Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [quote=Hüseyin Kurt;662195]Kazanırsak ilk 2’ye girebiliriz
    Yunus Emre SEL / DHA 23 Şubat 2007 Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan dün Trabzon’da basın toplantısı düzenleyerek, takımının durumunu değerlendirdi.

Pazar günkü Beşiktaş maçının ardından, kupada Gaziantepspor, ligde de Konyaspor ve Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Doğan "Bu arayı az kayıpla kapatırsak yukarıların hesabını çok rahatlıkla yaparız. Kolay değil ama imkansız da değil. Önümüzdeki Beşiktaş, Konyaspor ve Galatasaray maçlarını alırsak, ilk 2’ye girebiliriz" diye konuştu. Trabzonspor’da asla yalnız kalmadığını söyleyen Doğan, "Türk futbolunda kötü sonuçlar alındığında antrenörler hep yalnız kalır ve suçlu olur. Ancak ben şu ana kadar Trabzonspor’da bunu asla yaşamadım. Yönetim ve taraftarlar hep arkamda durdu. Onlara teşekkür ediyorum" dedi. Bu arada, Ziya Doğan’ın burnundaki yara bandı dikkat çekti. Yaranın, Doğan’ın önceki akşamki idmanda Ersen’e hava topu mücadelesi gösterdiği sırada fırlayan kronomotrenin burnuna çarpması sonucu oluştuğu belirtildi.[/quote

ne türkiyede nede dünyada bir yönetim ve hoca bukadar başarısız olsun ve takımın başında kalsın yok böyle bişey. ama malesef geldi bize çattı )
    adam zavallı ya utanmadan da ikinci olabiliriz diyo. neye dayanarak diyo anlamadım onuda. mantalite farkı galiba )

Yorum

• [QUOTE=HALANİK;662354]
      İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kazanırsak ilk 2’ye girebiliriz
      Yunus Emre SEL / DHA 23 Şubat 2007 Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan dün Trabzon’da basın toplantısı düzenleyerek, takımının durumunu değerlendirdi.

Pazar günkü Beşiktaş maçının ardından, kupada Gaziantepspor, ligde de Konyaspor ve Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Doğan "Bu arayı az kayıpla kapatırsak yukarıların hesabını çok rahatlıkla yaparız. Kolay değil ama imkansız da değil. Önümüzdeki Beşiktaş, Konyaspor ve Galatasaray maçlarını alırsak, ilk 2’ye girebiliriz" diye konuştu. Trabzonspor’da asla yalnız kalmadığını söyleyen Doğan, "Türk futbolunda kötü sonuçlar alındığında antrenörler hep yalnız kalır ve suçlu olur. Ancak ben şu ana kadar Trabzonspor’da bunu asla yaşamadım. Yönetim ve taraftarlar hep arkamda durdu. Onlara teşekkür ediyorum" dedi. Bu arada, Ziya Doğan’ın burnundaki yara bandı dikkat çekti. Yaranın, Doğan’ın önceki akşamki idmanda Ersen’e hava topu mücadelesi gösterdiği sırada fırlayan kronomotrenin burnuna çarpması sonucu oluştuğu belirtildi.[/quote

ne türkiyede nede dünyada bir yönetim ve hoca bukadar başarısız olsun ve takımın başında kalsın yok böyle bişey. ama malesef geldi bize çattı )
      adam zavallı ya utanmadan da ikinci olabiliriz diyo. neye dayanarak diyo anlamadım onuda. mantalite farkı galiba )

Ziya Hoca gitsin kalsın mevzu be değil ama hakikaten desteksizce saldırıyoruz inşallah sonumuz iyi olur , ne dünya da ne türkiye de yok böyle bir durum diyorsunuz ya yanlış bu arkadaşlar.

Alex Ferguson ilk 2 sezonunda Manchaster en kötü sezonlarını yaşadı adam kaç yıldır takımın başında ve yaptıkları ortada, David Moyes Everton'a ilk geldiği sezonlarda küme düşmekten zor kurtuldular geçen sezon şampiyonlar ligine katılıyorlardı Moyes 2002 den beri takımın başında, Rijkard ilk geldiği sezon Barcelona çok kötüydü gitmedi ikinci yarı toparladı geçen sene şampiyonlar ligini ve ispanya ligini aldılar bu örneklerin niceleri var yani tamam eleştirelim hocayı ama yazdıklarımızın desteği olsun lütfen.

