Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 80' IY 0-0

Gaziantepspor
    0 - 0
    Galatasaray

Yorum

• 87'
      Gaziantepspor 1 - 0 Galatasaray

Yorum

• Yani.... cincon ve judoculari yenersek aramizda 6-7 puan farki kaliyor...

---
        yarin yenersek buyuk ihtimalle 10 cuyuz... ankaraspor yenmese yoksa 11..
        En son Erkan tarafından düzenlendi; 17.02.2007, 20:58.
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Antep 1 Gs: 0
          Hayırlı olsun
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• bu sonuçtan sonra yarınki maçı kazandığımız taktirde şampiyonlar ligine 10 puan kalıyor yaw 10 puan dediğin nedir ki bjk konya ve gs maçlarını alırsak sezon sonuna kadar kovalarız 2.liği bu kötü sezonda düşünsenize şampiyonlar ligine gittiğimizi ne hayal kurdum be

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu sonuçtan sonra yarınki maçı kazandığımız taktirde şampiyonlar ligine 10 puan kalıyor yaw 10 puan dediğin nedir ki bjk konya ve gs maçlarını alırsak sezon sonuna kadar kovalarız 2.liği bu kötü sezonda düşünsenize şampiyonlar ligine gittiğimizi ne hayal kurdum be
              Benim hayalimin yaninda senin hayalin hic kalir... Ben sampiyonluk hayalleri yapmaya basladim .

Nede olsa 18 puan dedigin nedir .
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• eğer yarın denizlispor u yenersek idda ediyorum ki gayse ve kargaların önünde bitirecez ligi.bana kimse hayal falan da demesin diyene gülerim.
                MİMOZA

Yorum

• beyler saka maka önümüzdeki 3 maçı kazandık mı ligde bjk ile aynı puana gelioz
                  "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    eğer yarın denizlispor u yenersek idda ediyorum ki gayse ve kargaların önünde bitirecez ligi.bana kimse hayal falan da demesin diyene gülerim.
                    Hocam daha dün hep birlikte biz denizliyi bile zor yeneriz demiyor muyduk? Şimdi şampiyonluk hesapları oldu. Bu ne yaman çelişkidir. BU takım bjk ve gs'nin ikisini birden yenebilir mi sizce? Bir kere oldu ama 2. kez imkansız gibi geliyor bana...
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Arkadaşlar,denizli maçı çok rahat geçeçek eminim maç 3,4 fark olur,,,,bekleyip görcez......
                      TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Allah Utandirmasin Bİzİ..bukadar Çİleden Sonra Bu Sevİncİ Gercekten Hakedİyoruz...haydİ Trabzonum 4 Te 4
                        anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• bu takım bu haliyle bile çok işler yapar...bence yarınki denizli maçı karga maçından daha zor...denizliyi yenersek önümüz açılır...
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Marcelinho kadar tas düssün basiniza

Marcelinho`nun degerini bilmediniz. Ama Almanya`da yerinde oynuyor ve Wolfsburg`un golleri onun ayayigla hazirlaniyor. Böyle bir futbolcu bu takima bir daha gelmeyecek, bunu bilin.

Futboldan zerre kadar anlamayan bir futbol taraftarina sahibiz. O yüzden Sampiyon olmamiz cok zor.
                            TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                            TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Marcelinho`nun degerini bilmediniz. Ama Almanya`da yerinde oynuyor ve Wolfsburg`un golleri onun ayayigla hazirlaniyor. Böyle bir futbolcu bu takima bir daha gelmeyecek, bunu bilin.

Futboldan zerre kadar anlamayan bir futbol taraftarina sahibiz. O yüzden Sampiyon olmamiz cok zor.
                              bizim ziyan doğan denen ve mentalitesiyle dünyaya örnek olan dünya çapında bir hocamız varya yeter.... defolup gitsede kurtarsak yoksa yattarayıda stepanovuda gönderecek o zihniyetiyle..

Yorum

• Son 6 maçında aldığı galibiyetlerle rakipleriyle arasındaki puanr farkını 6'ya çıkaran lider Schalke, maçın 10. dakikasında Kuranyi'nin klasikleşen kafa gollerinden biriyle öne geçti. Brezilyalı yıldız, bu golden 10 dakika sonra Wolfsburg defansının yaptığı hatayı affetmkedi ve farkı 2'ye çıkardı. İkinci yarıya bu rahatlıkla başlayan Schalke, bunun faturasını ağır ödedi. 50. dakikada Marcelinho ortaladı, Arjantinli Diego Klimowicz farkı 1'e indirdi. Tecrübeli golcü, son dakikada Marcelinoh'nun müthiş ortasına bir kez daha kafa vurdu ve skoru 2-2 olarak belirledi.
                                www.ligtv.com.tr
                                işte bizim ziyan doğan denen çapsız vizyonsuz hocamız. gitti marcelinho geldi ayman. yazıklar olsun ziya yı orada tutan yönetime yazıklar olsun ziyan doğana..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X