Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tercümesi pls
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• PFDK ceza yağdırdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu bugün yaptığı toplantıda Turkcell Süper Lig takımlarından Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Gaziantepspor'a değişen miktarlada para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 06.03.2007 tarih ve 54 Sayılı Toplantısında almış olduğu kararlar;

"Galatasaray A.Ş. Kulübü hakkında: 23.02.2007 tarihinde oynanan Galatasaray A.Ş.-Denizlispor müsabakasında; yasal koşulları oluşmadığından çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ceza tayinine yer olmadığına,
      Müsabakada spor ahlakına aykırı pankart asılmak suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 5.000.-YTL (Beşbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, Ayrıca merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; toplam 6.000.-YTL (Altıbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
      Trabzonspor A.Ş. Kulübü hakkında: 24.02.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Beşiktaş A.Ş. müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 30.000.-YTL (Otuzbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
      Beşiktaş A.Ş. Kulübü hakkında: 24.02.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Beşiktaş A.Ş. müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 5.000.-YTL (Beşbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, Ayrıca hasarın tazmin edilmesine,
      Gaziantepspor Kulübü hakkında: 28.02.2007 tarihinde oynanan Gaziantepspor-Trabzonspor A.Ş. Fortis Türkiye Kupası müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
      Kocaelispor Kulübü hakkında: 25.02.2007 tarihinde oynanan Kocaelispor-Kasımpaşaspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 500.-YTL (Beşyüz Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
      Elvir BALİÇ (İstanbulspor-Marmaraspor A.Ş.- futbolcusu) 24.02.2007 tarihinde oynanan Gençlerbirliği Oftaşspor-İstanbulspor (Marmaraspor A.Ş.) müsabakasında, seyircilere karşı sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,
      Ahmet Feridun ÖZKAN (Karşıyaka yöneticisi) 25.02.2007 tarihinde oynanan Karşıyaka-Akçaabat Sebatspor müsabakasında hakemlere sözle ve eylemle hakaret etmekten ve eylemini ısrarla sürdürmekten 3 ay hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 5.000.-YTL (Beşbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,
      Samsunspor Kulübü hakkında: 26.02.2007 tarihinde oynanan Samsunspor-Diyarbakırspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 10.000.-YTL (Onbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine;
      karar verildi" denilerek açıklandı.
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İtalya'nın İnter takımı Cagliari forması giyen, geçtiğimiz sezonu 22 golle kapatan Honduraslı David Suazoyu 3,5 milyon euro bedelle gelecek sezondan geçerli olmak üzere transfer etmiş DUYURULUR!

Yorum

• "Cim Bom'u yen.. Hedef büyüt.."

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile yapacakları maçta çıkışlarını sürdürmeleri halinde Şampiyonlar Ligi'ni hedef olarak görebileceklerini söyledi.

Kafkas, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, toplantıyı düzenleme nedeninin, elde edilen istikrarlı sonuçları yönetim kurulu adına sahiplenmek değil çok daha dikkatli olmaları gerektiğinin vurgulanması olduğunu belirtti.

