[quote=Hüseyin Kurt;662195]Kazanırsak ilk 2’ye girebiliriz
Yunus Emre SEL / DHA 23 Şubat 2007
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan dün Trabzon’da basın toplantısı düzenleyerek, takımının durumunu değerlendirdi.
Pazar günkü Beşiktaş maçının ardından, kupada Gaziantepspor, ligde de Konyaspor ve Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Doğan "Bu arayı az kayıpla kapatırsak yukarıların hesabını çok rahatlıkla yaparız. Kolay değil ama imkansız da değil. Önümüzdeki Beşiktaş, Konyaspor ve Galatasaray maçlarını alırsak, ilk 2’ye girebiliriz" diye konuştu. Trabzonspor’da asla yalnız kalmadığını söyleyen Doğan, "Türk futbolunda kötü sonuçlar alındığında antrenörler hep yalnız kalır ve suçlu olur. Ancak ben şu ana kadar Trabzonspor’da bunu asla yaşamadım. Yönetim ve taraftarlar hep arkamda durdu. Onlara teşekkür ediyorum" dedi. Bu arada, Ziya Doğan’ın burnundaki yara bandı dikkat çekti. Yaranın, Doğan’ın önceki akşamki idmanda Ersen’e hava topu mücadelesi gösterdiği sırada fırlayan kronomotrenin burnuna çarpması sonucu oluştuğu belirtildi.[/quote
ne türkiyede nede dünyada bir yönetim ve hoca bukadar başarısız olsun ve takımın başında kalsın yok böyle bişey. ama malesef geldi bize çattı
)
adam zavallı ya utanmadan da ikinci olabiliriz diyo. neye dayanarak diyo anlamadım onuda. mantalite farkı galiba
)
Yunus Emre SEL / DHA 23 Şubat 2007
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan dün Trabzon’da basın toplantısı düzenleyerek, takımının durumunu değerlendirdi.Pazar günkü Beşiktaş maçının ardından, kupada Gaziantepspor, ligde de Konyaspor ve Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Doğan "Bu arayı az kayıpla kapatırsak yukarıların hesabını çok rahatlıkla yaparız. Kolay değil ama imkansız da değil. Önümüzdeki Beşiktaş, Konyaspor ve Galatasaray maçlarını alırsak, ilk 2’ye girebiliriz" diye konuştu. Trabzonspor’da asla yalnız kalmadığını söyleyen Doğan, "Türk futbolunda kötü sonuçlar alındığında antrenörler hep yalnız kalır ve suçlu olur. Ancak ben şu ana kadar Trabzonspor’da bunu asla yaşamadım. Yönetim ve taraftarlar hep arkamda durdu. Onlara teşekkür ediyorum" dedi. Bu arada, Ziya Doğan’ın burnundaki yara bandı dikkat çekti. Yaranın, Doğan’ın önceki akşamki idmanda Ersen’e hava topu mücadelesi gösterdiği sırada fırlayan kronomotrenin burnuna çarpması sonucu oluştuğu belirtildi.[/quote
ne türkiyede nede dünyada bir yönetim ve hoca bukadar başarısız olsun ve takımın başında kalsın yok böyle bişey. ama malesef geldi bize çattı
)adam zavallı ya utanmadan da ikinci olabiliriz diyo. neye dayanarak diyo anlamadım onuda. mantalite farkı galiba
)

%48
Yorum