Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon kupaya odaklandı

Turkcell Süper Lig'in son 2 haftasında aldığı yenilgilerle üst sıralardan biraz daha uzaklaşan Trabzonspor'un kulüp başkan yardımcısı Yusuf Şimşek, Fortis Türkiye Kupası'nın kendileri için çok daha önemli bir hale geldiğini söyledi.

Şimşek, yaptığı açıklamada, ligde 4 haftalık bir galibiyet serisinden sonra son 2 haftayı puansız kapatmanın hayal kırıklığını yaşadıklarını ve buna bir anlam veremediklerini belirtti.

Ankaragücü maçında tek pozisyona dahi girememelerinin kendilerini daha da çok üzdüğünü ifade eden Şimşek, "Yönetimde görevde bulunduğumuz süre içerisinde pozisyona girmediğimiz tek maç Ankaragücü maçıydı. Beşiktaş maçında 10 dakikada 3 gol bulan takım, Ankaragücü karşısında tek pozisyona dahi giremedi. Futbolda yenilgi olabilir, ama böyle bir yenilgi bize yakışmadı. Futbolcular da üzerilerindeki formanın ağırlığını bilmeliler" dedi.
    Ligdeki yükselişlerini de devam ettiremediklerini ifade eden Şimşek, şöyle konuştu: "Eğer son 2 maçımızı alsaydık, ilk 3 için şansımız oldukça yükselecekti. Şimdi önümüzde kupa hedefi var. Türkiye Kupası, bizim için çok daha önemli bir hale geldi. Kupayı alarak taraftarımızın bu sezonki üzüntüsünü hafifletmek istiyoruz. Kupayı müzemize getirmeyi hedeflediğimizi her zaman söylüyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin de bunu gerçekleştireceklerine inanıyorum."
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Aday Pletikosa

Tolga'nın kalede bir türlü güven vermemesi nedeniyle gözler tekrardan Hırvatların milli file bekçisine çevrildi.

DÜĞMEYE BASILDI
      GENÇ kaleci Tolga Zengin'in Ankaragücü maçında hatalı gol yemesi ve güven vermemesi Trabzon'u harekete geçirdi. Sezon sonu kaleye mutlaka tecrübeli bir yabancı futbolcunun alınmasını düşünen yönetim, Hırvat file bekçisi Pletikosa'yı transfer etmek için düğmeye bastı.

B PLANI DA OLABİLİR
      SEZON başında bonservisi için her konuda anlaşılan Shakhtar Donetsk, Pletikosa'nın tekrar görüşünü alacak. Şayet tecrübeli Hırvat kaleci Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakarsa, görüşmeler hızlandırılacak. Bu arada yönetim kurulu, "B planı" için de arayışını sürdürüyor.

Yorum

• !

SOYUNMA ODASINDA KAPIŞMA

TANSYON YÜKSELDİ

Trabzonspor’da sıcak saatler…Ligdeki 4 haftalık süper çıkışına Galatasaray maçıyla nokta koyan Bordo-Mavililer’de Ankaragücü mağlubiyeti de sinirleri iyice girerken, zirve yarışında yapılan tüm planları da alt üst etti. Trabzonspor’un Ankaragücü maçında ortaya koyduğu futbol, Teknik Direktör Ziya Doğan’ı hedef adam haline getirirken, karşılaşmanın devre arasında soyunma odasında tansiyonun yükseldiği öğrenildi.
        HÜSEYİN ARAYA GİRDİ
        Soyunma odasına 1-0 yenik giren Bordo-Mavililer’de Doğan’ın "Bu nasıl futbol, kaliteli futbolcu maç ayırt eder mi?" derken, Ceyhun ile karşı karşıya geldi. Doğan, Ceyhun’u da kötü oyunu nedeniyle eleştirirken, yıldız oyuncunun kendisine cevap vermesi nedeniyle ortam gerildi. Kaptan Hüseyin’in araya girmesi olayın daha da büyümemesini sağladı.
        İPLER KOPTU
        Bu olay üzerine Teknik Patron Ziya Doğan’ın ikinci yarıda Ceyhun’
        u oyundan alması, tecrübeli oyuncunun oyunu sinirli bir şekilde terk etmesine neden oldu. Oyundan çıkarken kulübeye mimikleriyle tepkisini gösteren Ceyhun ile Doğan arasında iplerin koptuğu belirtilirken, tecrübeli hocanın takım üzerindeki otoritesi açısından önemli olan bu olayda nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu.

Yorum

• Doğan: 5 forvetle oynadık da ne oldu
          Yunus Emre SEL/DHA 19 Mart 2007 Sahasında Ankaragücü’ne 1-0 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan, kendisini az forvetle oynatıyor diye eleştirenlerin Ankaragücü maçında gerçeği gördüğünü söyledi.

Doğan, "Hep az forvet oynatıyorum diye eleştirildim. Ankaragücü maçında 5 forvetle oynadık ama gol atamadık. Demek çok forvetle de gol atılamıyormuş" diye konuştu. Bu arada yenilgi sonrası taraftarlar, her zaman bağırlarına bastıkları Doğan’ı, "Ziya Doğan seneye Gümüşhane’ye’ diyerek protesto etti. Öte yandan sakatlığı tam olarak geçmeyen Gineli Yattara’nın Belçika’ya giderek özel doktoru tarafından bir dizi kontrolden geçeceği belirtildi.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor karıştı

Doğan ve yönetimin istifası isteniyor, tecrübeli çalıştırıcı ise kötü gidiş için oyuncuları suçluyor

Yine kabus yine kaos

Doğan ve yönetimin istifası isteniyor, tecrübeli çalıştırıcı ise kötü gidiş için oyuncuları suçluyor.

Bu Filmi İzlemiştik!
            İkinci yarıya güzel bir başlangıç yapan ve hızla üst sıralara yükselen Trabzonspor, son iki haftada aldığı iki mağlubiyetle yıkıldı. 1-0'lık Ankaragücü karşılaşması sonrasında taraftarların, teknik direktör Ziya Doğan'ı ve yönetimi istifaya davet etmesi, bordo-mavili camiayı 2 ay önceki kaos günlerine sürükledi.

Sinirler Çok Gerildi

Kâbuslara alışık bir sezon geçiren Trabzonspor'da, Ankaragücü maçı sonrasında yaşanan tek farklılık Ziya Doğan'ın ilk kez futbolcularını suçlamasıydı. Tecrübeli çalıştırıcının, "Futbolcu kendini basında çokça görünce büyük adam sanıyor" demesinin camiada sinirleri gerdiği ve rahatsızlık yarattığı öğrenildi.

Değişmeyen Taktik
            Trabzon'da bu gelişmeler yaşanırken, yönetimin tekrar nükseden kötü gidiş için Doğan ile özel bir toplantı yapması bekleniyor. Bordo-mavililerde dikkati çeken bir diğer nokta ise yöneticilerin tekrardan Doğan lehine yaptıkları açıklamalar. Yönetim, tecrübeli hocaya destek olarak protestoların önünü kesmeyi hedefliyor.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://tr.wikipedia.org/wiki/Trabzonspor

Trabzonspor sayfasında bizim forumun linki olmadığını gördüm ve ekledim

Ziya doğanın eksiklerinide ben tamamlamıştım

Yorum

• KABAHAT KÜRK OLMUŞ
                Trabzonspor’da Ziya Doğan suçu oyunculara yükleyerek “KABAHAT KÜRKÜNÜ” sırtından sıyırıp atıyor
                TRABZONSPOR teknik direktörü Ziya Doğan, Ankaragücü maçından sonra oyuncuların rehavete kapılması nedeniyle yenildikleri açıklaması yaparak tüm camianın tepkisini çekti. İsim vermeden özellikle Ceyhun ve Yattara’yı suçlayan bordo-mavili teknik adamın başarısızlığı üzerinden atması taraftarlarca kınandı.

TAKIMIN başına getirildikten sonra elindeki yıldızlarını birer birer harcayan Ziya Doğan’ın şimdi de Yattara ve Ceyhun için söyledikleri insafsızlık olarak nitelendirildi. Önce Szymkowiak’a futbolu bıraktıran, ardından Marcelinho’yu kaçıran Doğan, dünya yıldızı Musampa’yı harcadı. Doğan, Jefferson’u da adeta maymuna çevirdi.

RİSP’İN transfer edilmesiyle Sırbistan Milli Takımı’na Türkiye’den çağırılan tek futbolcu olan Milan Stepanov’u yedek bırakan bordo-mavili teknik direktör, şimdi de İbrahima Yattara ve Ceyhun Eriş’i harcamak istiyor. Ancak Trabzonsporlu taraftarlar “Aman hoca, yanlış yoldasın. Takımı daha fazla dağıtma” diyerek isyan ediyorlar.

ya bu fotospor gazetesine ne oldu uzun zamandır trabzonspor için doğru haberler yapıyor

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://tr.wikipedia.org/wiki/Ziya_Doğan
                  Ziya doğanın eksiklerinide ben tamamlamıştım
                  şu 4 ön libero mevzusu mu Naim abi

Yorum

• Kaynak: http://www.tdk.org.tr Türk Dil Kurumu

Forvet: İleri uç oyuncusu!!!!
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Aday Pletikosa
                      Tolga'nın kalede bir türlü güven vermemesi nedeniyle gözler tekrardan Hırvatların milli file bekçisine çevrildi.

DÜĞMEYE BASILDI
                      GENÇ kaleci Tolga Zengin'in Ankaragücü maçında hatalı gol yemesi ve güven vermemesi Trabzon'u harekete geçirdi. Sezon sonu kaleye mutlaka tecrübeli bir yabancı futbolcunun alınmasını düşünen yönetim, Hırvat file bekçisi Pletikosa'yı transfer etmek için düğmeye bastı.

SEZON başında bonservisi için her konuda anlaşılan Shakhtar Donetsk, Pletikosa'nın tekrar görüşünü alacak. Şayet tecrübeli Hırvat kaleci Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakarsa, görüşmeler hızlandırılacak. Bu arada yönetim kurulu, "B planı" için de arayışını sürdürüyor.

Yorum

• Pletikosa Spartak Moskova'daRus ekibi Spartak Moskova, Shakhtar Donetsk'in Hırvat kalesici Stipe Pletikosa'yı kadrosuna kattı.

Rusya Birinci Lig takımlarından Spartak Moskova, kaleci Stipe Pletikosa'yı transfer etti.

Moskova kulübü, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donentsk'ten transfer edilen oyuncunun bonservisi için 3 milyon dolar ödedi.

Pletikosa, "Moskova’ya geldiğim için mutluyum. Spartak'ta düzenli forma giymem benim ve milli takımım için iyi olacak" dedi. Hırvatistan'ın kalesini de koruyan 28 yaşındaki kaleci, 58 kere mill oldu.

Yorum

• Beleş biletleri kim dağıtıyor?

Trabzonspor yönetiminin VIP-1 tribünü için bedava bilet dağıttığı ortaya çıktı.

Bugüne kadar bedava bilet dağıtıldığı yönünde çıkan haberleri yalanlayan ve bu yöndeki söylentilere büyük tepki gösteren yönetim kurulunun VIP tribünü için belirli insanlara bedava kombine bilet dağıttığı belirlendi. Yönetim kurulunun VIP’1 için bilet dağıtması aynı tribüne ücretle kombine biletle girenlerden büyük tepki topladı.

Yorum

• Almanya'da iki Türk beğeni topladı

Almanya'nın Fransa sınırındaki Kehl kentinde Rhein stadyumunda dün oynanan dostluk maçında iki komşu ülkenin U-18 Genç Millileri karşılaştı.
                            5 bin 500 seyirci izlediği maçta Alman Milli takımın kadrosunda yer alan 3 numaralı forması ile Cihan Kaptan ve 7 numaralı forması ile Deniz Naki, antrenör Horst Hrubesch ve seyircilerin beğenisini topladı.
                            Fransa'ya karşı iyi performans gösteren iki Türk futbolcu rakipleri ile girdiği mücadeleleri kazanırken, hem savunma hem de hücum hattında başarılı oldukları görüldü.
                            Alman Milli takımında bir yıldır forma giyen Trabzon kökenli Cihan Kaptan ve Erzincan kökenli Deniz Naki , Bayer Leverkusen takımın alt yapısında forma giyiyor.
                            Baba Mustafa Kaptan "Çocuklar Türk Milli takımı formasını hayal ederken Türkiye'den kimse bu gençlerle ilgilenmedi kader Alman Mili takımında oynamak varmış" dedi.
                            Herşeye rağmen Alman Milli takımında forma giyen başarılı futbolcularımız Cihan ve Deniz'i tribünlerden seyreden yüzlerce Türk başarılı oyunlarından gurur duydu.
                            Alman Milli takımı 52. dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviremezken, Mönchen Gladbach takımından Marco Marin 'in attığı gol Almanya'nın sahadan 1-0'lık skorla galip ayrılmasını sağladı.

19.03.2007
                            Kaynak : DHA

Yorum

• radyospor

"Kaleci Bülent’i küfür ettiği için oyundan attım. Bülent daha sonra bana saldırdı ve vurmaya çalıştı. Kaleci antrenörü Metin Bayındır ise önce gırtlağımı sıktı. Resmen nefesim kesildi. Sonra da yumruk vurdu."
                              Vestel Manisaspor-Sakaryaspor maçını tatil eden hakem Cüneyt Çakır, Futbol Federasyonu'na gönderdiği raporda çok ağır ifadeler kullandı. 38. dakikaya kadar maçın centilmence geçtiğini raporunda belirten Çakır, olayları şöyle anlattı:

"Capurro ve Selçuk, birbirlerine sert girdiler. O sırada kaleci Bülent, koşarak olay yerine geldi. Kargaşa sırasında yardımcı hakem arkadaşım Emre Eyisoy, kaleci Bülent'in bana "si...r git, piç herif" şeklinde küfür ettiğini söyledi. Bunun üzerine Bülent'e kırmızı kart çıkarttım. Kart sonrası Bülent üzerime saldırdı. Kolları ile vücudumu sarmaladı. Hırpalamaya çalıştı. Eli ve kolu ile çekiştirirken, hakem formam, göbeğime kadar yırtıldı. Kokartım söküldü. Bu kokart, daha sonra kayboldu, bulamadım. Sahadan çıkmamakta direnen Bülent, tribünleri de kışkırttı. Bana saldırmaya devam etti. Bu arada kaleci antrenörü Metin Bayındır da yanıma kadar geldi. Birden üzerime saldıran Metin Bayındır, gırtlağımı sıkmaya ve küfür etmeye başladı. Bu eylemi sırasında nefessiz kaldım. Metin Bayındır, sonra da yüzümün yan tarafına çok sert bir yumruk vurdu."

Manisa'daki doktor sağlık raporu vermedi

Taraftarların fair-play çerçevesi içerisinde müsabakayı birlikte izlediklerini ve kaleci Bülent ile Metin Bayındır dışında kimsenin olaya karışmadığını da vurgulayan Çakır, raporuna şöyle devam etti:

"Bu üzücü eylemler sonrası soyunma odasına giderek maçı tatil ettim. Böylesine çirkin bir olay üzerine müsabakayı devam ettirmem düşünülemezdi. Stattan çıktıktan sonra rapor alabilmek için Manisa Devlet Hastanesi'ne gittim. Ancak, aynı zamanda Vestel Manisa Kulübü'nde yöneticilik yaptığını duyduğum hastane başhekim yardımcısı, bana rapor vermedi. Ben de bunun üzerine İstanbul'a gelerek, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde üç günlük rapor aldım."

Öte yandan, hakem Cüneyt Çakır'ın yanısıra temsilci Ayhan Bölükbaşı, Ergani Keskin ve gözlemci Galip Bitigen'in de, Vestel Manisaspor-Sakaryaspor maçındaki olayları raporlarında ayrıntılı bir şekilde yazdıkları öğrenildi. Ev sahibi takımın 3-0 hükmen yenik ilan edilmesinin kesin olduğunu belirten yetkililer, ayrıca 3 puanının silinmesi ile ilgili durumun da Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nda ele alınacağını bildirdiler. Disiplin Kurulu'na bugün sevkedilecek olan kaleci Bülent'e en az 20 maç, kaleci antrenörü Metin Bayındır'a ise bir sezona tekabül eden 34 maç ceza verileceği öğrenildi. Olayların bireysel nitelikte olması nedeni ile Vestel Manisaspor'a saha cezası verilmeyecek.

Hürriyet / Atilla Türker
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X