Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haber doğru ve ayıp..
    musampa gitsin diye uğraşılıyor sanki..
    hepsi bir tarafa ben de yukarıdaki arkadaşlar gibi düşünüyorum şu musa ve sakatlıklar konusunda..
    hem musanın kendisi hem de konuyla alakalı açıklama yapanlar müthiş olgun davrandılar bu süreçte..
    rispe yapılan jestin musadan esirgeneceğini ben de sanmıyorum..
    idman sakatlıkları da oyuncularımızın çok teknik olmalarıyla açıklanabilir.. zira ayman ve hüseyin hiç sakatlanmıyor..

Yorum

• dunku sabah gazetesınde bı yazı okudum..

kımler kımın takımı dıye;
      TRABZONSPOR:ezilenlerin yazılmıs..

bu nasıl bıseydır?daha dogrusu ne demektır?yazıyı bulursam yapıstırıcam..bu konu veya yazı hakkında yorum yapan olmadımı bmnde?
      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• yattara o gazetenin başında trabzonlu bir yönetici var..
        hakaret babında değerlendirmemek lazım..
        sanıyorum cevat kol yazmıştır onu ve kastettiği de hakkı yenen ve sürekli hor görülen bir sosyal sınıf gibi değerlendirmek falandır..
        kendince sosyal bir değerlendirme yaparsan fenere galatasaraya bir şeyler diyorsun ya.. bu yakıştırmalar da genelde olumsuz oluyor ya.. onun gibi işte..
        bilmiyorum kıvırabildim mi

Yorum

• Artık bu istanbul medyasının yazdıklarını ciddiye almıyorum uydurup uydurup yazıyor i...ler. o yüzden canımı sıkmıyorum bu yalancıların haberlerine..Bu arada yataranın otel haberini okumayan varsaPEREKLi AÇIKLADITarih: 13.03.2007, 09:27:07 (290 okuma)
          Profesyonel Şube menajeri Necmi Perekli bir açıklama yaparak, bazı basın yayın organlarında Galatasaray maçı öncesinde kamp yapılan otelde yaşandığı iddia edilen olayın yanlış bilgiden kaynaklandığını vurguladı.

Otelde yazılanlar gibi bir durumun gerçekleşmediğini kaydeden Perekli, “Bahse konu olayın Yattara’yla ilgisini yoktur. Başka bir futbolcumuzun saçları için otele gelen kuaförlere müdahale edilmesinin sebebi kesinlikle bir uygunsuzluk endişesi değil, motivasyon gerekçesiyledir” ifadesini kullandı. Bilindiği gibi G.Saray maçı öncesi iki bayan kuaför kamp yapılan otele gelmiş ve Ömer Rıza nın saçlarını yapmıştı.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeter artık! Üvey evlat muamelesi yapmayın!

TRABZONSPORLU Musampa isyanlarda... Ziya Doğan’dan bir türlü forma bulamayan Kiki, bir de üvey evlat muamelesi gördüğünü belirtti. Musampa, ‘Aylardır ev bekliyorum. Eşim ve çocuklarım geldi hala otelde kalıyorum. Marcelinho’nun evini vereceklerdi onu da Risp’e verdiler, yeter’ dedi.

kaynak: star

ne kadar doğru bir haber bilmiyorum ama bir futbolcudan verim alınamamasının sebepleri vardır bunlardan birisi de bunlar olmalı
            yazıklar olsun. düşmanın bile olsa adam gelmiş yanında ailesi var yazıkya bide kapıda bırak. gelsinler Giresun a ben misafir ederim.
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yattara o gazetenin başında trabzonlu bir yönetici var..
              hakaret babında değerlendirmemek lazım..
              sanıyorum cevat kol yazmıştır onu ve kastettiği de hakkı yenen ve sürekli hor görülen bir sosyal sınıf gibi değerlendirmek falandır..
              kendince sosyal bir değerlendirme yaparsan fenere galatasaraya bir şeyler diyorsun ya.. bu yakıştırmalar da genelde olumsuz oluyor ya.. onun gibi işte..
              bilmiyorum kıvırabildim mi
              degerli renkdasım;
              nette bulamıyorum ama gazete elımde..
              kazım kanat,gurcan bılgıc,iskender gunen fılan yazıyolar,tartısıyolar bu kose yazısında..

