çok konuşuyoruz çok bu kadar rakip küçümsenmez olmaz yani ayrıca benim ceyhunun hedefleri olmasına karşı değilim ama sürekli her röpartajda bunu demesi bence ilginç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@marcelinhos100,
Seni bu sayfadan sorumlu üye yapalım
abi görev verilirse kaçmam tam görev adamıyım2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi görev verilirse kaçmam tam görev adamıyım
Karismak istemem ve araniza girmek istemem ama tam düsündügüm cevabi yazmissin. Bir Trabzonsporluyada bu yakisir. Devam et kardesim
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarismak istemem ve araniza girmek istemem ama tam düsündügüm cevabi yazmissin. Bir Trabzonsporluyada bu yakisir. Devam et kardesim
abi kafamda çok degişik kurgular var saat 16,00 da halı saha maçım var kendinize iyi bakın bordomavi.net de kalın2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi kafamda çok degişik kurgular var saat 16,00 da halı saha maçım var kendinize iyi bakın bordomavi.net de kalın
Bol sans. Trabzonspor - Bjk macinin provasini yapin
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-

İbrahim Üzülmez'den Trabzon itirafı
Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, Trabzonspor ile deplasmanda yaptıkları maçların kendileri için hep zor geçtiğini söyledi.
Rakiplerinin de çıkışta olduğunu söyleyen İbrahim Üzülmez, ''Bizim son zamanlarda deplasmanda kazanamadığımızı da düşünürsek, bu maçın önemi daha da artıyor. Şampiyon olmak istiyorsak deplasmanda da maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Trabzon'dan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum'' diye konuştu.
Ayrıca, eski takım arkadaşı Tümer Metin'in Fenerbahçe'deki performası için, ''Fenerbahçe'de Tümer'in kalitesi tartışılmaz. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Dün akşam da yaptıkları ortada'' derken, sarı-lacivertli takımın AZ Alkmaar'a elenmesiyle ilgili olarak da, ''Fenerbahçe adına üzüldüm. Tur atlayıp Türkiye'ye güzel şeyler yaşatmalarını isterdim. Yurt dışında Türk takımlarının artık bir çıkış yakalaması gerekiyor'' ifadesini kullandı.
Siyah-beyazlı takımdaki sakatlığı geçen Fahri Tatan ise açıklamasında, 10 gündür takımla birlikte çalıştığını kaydederken, teknik direktör Jean Tigana'nın görev vermesi halinde Trabzonspor karşısında görev alabilecek durumda olduğunu söyledi.
Öte yandan, ligde 3 sarı kartı bulunan Koray, Trabzonspor maçında da kart görmesi halinde, gelecek haftaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
..
Trabzonspor - Beşiktaş maçına yoğun ilgi
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında yarın yapılacak karşılaşmaya bordo-mavili taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Karşılaşmanın dün satışa sunulan maraton ve kale arkası tribün biletlerinin bittiği, az sayıda kapalı tribün biletinin kaldığı bildirildi..
Yetkililer, kapalı tribün biletlerinin de bu akşama kadar bitmesini beklediklerini kaydettiler.
Bu arada Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, karşılaşma önce tüm taraftarlar dernekleri birlikte 2 bin Trabzonspor, 3 bin Türk Bayrağı dağıtacaklarını söyledi.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
..''
''KURTULUŞ GÜNÜ ANISINA
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Beşiktaş maçını da kazanarak, yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini söylerken, ''Trabzon'un kurtuluş yıldönümüne denk gelen bugünde Trabzonlular'a iki bayramı birarada yaşatmak istiyoruz. İkinci yarı oluşturduğumuz yeni ve güçlü kadroyla hedeflerimize daha emin adımlarla ilerliyoruz'' dedi..
Albayrak, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un son 2 haftada hem kendi evinde hem de deplasmanda galip geldiğini belirterek, ''Her maç bizim için ayrı bir önem taşır. Ancak Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray müsabakalarının Trabzonspor için anlamı farklıdır. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize her zaman olduğu gibi Beşiktaş karşısında da güveniyoruz. Bu maçı da kazanarak yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz'' dedi.
Beşiktaş maçının, seri galibiyetlerin devamı olarak görüldüğüne işaret eden Başkan Albayrak, ''Gaziantepspor ve Denizlispor maçlarını kazandık. Yine sahadan 3 puanla ayrılarak, yolumuza devam etmek istiyoruz. Camiamızdan maça ilgi göstermelerini, taraftarlarımızdan da takımımıza 90 dakika boyunca destek vermelerini bekliyoruz'' diye konuştu.
Beşiktaş maçının ardından Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını dile getiren Albayrak, ''İlk müsabakada avantajlı bir skor elde ettik. Rövanş maçında da alacağımız sonuçla yarı finale yükselmek istiyoruz. Kupada başlangıçtan bugüne, emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz finale kadar yükselerek, kupayı müzemize taşımak olacaktır'' dedi.
''KURTULUŞ GÜNÜ ANISINA''
Albayrak, 24 Şubat tarihinin kent için ayrı bir önem taşıdığını da belirterek, şunları söyledi:
''Trabzon'un kurtuluş yıldönümüne denk gelen bugünde Trabzonlular'a iki bayramı birarada yaşatmak istiyoruz. İkinci yarı oluşturduğumuz yeni ve güçlü kadroyla hedeflerimize daha emin adımlarla ilerliyoruz. Ancak bu yolda bütün taraftarlarımızın bir bütün olup, her zamanki gibi takımımızın arkasında olmaları gerekiyor. Taraftarlarımızın Beşiktaş maçında da fair-play'den ayrılmadan atkı, kaşkol ve bayraklarıyla Hüseyin Avni Aker Stadını adeta bir karnaval yerine çevireceğinden şüphem yok.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Beşiktaş Trabzon'a geldi
Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Trabzon'a geldi.
Özel uçak ile Trabzon'a gelen Beşiktaş kafilesini, bir grup siyah-beyazlı taraftar, tezahürat ve sevgi gösterileriyle karşıladı.
Siyah-beyazlı kafile, daha sonra otobüse binerek kamp yapacağı Büyük Sümela Oteli'ne hareket etti.
23.02.2007
Kaynak : AA
haber dogru mu acaba gelip trabzonda besiktası tezahuratlarla karsılamakta neyin nesi oluyor
Yorum
-
Stapanow Chelsea yerine istanbula falan gitmesin? Cünkü hicbir yerden resmi teklif alinmadigi söylenmi$ti. Böyle haberlere bayiliyorum; Stapanow yakin cevresine Ingiltereye gitmek istedigini söyledi, halasinin anlattigina göre Trabzonda mutlu deyilmi$, ayrica teyzeside Stapanowun durumuna cok üzülüyormu$, hatta üzüntüden cocuk dü$ürdügü söyleniyor.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Doğru. üni öğrencilerine benziyorlar. Bir kaç tane de hatun vardı.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaber dogru mu acaba gelip trabzonda besiktası tezahuratlarla karsılamakta neyin nesi oluyorBazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Adam bizans medyasında yer alıyor ne yapsın hem bed muncurlii hem ulusal basınımızda daha ne olsun. canım kardeşim benim. (Bide nutmadan yürümeyi çok seviyorİlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmorfo senin yer ibaresi cezaalanı yerine havaalanı olmasın.
nerden ögreniyonya bunları trabzonda kuş uçsa senden haber alınıyo heralde.
)
Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum