Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stepanov atağı

Zorlu Trabzon deplasmanından, savunma hataları nedeniyle puansız dönen Beşiktaş'ın teknik patronu Tigana, Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Stepanov'a talip oldu. İkinci yarıya başlarken oynanan kupa maçında rakibine tekme attığı için kırmızı kart gören ve ardından Ziya Doğan tarafından forma şansı verilmeyen Stepanov için siyah-beyazlı yöneticiler, Trabzonlu yöneticiler ile özel bir görüşme talep ettiler.
    SIKINTILAR BİTMİYOR
    Fransız teknik adam Tigana'nın, maç sonrasında Beşiktaşlı yöneticilere, "Savunmamızdaki sıkıntılardan ne yapsak kurtulamıyoruz. Sakatlıklar ve cezalar, istediğimiz kadroyu sahaya sürmemize engel oluyor. Stepanov'u çok beğeniyorum. Trabzon onu kadroya almıyor. Eğer oynatmayı düşünmüyorlarsa onu kadromda görmek isterim" talebinde bulunduğu ifade edildi.

besiktas kendini chelsea milan schalkemi zanediyor onu anliyamadim.....varsa 10 milyon dolariniz buyrun...ama siz ilk önce del bosque midir nedir onu tazminatini verin yoksa yazik olacak besiktasi batiracaksiniz...

Yorum

• bzim orda bu kazım gibi boş konuşan adamlara(pardon) itlere ya afkurma derler.ama biz çok gördük onun gibileri....
      İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• dumanpub tarafından yazılan

Stepanov atağı

Zorlu Trabzon deplasmanından, savunma hataları nedeniyle puansız dönen Beşiktaş'ın teknik patronu Tigana, Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Stepanov'a talip oldu. İkinci yarıya başlarken oynanan kupa maçında rakibine tekme attığı için kırmızı kart gören ve ardından Ziya Doğan tarafından forma şansı verilmeyen Stepanov için siyah-beyazlı yöneticiler, Trabzonlu yöneticiler ile özel bir görüşme talep ettiler.
        SIKINTILAR BİTMİYOR
        Fransız teknik adam Tigana'nın, maç sonrasında Beşiktaşlı yöneticilere, "Savunmamızdaki sıkıntılardan ne yapsak kurtulamıyoruz. Sakatlıklar ve cezalar, istediğimiz kadroyu sahaya sürmemize engel oluyor. Stepanov'u çok beğeniyorum. Trabzon onu kadroya almıyor. Eğer oynatmayı düşünmüyorlarsa onu kadromda görmek isterim" talebinde bulunduğu ifade edildi.

besiktas kendini chelsea milan schalkemi zanediyor onu anliyamadim.....varsa 10 milyon dolariniz buyrun...ama siz ilk önce del bosque midir nedir onu tazminatini verin yoksa yazik olacak besiktasi batiracaksiniz...

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kazım kanat her seferınde Trabzon'da guvenlık sorunu var onun ıcın gelmıyorum dıyor..
          5-0 yenıldıgımız mactan oncede aynı yazıyı yazmıs,mac da koltuklar sahaya ınınce gordunuz mu ben sıze demıstım,Trabzon da tellerı kaldırmak yerıne tellere elektrık verılmesı gerek demıstı!!

kazım kanat senın taraftarın oldugu kulubun stadında nerdeyse her mac bırı sahay ınıyor,adam olduruluyor..adam ol adam..
          abi boşverin gelmesin ya Trabzonuma gelmesin zaten yazılarını okurken gülüyorum

Yorum

• Sezon başı ve ara transferde de İbrahim’i renklerine bağlamak isteyen, ancak Fransız teknik adamın ’olumsuz rapor’ vermesi nedeniyle bu isteğini gerçekleştiremeyen Trabzonspor’un, sezon sonu için Beşiktaş’tan transfer sözü aldığı belirtildi

Kaynak : VATAN

Yorum

• bu hafta tum takımlarımız 10 dakıkada işi bitirmeye nıyetli

Arsinspor 45
              3 - 0 Tarsus İdm.Y.

. (1 - 0) 30'
              . (2 - 0) 35'
              . (3 - 0) 40'
              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Kanatlı Kazım ın yorumunda Trabzon da katiller var iması var...dikkatlerden kaçmamasını dilerim...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ( Demek ki Trabzon'un büyük takım kimliği mazide kalmış.)
                  ALLAH'TAN ümit kesilmez belki Kazım Kanat'tada zeka kırıntılarına rastlarız bi gün

Yorum

• .... ürür kervan yürür
                    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• haydi Sebat ...1-0 gerideyiz dk. 56
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• STEPHANOV konusunda burada medya haberleri dışında bilgisi olan varmı yönetime yakın arkadaşlar mesela

yani herkesin begendiği milam erdinçin yüksek formu nedeniyle mi oynamıyor yoksa erdinç avrupa piyasasının gözönünde bir futbolcudamı ondan para kazanmaya mı çalışıyoruz ha şu da olabilirmi fatih terim bana erdinç lazım mı diyor milli takımda bize diyor oynatın diye bilen varmı arkadaşlar

ayrıca dün stedda olan abilerden biri yazarsa sevinirim milan tribünlere çağrıldımı geldimi ne gözlemlediniz
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Arsinspor- Tarsus IY 4-0 dk 57
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• goooooooooool 1-1 oldu Sebat esitledi
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              STEPHANOV konusunda burada medya haberleri dışında bilgisi olan varmı yönetime yakın arkadaşlar mesela

yani herkesin begendiği milam erdinçin yüksek formu nedeniyle mi oynamıyor yoksa erdinç avrupa piyasasının gözönünde bir futbolcudamı ondan para kazanmaya mı çalışıyoruz ha şu da olabilirmi fatih terim bana erdinç lazım mı diyor milli takımda bize diyor oynatın diye bilen varmı arkadaşlar

ayrıca dün stedda olan abilerden biri yazarsa sevinirim milan tribünlere çağrıldımı geldimi ne gözlemlediniz
                              degerli renkdasım;
                              bende sepanovu cok begenıyor ve oynaması gerektıgı dusunuyorum..ancak son 5 dakıkada bıle stepanovu degıl cagdas oyuna gırıyorsa,burda bıraz dusunmek gerek dıye dusunuyorum..hıcbır hoca bole bı oyuncusunu oynatmamak gıbı bı dusuncede olamaz..bu konuda bılmedıgımız seyler oldugu kanatındeyım,bekleyıp gorecegız..
                              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                haydi Sebat ...1-0 gerideyiz dk. 56

1-1 oldu galiba...

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X