Ligin ikinci yarısında başarılı bir grafik sergilediklerini ifade eden Kafkas, ''Bu grafiğin ana nedeni futbolcu, teknik ve profesyonel kadronun birlik beraberlik içinde, uyumlu biçimde, sorumluluklarının bilinciyle çalışmaları ve bunu sahaya yansıtmalarıdır. Yönetim kurulu olarak da özveriyle ve sabırla onlara destek verdik'' dedi.
          İkinci yarı ilk 6 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak 14 puan topladıklarını kaydeden Kafkas, ''Devrenin en iyi takımı konumundayız. Fakat ilk yarı aldığımız üzücü sonuçlardan dolayı ikinci yarıyı üst sıralardaki takımlarla aramızdaki açığı kapatmakla meşgul olduğumuzu düşünürseniz, iyi sonuçların rehavetine kapılmamamız gerektiğini düşünüyorum'' diye konuştu.
          Hafta sonu Galatasaray ile önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Kafkas, şöyle konuştu:
          ''Her ne kadar son birkaç gündür hafta sonu oynanan müsabakalardan sonra Galatasaray takımının gerek moral, gerek yönetim anlamında sıkıntılı bir dönem yaşadığı gösterilse de ligdeki konum itibarıyla rakibimizin gücünü biliyoruz. Rehavete kapılmadan ciddiyetle takımımız çalışmalarına başlayacaktır. 6 puanlık bir maç yapacağız. Rakibimizin gücü belli, bizim de yakaladığımız güzel bir hava var. Özgüvenini kazanmış bir ekibe büründük. Galatasaray maçı çok önemli, ama ölüm kalım maçı değil. 3 sonuç her takım için geçerli. Olası beraberlik ve mağlubiyetle Trabzonspor yolundan vazgeçmemeli.''
          Matematiksel olarak şansları sürdüğü müddetçe şampiyonluk hedefinin olabileceğini ifade eden Kafkas, ''Ama ortada bir realite var. Sıkıntılı bir ilk yarı geçirdik. Öncelikle Trabzonspor, gerek ekonomik gerek vizyon anlamında Avrupa kupalarında mutlaka olmalı diye düşünüyoruz. İlk hedefimiz bu. Bu şampiyonlar ligi olursa hem ekonomik olarak getirisi fazla olacak hem de Trabzonspor'un vitrini açısından mükemmel olacak. Zorlu bir viraja tekrar giriyoruz. Galatasaray maçıyla bu çıkışı devam ettirirsek Şampiyonlar Ligi'ni de hedef olarak görüyorum'' diye konuştu.
          KUPA HEDEFİ
          Kafkas, Fortis Türkiye Kupası'nı bu sezon müzelerine getirmek istediklerini söyledi. Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselerek olumlu bir gelişme yaşadıklarını kaydeden Kafkas, ''En kısa yoldan Avrupa'ya gitme hedefi olan kupayı da müzemize taşımak istiyoruz. İkinci yarıda alınan bu sonuçlar Trabzonspor için tatmin edici sonuçlar değil. Bu kulüp ve camia her zaman daha büyük hedeflerin peşinden koşarak bugünlere gelmiştir'' diye konuştu.
          YATTARA'NIN DURUMU
          Kafkas, Yattara'nın doktorlara göre hazır gibi görünmesine rağmen önemli bir sakatlık geçirdiğini dile getirerek, ''Yine kasıkta sakatlık yaşıyor. Psikolojik olarak tam hazır hissetmediği sürece teknik direktörümüzün onu düşüneceğini sanmıyorum. İdmanlarda bu hafta göstereceği performansa ve hocamızın kararına göre kadroda olup olmayacağı belli olacak, ama şu anda görünen tıbben bir rahatsızlığı yok'' dedi.
          Hafta sonu karşılaştıkları Konyaspor'un teknik direktörü Nurullah Sağlam'ın maçın hakemine (Ferhat, özel oğlunuz olsa bu kadar onu sahada tutmazdınız) biçiminde söylediği sözler ile ilgili olarak da Kafkas, şunları söyledi: ''İlk devre biz de nereden baksanız hakem formsuzluklarından dolayı puanlar kaybettik. Talihsiz bir açıklama olarak değerlendiriyorum. Futbolcumuzun ismini zikrettiler. Aynı şekilde Konyaspor'da Tayfun da sarı karttan sonra hakemi alkışladı o da kırmızı kartla dışarı atılabilirdi. Auta çıkan korner verildi arkasından gol geldi. Biz bunları dile getirmiyoruz. Bu MHK ve hakem arkadaşlarla bu lig devam edecek. Milyon dolarlık oyuncular başarılı olamıyor, geri gönderiyorsak onların da formsuzlukları kaçırılan pozisyonlar olacaktır.''
          Kafkas, futbolculara maç başı ve prim ödemelerinde ciddi bir gecikmenin olmadığını da kaydetti.

Yorum

• sahamızın kapatılmaması iyi ama bu son şansımız bir daha olursa kesin kapatılır.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• PFDK'dan G.Saray, Beşiktaş ve Trabzon'a para cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantının ardından futbol kulübü, oyuncu ve yöneticilere çeşitli cezalar verdi.

