durdurma kararı ile BMN Yönetim kuruluna başvuruda bulunmuş, BMN yönetimide en yakın zamanda gerekli işlemleri yapacağını hala kamu oyuna açıklayamamıştır .GEREĞİNİN YAPILMASI DİLEĞİYLE

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Konu Dışı -

7. Şampiyonluğumuz yeni yönetim tarafından resmi sitemize eklendi
                    http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...=Basarilarimiz

Trabzonspor'un 2010-2011 yılı şampiyonluğunun resmi sitede yazılması için t
                    am 4 sene bekledik!
                    Allah Muharrem Usta ve yönetiminden razı olsun.

Şu hamleyi bir türlü yapamayan Hacıosmanoğlu'na da kapak olsun!

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yorumlarımı bilenler bilir. usta tam tahmin ettiğim gibi sezon sonu luceskuyu getiricek.ve sezon sonuna kadar sadi tekellioğluyla devam edicek.

mükemmel tam yapması gerekeni yaptı.

yine tahminim tuttu .

not=tahmin başarı yüzdesi yüzde 98
                      yoksa sen Twitter'daki Ersin Gökalioğlu musun?
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• lucescu ankette farkı kapattı geliyor

Yorum

• Muharrem Usta, Romanya'da Lucescu ile görüştüğü iddialarını reddederek Romanya'ya gidişinin nedeninin sahibi olduğu hastaneler zinciriyle ilgili olduğunu açıkladı.

Yeni Şafak Gazetesi'nden Ali Kemal Yazıcı'nın ulaştığı Muharrem Usta toplantının daha önce planlandığını belirterek, “Lucescu zaten Ukrayna'da. Kendisiyle daha önce görüşmemiz oldu. Lucescu ile tekrar temasta bulunacağız. Hoca konusunda sabırlı davranıyoruz” dedi.
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Muharrem Usta, Romanya'da Lucescu ile görüştüğü iddialarını reddederek Romanya'ya gidişinin nedeninin sahibi olduğu hastaneler zinciriyle ilgili olduğunu açıkladı.

Yeni Şafak Gazetesi'nden Ali Kemal Yazıcı'nın ulaştığı Muharrem Usta toplantının daha önce planlandığını belirterek, “Lucescu zaten Ukrayna'da. Kendisiyle daha önce görüşmemiz oldu. Lucescu ile tekrar temasta bulunacağız. Hoca konusunda sabırlı davranıyoruz” dedi.
                            Bu açıklamayı kendi ağzından yaptıysa bence doğrudur Muharrem Usta nın ben samimi olduğuna inanıyorum görüşmedim diyorsa görüşmemiştir.

Ben rahatım sizde rahat olun tek tedirgin eden yarın ki kasımpaşa maçı
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• "Ersun diyenlerden" biri benim.
                              Ersun Yanal, Türkiye'nin en sıra dışı hocasıdır. Futbolu bilimselleştiren ilk teknik direktördür, kendine has çalışma yöntemleri geliştiren, hem yetenek keşfetme ve geliştirme yöntemi olan, hem de yaratıcı futbol oynatan bir hocadır.

Ankara Gücü'ne tarihinin en başarılı dönemini yaşatmıştır.

Gençlerbirliğini, tarihinde ilk kez şampiyonluk potasına sokmuştur. Son üç haftaya, ne hikmetse 9 cezalı oyuncuyla girmek zorunda kalmasaydı belki de şampiyonluk da yaşatacaktı.

Aynı Gençlerbirliği'ne UEFA kupasında çeyrek final oynattı. Uzatmalarda gelen golle kendisini eleyen Valencia UEFA Kupasını aldı.

Trabzonspor'da 2010-2011 Şampiyonluğunu kazanan kadronun temellerini attı. Her ne hikmetse liderle aynı puana sahip averajla ikinci olduğumuz sırada "Go Home Ersun" manşetleriyle karşılaştı.

Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşadı.

Eskişehirsporla Avrupa kupalarına katıldı.

Tek başarısızlık yaşadığı yerler Vestel Manisa ve Trabzonspor'daki ikinci dönemi. Ne hikmetse her ikisinde de ciddi yönetim problemleri vardı.
                              Bunlardan hareketle Ersun Yanal'ı istemem ve pek çok arkadaşımın istemesi normal ve haklı.

Görev yaptığı camiaların sosyal, ekonomik ve idari avantajları göz ardı etmemek kaydıyla Lucesku'nun çok daha parlak bir kariyeri var. 70 yıllık ömrüne sığdırdığı başarıları burada yazmaya kalksak yer yetmez. Daha önce de söylediğim gibi Lucesku belki de herkesin üzerinde ittifak ettiği bir marka. Buradan hareketle pek çok kişinin Lucesku'yu istemesi de son derece normal ve haklı. Ayrıca Ersun Yanal'a oy vermiş biri olarak Lucesku'ya asla hayır demem. Basında yer alan bir takım haberler doğruysa fikrimi tekrar gözden geçirme hakkım her zaman var.

"Ersun diyenler neyin kafasını yaşıyor" diyenler bu cüreti nereden alıyor?
                              Soru değil, kinayeydi.
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 16:55.

Yorum

• ben yine ersun'a oy veririm, belirsiz bir dönem geçirmemek için.allah'tan usta var.tam emin olmadıktan sonra hiçbir hocayla anlaşmayacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X