Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Oyuna zevk gelsin diyorsanız hami...

Yorum

Bielsa yazan arkadaşlar, Bielsa gelirse ilk sövecek olanlardır.
      Dünya üzerinde Bielsa kadar kaprisli, takıntılı, dengesiz bir hoca daha yoktur.
      Marsilya'da Doria'yı 11'de oynamak istediğini söylediği için koca 1 devre yedek bırakıp, ön libero veya sağ bekten stoper yaratmaya çalışmış bir mega egodan bahsediyoruz
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Moldeye böyle top oynamayı kim öğrettiyse o gelsin

Yorum

Giray bulak A sporda, bize gelmenin yollarını yapıyor

wakitsiz
          Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bielsa yazan arkadaşlar, Bielsa gelirse ilk sövecek olanlardır.
            Dünya üzerinde Bielsa kadar kaprisli, takıntılı, dengesiz bir hoca daha yoktur.
            Marsilya'da Doria'yı 11'de oynamak istediğini söylediği için koca 1 devre yedek bırakıp, ön libero veya sağ bekten stoper yaratmaya çalışmış bir mega egodan bahsediyoruz
            Neden Bielsa... Futbol doğruları olması, güzel futboldan ödün vermemesi.

Mesleki karakter olarak da oteriter, tam yetkili ve dediğim dedik birisi.

Bizim EPL'de olduğu gibi transferlerde. Tüm tasarrufu teknik adam ve onun organize edeceği kişiler yönetmeli.

Futboldan bihaber olan iş adamlarına kulüp emanet edilmemeli.

Yorum

Yılmaz Vural: İnsan Trabzonspor'da çalışmak istemez mi ? / Radyospor

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İHOnun başkanlığında mourinho da gelse başarılı olma şansı sıfır.. adam durup dururken takımı da karıştırıyor.. normal bir takımda erkan-ekici kavgası 2-3 gün içerisinde tatlıya bağlanırken bizde adam çıktı tvye kim kime yumruk sallamış canlı yayında anlattı.. bu durumda hoca başarılı olabilir mi allah aşkına? oyuncuların parası kim bilir ne zamandır ödenmiyor..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

96 kadrosundaki bütün hocaları tükettik çok şükür...
                  Abdullah ercan nasıl olur acaba, iho onu da araya koyar mı acaba, ya da birşeyler yapabilir mi!? 96 kadrosundan birinin bize iyi birşeyler yaşatma ihtimali daha yüksek gibi gelir bana.

Hatta harcanan isimlerden birisi bile geri gelse (iyi bir yönetim ve başkanla) bu takım çok iyi işler çıkarabilir.

Ya da umarım inşallah çıkarır. Ben istiyorum en azından...

wakitsiz
                  Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

Hurma olsun. Zaten menajerlik için 800 bin çok. Paramızı kurtarırız böylece.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bosingwa nin hoca olmasini cok isterdim ama adamin parasini ödemeyip serbest birakmisiz bile.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• ertuğrul sağlam olmalı ondanda kurtulalım hazır deneme sürecindeyken her yenilgiden sonra dillendirilen türkiyedeki hocalardan bi o kaldı galiba
                        Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Fark şu, bu söylediğin özelliklere sahip ruh hali daha sağlam, takıntısız, egosunu daha minimize etmiş ve en önemlisi ekol sahibi birisi lazım, EPL rüya bir organizasyon, orada hoca olma parametreleri farklı, öyle olmasa dünyada ingiliz hoca bolluğu olurdu, o ayrı konu

Ben her zaman Alman ekolüne sahip, disiplinli hocaları yeğlemişimdir, bunun için de en az hoca kadar profesyonel ve disiplinli yöneticilere ihtiyacımız var.

Güney Amerika sıkıntılı bölge.. Olduramıyoruz
                          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Hoca işi ikinci planda olcak iş....

İyi bir yönetim olmadığı müddetçe hiçbir teknik ekip bu takımı düzeltemez...

Yönetim tff'yi ya gönderecek yerine adam gibilerine getirecek, gücü yetmiyorsa tff ile (maalesef) uyumlu çalışacak. 2 + 2 = 4 . Ülke futbolunda durum bu.Gerisi boşa dayılık, donkişotluk.

(1) İyi bir yönetim gelirse takımdaki yabancı yıldız futbolcu bolluğu da dikkate alınarak bu futbolcu yapısının saygı duyacağı DÜNYACA ÜNLÜ YABANCI BİR TEKNİK ADAM bu takımı toparlar.

(2) Yoksa küçülme yoluna gidilip takımda yıldız bozuntu yabancılar başta olmak üzere gönderilmeli, kalite yerli futbolcu + karakterli yabancı + kaliteli yerli teknik ekip ile yola devam edilmeli.
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Fatih Tekke mi, Hüseyin Kalpar mı, Ziya Doğan bile var yahu. Siz iyi misiniz. vizyon bu mu

Fatih Tekke sunun surasında ne kadar Td lik yapmısi
                              Huseyin Kalpar 60 yasında hangi başarısı ile
                              Hele Ziya Doğan gordum.

Bari İsmail Kartal diyen cıkmamıs iyi.

Hami nin lider alıp kovulduğu antalya sonradan lige çıktı.
                              Evet Turkiyede iki sansımız var. Birisi Ersun(onuda harcadık) digeri denizli ( oda takım çalıştırmı bilmem)
                              En mantıklısı Hikmet Karaman.
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• Bu yönetim gidene kadar Sadi Tekelioğlu ile devam edelim işte ne olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X