Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yabancılardan Lucescu dışında kimse olmamalı. Olmaz abi, Halilodzic dönemi daha dün gibi aklımızda. Ya Lucescu, ya da Ersun Yanal. Ama lütfen acilen karar verelim hoca olayina. 17 maç daha Sadi Abi yi çekemem ben.
    Ramos ciddi bir intihar olur dusunulmesi cok sacma.

Dedigin gibi lucescu disindaki bir yabancı asla olmamali
    tutmaz o dikis.

Yanalada karsiyim ben ertugrul saglam neden dusunulmuyor acaba?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Az daha zorlarsanız keşke iho kalsaydı diyeceksiniz

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        juande ramosu küçümsemek doğru değil.2 uefa şampiyonluğu,1 süper kupa,1 FA cup kazanmış bir adam.
        real madride kadar yükselmesi de bunun göstergesi.
        ama tercih meselesi tabi ki...
        ben olsam bielsa ve favreye yoğunlaşır bu isimler olmassa ersun yanala yönelirdim.
        bakalım artık hayırlısı..
        kardeş burda ben lucıen favre yi defalarca yazdım hatta yönetime yakın olan biri bu ismi söylemesini rica etim yönetime iletilmiş fakat yönetim ilgilenmemiş

Yorum

• bence hoca konusunda acele edilmemesi doğru bir karar.. başlangıçta ben de ilk gün bir hocayla imzalaması gerektiğini düşünüyordum ama şimdi fikrim değişti.. üstelik sadiye rağmen..

şöyle ki; eğer hemen ersunla imzalanmış olsa o zaman neden luce ihtimalinin zorlanmadığı sorgulanacaktır.. şu anda acil hocalık bir durum yok.. hele yabancı hoca gelir de ben soneri, f. atiki sahada denemek istiyorum derse o zaman hepimiz kalp krizi geçiririz.. yönetim teşhisi koymuş.. önce enkaz temizlenecek.. bunun için de takas vs gibi yöntemler kullanılacak ve yabancı transfer yapılmayacak.. bunun için hocaya ihtiyacımız yok bence..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yılbaşı tatilinde herkes hafta başına kadar birşey olmaz bu konuda

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yönetim profosyonel diyoruz ama gün geçtikçe şaşırtıyor beni.
              Hoca belli değil gelecek gidecek oyuncuları neye göre belirliyor yönetim.
              Gelecek olan adam belki gönderilecek oyuncuyu oynayacak takıma kazandıracak
              Hoca konusu bir an evvel çözülmeli uzadı bu is
              aynen kardeş sana katılıyorum yönetimin şimdiye kadar hoca olayını çözmesi gerekiyordu.

Yorum

Abi, aceleci davranıyoruz. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Gidecek oyuncular az çok belli zaten. İshak, Nizam, Atik, Soner, Serdar Gürler mesela.. Zaten düşünülmeyen, lisansı bile olmayan oyuncular.

Yorum

ben de tam bundan bahsediyordum.. yen gelen hoca ben sonerin kalmasını istiyorum, patlama yapma ihtimali var derse ne yaparsınız?
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeş burda ben lucıen favre yi defalarca yazdım hatta yönetime yakın olan biri bu ismi söylemesini rica etim yönetime iletilmiş fakat yönetim ilgilenmemiş
                    bakalım artık yönetime güvenmekten yanayım.kim olursa olsun,destek olmak zorundayız.
                    yönetimin tercihleri,düşünceleri farklı olabilir.sonuçta bu işin içinde olanlar,durumu bilenler onlar.
                    bekleyelim
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Usta "yabancı olacaksa Tr yi tanıyan olmalı"diyordu.Luce tanıyor peki Ramos?
                      Luce olmuyorsa yemişim tepkileri kolundan tutup getir Ersun Yanalı.Planlama yapacaksın da hangi td ye göre?Tamam doğru karar vermek önemli de bu devre arası cok kritik.Zamanla yarıstığımızın farkında değiller mi?
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Hocam bizim gidecek potansiyelde ki kişiler inan kazı kazı kazanamazsın o derece.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Bu gidişle devre arası çalışmalarına Sadi Hoca ile başlayacağız...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence hoca konusunda acele edilmemesi doğru bir karar.. başlangıçta ben de ilk gün bir hocayla imzalaması gerektiğini düşünüyordum ama şimdi fikrim değişti.. üstelik sadiye rağmen..

şöyle ki; eğer hemen ersunla imzalanmış olsa o zaman neden luce ihtimalinin zorlanmadığı sorgulanacaktır.. şu anda acil hocalık bir durum yok.. hele yabancı hoca gelir de ben soneri, f. atiki sahada denemek istiyorum derse o zaman hepimiz kalp krizi geçiririz.. yönetim teşhisi koymuş.. önce enkaz temizlenecek.. bunun için de takas vs gibi yöntemler kullanılacak ve yabancı transfer yapılmayacak.. bunun için hocaya ihtiyacımız yok bence..
                            Avrupa,Ziraat hedefleri nolacak.Herşeyden feragatmı edecez.

Yorum

• Dostlar lucescu olmuyorsa ersun olsun bari normalde yerlilerden 1. Tercihim denizli idi cincona gitti, yilmaz vural 2. Tercihimdi galiba genclerle anlasti 3.Tercihim hami hocaydi onu soyleyince forumda herkes ne basarisi var , birakin bu yerel ayaklarini diye kiziyorlar geriye gercekten bir tek ersun hoca kaliyor .hocayla anlasilsin gervek anlamda tam yetki verilsin.

Bir notuda ekleyeyim lucescudan baska bizde hicbir yabanci teknik adam basarili olamaz futbol kulturumuz , oyuncu profilimiz sehir ve ulke profilimiz bina uygun degil.
                              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X