Yorum

• Bayanlar birlik oluşturacak

TSİRA_Şimal Yıldızı Trabzonspor Bayan Taraftar Grubu, Beşiktaş karşılaşmasında birlik halkası oluşturacak. Yapılan yazılı açıklamada, Trabzon'un imajını yeniden güçlendirmek istediklerini ifade etti.

Takvim gazetesi
        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• emreye yürekten katılıyorum.
          İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• evet emrecim doğruları söylemişsin tebrikler
            SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
            SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
            SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• [quote=emre81;662365]
              İlk olarak HALANİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ziya Hoca gitsin kalsın mevzu be değil ama hakikaten desteksizce saldırıyoruz inşallah sonumuz iyi olur , ne dünya da ne türkiye de yok böyle bir durum diyorsunuz ya yanlış bu arkadaşlar.

Alex Ferguson ilk 2 sezonunda Manchaster en kötü sezonlarını yaşadı adam kaç yıldır takımın başında ve yaptıkları ortada, David Moyes Everton'a ilk geldiği sezonlarda küme düşmekten zor kurtuldular geçen sezon şampiyonlar ligine katılıyorlardı Moyes 2002 den beri takımın başında, Rijkard ilk geldiği sezon Barcelona çok kötüydü gitmedi ikinci yarı toparladı geçen sene şampiyonlar ligini ve ispanya ligini aldılar bu örneklerin niceleri var yani tamam eleştirelim hocayı ama yazdıklarımızın desteği olsun lütfen.
              yazdıklarımızın desteğini istiyorsun ;

1.madem böyle örnekler verdin ozaman neden geçen sene şenol hoca gönderildi ki içimizden çıkan ve bizi en iyi anlıyacak biriydi.üstüne üstlük takım bundan çok daha iyi durumdaydı.
              2.ortada görünen bariz hatalar ve inatlar varken neden destek olalım.(stepanov olayı,musampa olayı)
              3.futboldan kopardığı trabzondan kopardığı adamlar vaken neden destek olalım.(szymek olayı,marcelinho olayı)
              4.ha diyosunki daha iyi olacak.ziya hoca 17 haftadır takımın başında.aldığı puanlar ve takıma oynattığı futbol ortada.neden destek olalım.
              5.yukarıda saydığın takımlar futbolcularına sahip çıkarak onları küstürmeyerek biyerlere gelmişlerdir.peki biz,daha doğrusu ziya doğan ne yapıyor.tam tersi onları küstürerek kaçırarak kendini devamlı önplanda tutarak bişeyler yapmaya çalışıyor.doğal olarak takımı bu hale getiriyor.
              6.tamamen ezberci ve çağdışı olan trabzona yakışmayan futbol oynattığı için deolmuyorum.
              7.maçlarda geri düştüğümüzde rakip takım taraftarları "trabzon kümeye" diye tempo tutuyorlar.ve o an sinirimden tv yi camdan atasım geliyor.işte bunları yaşattığı için ziya yı istemiyorum.
              bunca sebepten sonra kusura bakmayın ne olursa olsun ben ziya doğanı bu takımın başında kesinlikle görmek istemiyorum.
              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• +
                bu adamın kendini tekrar kanıtladıktan sonra beşiktaşa gitmeyeceği ne malum.öncesinde beşiktaşa gitmek için bizden istifa etmemişmiydi.1-1 berabere kaldığımız konya maçından sonra.beşiktaş onu istemeyince ortada kaldı.sonra malatya-gençler derken yine sıçrama tahtası olarak bizi kullanıyor.
                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/

Yorum

• Kazım Kanat: Yattara'yı tutmak şart
                  Türkiye'de Yattara'yı durduracak bir oyuncu tanımıyorum. Biraz düşünüyorum, tutabilirse bir tek İbrahim Üzülmez diyorum. Çünkü o da çok çabuk ve süratli. Ya tutamazsa? Ayrıca o bölgeye Gökdeniz gelirse, orta sahada Ayman da hakemden hoşgörü görüp, sert futbol oynarsa; Beşiktaş şampiyonluk umudunu yitirir. Ama takım oyununu ön plana çıkartan siyah- beyazlılar, Beşiktaş gibi oynarsa; Avni Aker'de Trabzon'u farklı yener. Bu maçın kaderini ise hakem yorumları belirler.