kım kımın takımı;
              Fenerbahce:Atatürk'ün
              BJK:halkın
              GS:aristokrasının
              Trabzon ezilenlerin

alta iskender gunen sole dıyor;
              İStanbul'un takımları semt takımıdır.Trabzon ise sehir takımıdır.Dükalıga karsı gelen bir yapısı vardır.Ruhunun en önemli özelligi İstanbul'a baş kaldırmıs olmasıdır.Trabzonspor ezilenlerin takımıdır..

bende dedıgınız gıbı anladım ancak ezılenler demek yıne bana gore yanlıstır.

bide kazım kanatın bı sozu var;
              Dünyada iki büyük sehir takımı var.biri Trabzon digeri ise napoli..(kazım burda bızı övdumu acaba)
              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Suçlu Ali Şen!
                Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz: Tesislerimizin temelini Ali Şen attı. O günden beri de şampiyon olamıyoruz.

Davet ettik ama
                Delta Mobilya Ayın ve Yılın Hakemi Yarışması'nda konuşan Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, dostu Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen'e takıldı. Yılmaz, "Tesislerimızın temeli atılırken, F.Bahçe kulübünü davet etmiştik. Ali Şen temeli atmıştı. O günden bu yana şampiyon olamıyoruz!" dedi.

Hakemlere destek
                Yılmaz, Trabzonspor'un 2. yarıda iyi bir çıkış yakaladığını da söyledi. Mehmet Ali Yılmaz, son günlerde tartışılan hakem hatalarıyla ilgili ise şunları söyledi: "Hata tabii ki olacaktır. Genç hakemlerimiz canavar gibi, hepsi çok iyi. Biz de hakemlerin daha başarılı olması için elimizden geleni yapmaya hazırız".
                Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

• “Hedef Şampiyonlar Ligi“

Trabzonspor'un savunma oyuncuları Erdinç Yavuz ve Milan Stepanov, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Erdinç Yavuz, Galatasaray maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Maça aslında kötü başlamadık ama şanssız bir gol yedik. Bu golde hatam vardı. İleriye çıktım topu kaybettim ve dönüşte gol oldu. Futbol hatalar oyunu. Artık bu maçı unuttuk. Şimdi Ankaragücü maçı var. Ankaragücü maçında tek hedefimiz galibiyet. Yine bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz'' dedi. Galatasaray maçı öncesi ligi ilk 2 takım arasında tamamlama hedeflerinin olduğunu ifade eden Erdinç, ''Sadece bir maç kaybettik. Önümüzde 10 maç var. Bunları kazanacak gücümüz de var. Hedefler bitmiyor. Kupayı almak istiyoruz. Ligde de çıkabileceğimiz kadar yukarı çıkmak istiyoruz'' diye konuştu. Erdinç Yavuz, Galatasaray maçında Musa Büyük'ün ayağının kırılmasından büyük üzüntü duyduklarını ifade etti. Erdinç, maçtan sonra Trabzonspor'un uçağının hemen kalktığını ve hastaneye gidemediklerini kaydederek, ''Orada kalmak istedik ama izin çıkmadı. Ankaragücü maçından sonra Musa'nın yanına gitmeyi düşünüyoruz'' diye konuştu. Erdinç, (A) Milli Takımın Yunanistan ve Norveç maçı öncesi açıklanacak kadroya çağrılma beklentisinin olduğunu belirtti.

"3 YIL DAHA TRABZON'DAYIM"
                  Milan Stepanov ise Risp'in sakatlanmasının ardından tekrar bordo-mavili takımda forma şansı bulmasıyla ilgili olarak, ''Risp iyi oynuyordu ama talihsiz bir sakatlık dönemi geçirdi. Şimdi ben oynuyorum. Gerekli performansı göstermek benim görevim'' dedi. Stepanov, transfer konusuyla ilgili bir takım konuşmaların olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: ''Sezonun ortalarındayız ve önümüzde lig ve kupa maçları var. Şimdi sadece bu maçları düşünüyorum. Bu maçlardan sonra bakacağız, hakikaten talep olacak mı? Olursa ben ve kulüp ne yapacağız? Kulüplerden direkt değil de ikinci, üçüncü şahıslardan teklif geliyor. Beni arayanlar oluyor. Onlara da aynı şeyleri söylüyorum. 3 yıl daha Trabzonspor ile sözleşmem var.''
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Jefferson 6 hafta yok!

Bordo mavili takımın dün sabah yaptığı antrenmanda takım arkadaşıyla çarpışarak sakatlanan Brezilyalı kaleci bugün öğle saatlerinde Memorial Hastanesi'nde Prof. Dr. Burhan Uslu tarafından muayene edildi.

Muayene sonrası Jefferson'un durumuyla ilgili açıklama yapan Trabzonspor kulüp doktoru, Brezilyalı kalecinin arka çapraz bağlarında minimal yırtık ve alt baldır adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiğini, Jefferson'un ligin bitiminden birkaç maç öncesinde iyileşebileceği, ancak antrenman eksiği olacağı için sezonu kapatma ihtimalinin de olabileceğini ifade etti.
                    Bu arada Trabzonsporlu kaleci ligde Cumartesi günü oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında ayağı kırılan takım arkadaşı Musa Büyük'ü de ziyaret etti. İki futbolcu Trabzonspor'da ard arda gelen sakatlıkların motivasyonlarını bozmadığını, Trabzonspor'un bu zor günleri de geride bırarak yoluna devam edeceğini söyledi.

14.03.2007
                    Kaynak : DHA
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Jefferson 6 hafta yokmuş, geçmiş olsun kendisine de Jefferson zaten hiç olmadı ki...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jefferson 6 hafta yok!
                        Her gün 1 fire,şimdi Tolga'ya bir şey olsa (Allah Korusun) kale Ahmet Şahin emi kalacak....
                        Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Ziya'nın attığı toprak ters tepti galiba..Takımda bir uğursuzluk var ama hadi hayırlısı..

Yorum

• bugün basin toplantisindan sonra antrenmana katilan erdinc,antrenman sirasinda ceyhunla girmis oldugu ikili mücadelede sakatlandi ve antrenmani yarida birakti,durumunun suan icin bellirsizligini koruyor.
                            kaynak lig tv
                            can karyagdi
                            Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• İlk olarak ottoman empire tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bugün basin toplantisindan sonra antrenmana katilan erdinc,antrenman sirasinda ceyhunla girmis oldugu ikili mücadelede sakatlandi ve antrenmani yarida birakti,durumunun suan icin bellirsizligini koruyor.
                              kaynak lig tv
                              can karyagdi
                              Bu kadar da olmaz ya
                              Nedir bu şansızlık
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Stepanov: Galatasaray maçında iyi olan taraf bizdik
                                Galatasaray maçında galibiyeti hak eden tarafın Trabzonspor olduğunu söyleyen Stepanov ise “Ama bu maçı şanssız bir şekilde kaybettik. Söylenecek fazla şey yok. Şimdi Ankaragücü maçına konsantre olmak istiyoruz. Ayrıca Galatasaray maçında sarı kart sınırında olmam beni etkilemedi. Maçı kazanmak her şeyden önemli. Bunun için ne gerekiyorsa ona göre oynarız” dedi.
                                İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X