Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir takımın taraftarı takımını sembolize eden hayvanla ancak bu kadar özdeşleşir.
    kuşbeyinliler

bir şeyi 40 defa dersen olurmuş.

kanarya diye diye beyinleride kuşa döndü.

Yorum

• Bu haber hiç bir şey bence. Yok cem dedaya hırsız demişler. Asıl bombayı serkan balcı patlattı dün gece. Kamuoyu fenerin puan kaybetmesiyle ilgilenmelilermiş. Yok hakemler daha dikkatli olmalıymış. Adam kamuoyunu göreve çağırıyordu. Haydi kamuoyu azizenin kişiliksizlerini şampiyon yap...

Yorum

• edebimi bozmadan şunlaraı söyleyebilirim ki bu gazeteler de aynı yolun yolcusu.... abi sen bir ulsusal gazetesin bir adama nasıl hırsız dersin kimsin sen ben cem deda yerinde olsam gider manevi tazminat açarım hemde büyük ölçütlü ah bide tff şu maçı onaylasın bu kuş beyinliler o zaman görim ben harbi ötlek insan bunlar ya harbi bir insanda utanma sıkılma arlanma yüz olur yüz bunlarda bişe kalmamış.... bi de derler fener avrupada ni,ye başarılı olamıyo niye simi var türkiye de şike ile bişe yapanlar avrupada pantola veriyo Allah sen büyüksün yarabbim sen bunlara akıl ver beyinsiz kuşlara akıl ver....
        [ille d' 7]

Yorum

• en kestirme burayı buldum. trt3ü açın ziya show var
          .

Yorum

• eğer cem deda bu haber hakkında dava açmazsa o zaman gazete haklıdır.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eğer cem deda bu haber hakkında dava açmazsa o zaman gazete haklıdır.
              Açmaz, açamaz, açtırmazlar
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• o zaman gazete haklı.

Yorum

• ne olacak yine çirkefliğe başladılar...

Çok şaşırıyodum fener nasıl oluyoda hiç etrafına pislik atmadan lige devam ediyo dedim herhalde anladılar ALLAH ın adaletini de ondan. Ama atalarımız ne demiş "Eşşeğe altın semer vursan... " bu fener de aynı hesap...

(uğrunda ölmeyen fenerli olsun....)

Yorum

• off fyaa şunalrın böyle çirkefliklerini hilelerini hurdalarını görüyorum ve buna göz yumuyorlar futboldan soğuyorum
                    ahhh nuri ahhh ziyaa şampiyonluğun tam zamanıydı tammmmmmmmm
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Fenerbahce gibi bir takım Sivas'ı yenememiş bırakın yenmeyi mağlup olmaktan son anda kurtulmuş şimdi camura yatıyor.

Bükemediğin bileği öpeceksin kardeşim.

Fenerbahceli Engin Verel bile bu tip şeylerin Fenerbahceye yakışmadığını söylüyor
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• adı üstünde lamba bunlar..
                        .............
                        'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                        ............

Yorum

• Dün serdar çakır fifa'nın soru-cevaplı bir kitapçığında bu konuya denk düşen bir soru ve cevabı okudu.Sonuç tabiki olumsuz ama asıl cümbüş sonrasında.Selçuk yula denen karaktersizi görmeliydiniz adam neredeyse kavga edecek yüzündeki gerginliği anlatamam.Fifa olayı aynen anlatmış eyyam şansı kalmadı die neredeyse sinirinden ağlayacaktı..
                          Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
                          1-Mahmut Hoca
                          2-TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bodozlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün serdar çakır fifa'nın soru-cevaplı bir kitapçığında bu konuya denk düşen bir soru ve cevabı okudu.Sonuç tabiki olumsuz ama asıl cümbüş sonrasında.Selçuk yula denen karaktersizi görmeliydiniz adam neredeyse kavga edecek yüzündeki gerginliği anlatamam.Fifa olayı aynen anlatmış eyyam şansı kalmadı die neredeyse sinirinden ağlayacaktı..
                            fifa da buna ait bir içtihat var mıymış???

yani kesin tescil edilecek maç o zaman???

Yorum

• adi ustunde fener
                              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• şimdi şuna bi göz atın :

Volkan Ballı, maçlardan 60 dakika önce esame listelerinin hakem ve temsilciler nezaretinde takımlar arasında karşılıklı değiştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, ''Bu değişikliğe 4. hakemimiz nezaret ediyor. Maçtan 1 saat önce bizim ve Sivasspor'un esame listesi karşılıklı onaylanarak değiştirildi. Fakat sahaya çıktığımızda İstiklal Marşı'ndan sonra Sivasspor'un yöneticisi 4. hakemin yanına geldi. O sırada ben de oradaydım. Bir hata yaptıklarını, Serdar'ın yerine Gürhan'ın oynayacağını, listede düzeltmeye gitmek istediklerini söyledi. 4. hakem de bunu gerçekleştirdi. Serdar'ın ismini çizerek, yerine Gürhan'ın ismini yazdı ve buna benim paraf atmamı istedi. Ben o parafı atmadım. Devre arasında da 4. hakem paraf atmamı istedi. Ben de kulüp haklarını saklı tutmak adına paraf atmadım. Bunu art niyetli olarak görmüyorum. Sivassporlu yöneticinin talihsiz hatası olarak görüyorum'' diye konuştu.
                                bu kadar kokuşmuş bir zihniyet olabilir mi??
                                değişiklik gözünün önünde yapılmış.. ve onayı istenmiş... nezaketen karşı tarafında onayı gerekiyor çünkü..
                                fakat bu densiz, kulübün hakları saklı kalsın diye paraf atmamış..

türkçesi, olası bir kötü sonuçta çirkefliğe açık kapı bırakmak için.....

şimdi bu kafa ile şampiyon oldun veya başka başarılar elde ettin..
                                ya bunu hazmedenin midesinin insan midesi olduğuna şüphe ederim..

fener mener farketmez.. adı sanı ne olursa olsun, bu kadar alçalınır mı be???
                                spor müsabakası öncesi sana prosedür e uygun olarak liste getiriliyor, ama sen imzalamıyorsun... neden..? maç sonrası sivas ı hükmen mağlup ilan ettirmek için..
                                bana sorarlarsa etiği açık ihlalden feneri 3-0 hükmen mağlup saysınlar...

yoldan çıkmışlığın, ahkâksızlığın, küçüklüğün de bu kadarına pes...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X