kazım kanata bak yaww şimdiden dioki kaybedersek hakeme yüklenecez beşiktaş Trabzona fark atar mıss inönüde adamları 7-0 yenecektik ya bide o zaman en kötü halimizdiii
                  İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• İlk olarak serseerii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kazım Kanat: Yattara'yı tutmak şart
                    Türkiye'de Yattara'yı durduracak bir oyuncu tanımıyorum. Biraz düşünüyorum, tutabilirse bir tek İbrahim Üzülmez diyorum. Çünkü o da çok çabuk ve süratli. Ya tutamazsa? Ayrıca o bölgeye Gökdeniz gelirse, orta sahada Ayman da hakemden hoşgörü görüp, sert futbol oynarsa; Beşiktaş şampiyonluk umudunu yitirir. Ama takım oyununu ön plana çıkartan siyah- beyazlılar, Beşiktaş gibi oynarsa; Avni Aker'de Trabzon'u farklı yener. Bu maçın kaderini ise hakem yorumları belirler.

kazım kanata bak yaww şimdiden dioki kaybedersek hakeme yüklenecez beşiktaş Trabzona fark atar mıss inönüde adamları 7-0 yenecektik ya bide o zaman en kötü halimizdiii
                    adamların taktiği bu.
                    hatırlamıyormusun fener maçından önce nihat özdemirin yaptıklarını???

Yorum

• 2004'DEN DAHA BAŞARILI OLACAĞIM
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, gidişinden başarısızlığın nedenlerine, şampiyonluktan Stepanov’un oynatılmamasına, Beşiktaş maçından Trabzon’da futbolcuların neden gitmek istediğine kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Zigana TV’de Sadi Karakaş’ın hazırlayıp sunduğu ‘Spor Extra’ programına katılan Doğan, gündemdeki konuları değerlendirdi. İşte Doğan’ın açıklamaları:
                      DAHA BAŞARILI OLACAĞIM
                      “İlk gelişimdeki gibi başarılı olamadım şu ana kadar; ama inanıyorum ki ondan daha başarılı olacağım. Çok şey söylendi benim için. Üzüldüm, moralim bozuldu. Eleştiren hiç kimse sistemi sormadı, adaptasyon problemini konuşmadı. Evet, ilk yarı başarısız olduk, doğru... Ben samimi olayım ya da olmayayım ama bir iskelet kurulmuştur Trabzon’da. Artık bunun gönül rahatlığını yaşıyorum. İddia ediyorum; Trabzonspor 1-2 takviye ile şampiyonluğu yakalayacaktır."
                      SİSTEM OTURUYO

R
                      “Geldiğimde Trabzonspor’un sistemi üzerinde çok durduk ve bu sistem içerisinde alacağımız oyuncuları belirledik. Ekonomik zorluklar nedeniyle bazı oyuncuları alamadık. Ama istediğim oyuncuları aldım. Sistemi genele yayma ve adaptasyonu kazanma adına çok mücadele verdim. Ve sonunda sistemi yavaş yavaş oturtmayı başardık. Yani işin özü, Trabzonspor artık takım oldu."
                      BEN İLKESİZ YAŞAYAMAM
                      “Anadolu’nun diğer kulüplerinde üç-beş başarısız sonuçtan sonra hemen ayrıldığım, oysa Trabzon’da neden istifa etmediğim söyleniyor. İlkelerimi kaybettiğim zaman zaten çalışamam. Değer yargılarıma ve kendi çalışma potansiyelime hep inandım. Buna inanmak için en zor şehirlerden biri Trabzon. Çünkü burada duygusal baskı ve 23 yıldır gelmeyen bir şampiyonluk hasreti var."
                      FUTBOL TRABZON’DA OYNANIR!
                      “22-25 yaşındaki oyuncu bu baskının altında eziliyor, şehre çıkamıyor, korkuyor ve pasif kalıyor. Gelen, ‘Trabzon zor şehir. Burada futbol oynamak zor’ diyor ve gitmek istiyor. Ama ben ilkelerimden hiçbir zaman vazgeçmedim ve bu ilkelerimi futbolcularıma anlattım. ‘Eğer futbol oynayacaksanız bunun için en ideal yer Trabzon’dur’ dedim. Trabzon’da güzel günler var. Buna inanmazsam burada olmazdım."
                      KİMSE GERÇEĞİ SÖYLEMİYOR
                      Evet, şu bir gerçek ki; kimse benim gidişimle alakalı gerçeği söylemiyor. Hadi çıksın söylesinler, ben neden bırakıp gittim? Benim bunu şimdi açıklamam etik değil ama her yerde karşıma çıkıyor. Kamuoyu gereksiz yere bu tür saçmalıklarla oyalandırılıyor. Ben buradayım, gelsinler karşıma, söylesinler: ‘Ziya seni şu nedenden yolladık.’ Beni de ortaya atsınlar, çıkıp kamuoyuna doğruyu söyleyelim.