PFDK, 24 Şubat tarihinde oynanan Trabzonspor-Beşiktaş müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle bordo mavili kulübe 30 bin YTL para cezası verdi. Kurul, aynı müsabakada çıkan olaylar nedeniyle Beşiktaş'ı da 5 bin YTL ile cezalandırırken ayrıca, siyah beyazlı kulüpten hasarın tazmin edilmesine karar verdi.

walla ucuz kurtulduk bi daha olursa kesin kapatırlar
              Bordomavi.net

Yorum

• kupada en iyi kurayı çektik.erciyes ikinci yarının başarılı takımlarından olabilir fakat bizde ikinci yarının en başarılı takımıyız .bi de şu var allah göstermesin ama ligi ilk 3 sırada bitiremezsek eğer finale çıkarsak uefa ya gitmemiz kesindir.

SAYİTOĞLUNA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM.

Yorum

• ufff tekkeye bak bee formasini geri almis...9 bu adama cok yakisiyo...

En son sbay tarafından düzenlendi; 06.03.2007, 15:10.

Yorum

• Risp Cuma günü ameliyat olacak
                    Sağlık Kurulu Başkanımız Köksal Güney, sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Lars Fredarik Risp'in Cuma günü İsveç'in Göteborg kentinde ameliyat olacağını söyledi.

Güney, Risp'in ameliyatını İngiltere Milli Takımı eski doktoru olan Leif Sward'ın gerçekleştireceğini belirterek, "Risp Cuma günü IFK Klinikn'nde ameliyat olacak. Oyuncumuz bu ameliyat sonrası 2 gün hastanede kalacak. 4-6 ay sonra da sahalara dönmesini bekliyoruz" dedi.

Güney, sakatlıkları bulunan Ersen Martin ve Yattara'yı da Galatasaray maçına yetiştirmeye çalıştıklarını ifade etti.
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• aymana uçan tekme atan kritayı oyundan atmadığı içinmi hakem taraf tutmuş konyada?...konya başkanı görsün bakalım kayırma nasıl oluyomuş hafta sonu kadıköyde...
                      .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aymana uçan tekme atan kritayı oyundan atmadığı içinmi hakem taraf tutmuş konyada?...konya başkanı görsün bakalım kayırma nasıl oluyomuş hafta sonu kadıköyde...
                        arkadaşım krita gaziantepde oynuyor. Sen kupa maçındasın hala
                        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşım krita gaziantepde oynuyor. Sen kupa maçındasın hala
                          tayfun diyecekti

Yorum

• Evet ucuz atlattık bence de . Sahanın kapatılması ya da seyircisiz oynama cezası bekliyodum.
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• wallahi 30 bin ytl verselerdi hazırdan bu kadar iyilik olmazdı..
                              ben kesin seyircisiz dedim ama...
                              neyse bi yerde kurtardık..
                              yahu şu numaralıya biri bişey desin..
                              ne alemi var yedek kulübesinin tepesine koltuk yağdırmanın....
                              kale arkaları maraton duruldu, numaralı çıldırdı..

Yorum

• Rüştü, veliaht olayına açıklık getirdi...

Rüştü Reçber, bir açıklamasında veliahtı olarak, Fenerbahçeli Volkan’ı değil de, Trabzonsporlu kaleci Tolga’yı göstermesiyle ilgili soruya, şu yanıtı verdi:

VELİAHT KONUSU

Rüştü, bir açıklamasında veliahtı olarak, Fenerbahçeli Volkan’ı değil de, Trabzonsporlu kaleci Tolga’yı göstermesiyle ilgili soruya, şu yanıtı verdi:

"Bana sorulan soruda, ’Gelecek vaat eden kaleciler var mı’ denildi. Ben de Serkan ve Tolga’yı söyledim. Onların yaşı 19-20. Volkan’ı benim veliahtım ilan etmeme gerek yok. Volkan belli bir olgunluğa geldi, kendi stili ve yapısı olan bir kaleci. Bunu söylerken veliahtım olarak değil de geleceği olan yetenekli olan kaleciler bazında konuştum. Tabii ki Volkan da kendini kanıtlamış bir kaleci.

Böyle bir olayın gündeme gelmesi pek hoş olmadı. Neticesinde bütün kaleciler, ülkemiz için Türk futbolumuz için varız."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X