Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunlar danışıklı dövüş hiç birbirlerine kötülükleri olurmu.Rant peşinde olan 3 varlık,fener, hakem yada mhk ve gazete...

Bunları biz booşverelim gs maçına bakalım bence....
    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• utanmadan rezaletlerini gizlemeye uğraşıyolar yok hakemdi ,esamey di .aklısıra milleti uyutuyo .içimden iki kufur salladım

Yorum

• yaw adanlar yıllarca haksızlıkla şampiyon oldular şimdi en ufak canları yansa çamur atacak yer arıyorlar Tipik azize oyunları bunlar..... Futbolu çirkinleştirmekden başka birşey yaptıkları yok !!Bizim Zaten fner takımına ve Taraftarıan Büyük düşmanlığımız Yok asıl İsyanımız Yönetimine ve başkanına !!
        Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• izleyin

İşte taraftar budur.

Yorum

• Yattara

oncelıkle sıteye yenı uye oldum herkese s.a...
            gecen 12. adam dıye bı gazetede okudum ZD yattara VE musampa ıle anlasamıyormus ve sezon sonu gonderecekmıs dogruluk payı tartısılır ancak boyle bırsey olursa yonetım ve zıya hoca bılmıyorum nereye gıtmelıdırler ....
            "M. ALİ YILMAZ" ONURSAL BASKAN ! ! !

HANİ _?

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

utanç verici...
              satılmış medya...

Yorum

• CINE5 te İbrahim Hacıosmanoğlu, Turgay Kıran, H. kutlualp, İhsan Kalkavan var
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Kayseri Erciyesspor kupada rakibimiz
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    CINE5 te İbrahim Hacıosmanoğlu, Turgay Kıran, H. kutlualp, İhsan Kalkavan var

hacıosmanoglu cızdı kalkavanın karızmasını

Yorum

• İlk olarak akif_of61,5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      oncelıkle sıteye yenı uye oldum herkese s.a...
                      gecen 12. adam dıye bı gazetede okudum ZD yattara VE musampa ıle anlasamıyormus ve sezon sonu gonderecekmıs dogruluk payı tartısılır ancak boyle bırsey olursa yonetım ve zıya hoca bılmıyorum nereye gıtmelıdırler ....
                      abi 12. adam gazetesinin sloganı türkiyenin en taraflı gazetesi diye geciyo. inanmazsan kendin bak. fenerlilerin yaptıgı gazeteden bu kadr olur yane
                      Tribünün Babası Kalearkası!!!

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

edebimi bozmadan şunlaraı söyleyebilirim ki bu gazeteler de aynı yolun yolcusu.... abi sen bir ulsusal gazetesin bir adama nasıl hırsız dersin kimsin sen ben cem deda yerinde olsam gider manevi tazminat açarım hemde büyük ölçütlü ah bide tff şu maçı onaylasın bu kuş beyinliler o zaman görim ben harbi ötlek insan bunlar ya harbi bir insanda utanma sıkılma arlanma yüz olur yüz bunlarda bişe kalmamış.... bi de derler fener avrupada ni,ye başarılı olamıyo niye simi var türkiye de şike ile bişe yapanlar avrupada pantola veriyo Allah sen büyüksün yarabbim sen bunlara akıl ver beyinsiz kuşlara akıl ver....
                        kahrolsun böyle zihniyet adi ler insanı deli eder bunlar

Yorum

• İlk olarak yahoo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi 12. adam gazetesinin sloganı türkiyenin en taraflı gazetesi diye geciyo. inanmazsan kendin bak. fenerlilerin yaptıgı gazeteden bu kadr olur yane

ınsallah oyledır ınsallah... galatasaray macında anlarız ztn yıne oynatmazssa yattarayı dogrulugu olur bence ....
                          tekrar soyluyorum ınsallah yalandır...
                          "M. ALİ YILMAZ" ONURSAL BASKAN ! ! !

HANİ _?

Yorum

• fener sivas maçının ne olacağı belli oldumu acaba her ağızdan başka ses çıkıyo tv larda.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Konyaspor'dan hakeme büyük öfke

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Trabzon maçını yöneten hakem Süleyman Abay’ın gizliden gizliye Trabzonspor’u desteklediğini iddia etti
                              Konyaspor, Trabzonspor mağlubiyetinin faturasını hakeme kesti. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Trabzon maçını yöneten hakem Süleyman Abay’ın gizliden gizliye Trabzonspor’u desteklediğini ve bordo mavililerin galip gelmesine yardımcı olduğunu ileri sürdü.

Trabzonspor’a kendi evinde 2-1 mağlup olan Konyaspor, maçın hakemi Süleyman Abay’a isyan ediyor. Hakem Abay’ın Trabzonspor lehine kararlar aldığını ileri süren Başkan Ahmet Şan, “Hakem gizliden gizliye, inceden inceye Trabzonspor’u destekledi. Televizyonlardaki özet görüntüleri izlediğinizde bunu fark edemezsiniz. Ama televizyonda gösterilmeyen bölümlerde hakemin Trabzon’u desteklediği ortada. Ferhat ve Ayman’ın bizim futbolculara yaptığı sert müdahaleler vardı ve bu müdahaleler sonucunda kırmızı kart görmeleri gererekiyordu. Fakat hakem bunları görmezden geldi. Maç 2-0 olduktan sonra, Trabzon bir nebze olsun maçı kurtardıktan sonra hakem bizim lehimize kararlar vermeye başladı. Biz, ne bizim lehimize ne onların lehine kararlar vermesini istiyoruz. Hakemler hiç bir takımın etkisinde kalmadan gerçek ve doğru karar neyse o kararı vermelidir” dedi.

TARAFTARIMIZIN KARŞISINDA YENİLMEK BİZİ ÜZDÜ

Hakem hatasının yanı sıra takım olarak da iyi oynamadıklarını ve iki olumsuz olayın birleşmesi sonucu mağlup olduklarının altını çizen Şan, şunları söyledi: “Maçın birinci yarısı iyi oynamadık. İkinci yarısında kendimizi toparladık ama bu defa da şans bizden yana değildi. Taraftarımızın karşısında yenilmek bizleri çok üzdü. Çünkü stat tıklım tıklım dolu idi. Trabzonspor ile oynadığımız maçların istatistiğine bakacak olursak. Özellikle evimizde oynadığımız maçlarda Trabzon’a yenilmemiştik. Bu mağlubiyet bizleri derinden üzdü.”

KADIKÖY’DEN EN AZ BİR PUANLA DÖNMELİYİZ

Trabzon maçını geride bıraktıklarını ve Fenerbahçe maçına bakacaklarını söyleyen Şan, Kadıiköy’den en az bir puanla dönmek istediklerini ifade ederek, “Bilindiği gibi zorlu bir virajdan geçiyoruz. Bu zorlu virajı asgari zararla atlatmamız gerekir. Bu yüzden zorlu maçlardan Fenerbahçe ve Galatasaray maçında puan kaybetmemiz gerekiyor. Fenerbahçe güçlü bir takım ama iyi oynadıktan sonra yenilmeyecek takım yok. Sivasspor iyi oynadı ve berabere kaldı. Biz de inançlı ve istekli oynarsak en az bir puanla döneriz. Belki süpriz bile yapabiliriz” şeklinde konuştu.
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Fotospor Gerçegi

Beyler Fotospor rezaleti burda.Tıklayın görün.Bu adamları ciddiye alıp üzerlerinde konuşmaya değmez.Bırakın eğlensinler.Cem Deda da bunları ciddiye almaz zaten.Bi avuç rezil kendi çaplarında bişeler yapıyolar.

http://www.internetspor.com/v3/haber.php?haberID=28583
                                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                                K.ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X