Ben gitmem gerektiğine inandığım için gittim. Ayrıldığı ya da istifa ettiği kulüpten tekrar teklif alan antrenörün ısrarla istendiği dünyanın neresinde görüldü? Benim ikinci kez gelişim de tamamıyla Trabzonspor yönetim kurulunun bizzat telefon irtibatı sonucu olmuştur. Başkan dahil herkes gelmem için bana teklifte bulundular ve ben de zaten yarım kalan bir işim olduğunu düşünüp hiç düşünmeden görevi kabul ettim.
                      9 PUANLA DEVLER LİGİ
                      "Öncelikle kupayı almak istiyoruz. Çünkü buna ihtiyacımız var. Ligde Beşiktaş, Konya ve G.Saray maçlarını kayıpsız atlatalım, Şampiyonlar Ligi’ne kalırız. Çünkü çok iddialı, iskeleti sağlam bir takım kurdum ve bu başarının geleceğine inanıyorum. Trabzonspor’un bu kapasitesi var. Ve göreceksiniz, bunu başaracağız. Ben 11 maç üst üste kazanırken de ‘ayaklarımızı yere daha sağlam basmalıyız’ diyordum; şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Çok yakında çok farklı bir Trabzonspor seyrettireceğiz."
                      YATTARA ÖYLE DEĞİŞTİ Kİ!
                      "Geldiğim dönemde Yattara 10 metrekare alanda top oynuyor ve futbolu sadece çalım mantığı üzerine kuruluydu. Ama onun asist ve nokta pas özelliğini keşfettik. Buradaki bir maçta gelip 18 üzerinden top çıkartınca seyirci onu alkışladı. Fatih Akyel benim için konuşuyormuş. Vız gelir tırıs gider. ‘Bu takımda yerin yok, benim sistemimde seni düşünmüyorum’ dedim ona. Başka sebepler de benimle sır olacak şeyler... ‘Ziya Doğan olmazsa çoktan giderdim’ diyen Szymkowiak neden beni gülsün, anlamıyorum."
                      DEĞERİ DÜŞMÜŞ BANA NE
                      "Stepanov’a gelen bir teklif dahi yok. Tamamıyla menajerlerin yalanı... Bir gün ona bunu ispatladım ama ne oldu? Menajerler yine durmadı ve oyuncunun kafasını karıştırdı. Milan klas bir oyuncu. Niye oynatmıyorum? Efendim, Trabzonspor’un satış değerlerinden biriymiş. Bundan bana ne? Ben takımın kazanımına bakarım. Kim hak ederse formayı ona veririm. Yani adam 100 milyon dolar kazandıracak diye ben tercihlerimi asla değiştirmem. Milan’ın şu an kafası karışık ve formsuz, dolayısıyla da yeri yedek kulübesidir. Kendini düzelttiğinde formayı giyer
                      ."
                      BEŞİKTAŞ'I YENMELİYİZ
                      "Bu sezon ilk defa üst üste 2 maç kazandık. Ancak bu sonuçlar Trabzonspor için yeterli değil. Daha fazla galibiyet almamız lazım. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Bu karşılaşmadan 3 puan alıp özgüvenimizin tam olarak yerine gelmesini istiyoruz. Bu nedenle Beşiktaş müsabakasına konsantre olmaya çalışıyoruz. Eğer galip gelirsek kupada karşılaşacağımız Gaziantepspor maçına moralli gidip turu geçeriz diye düşünüyorum. Bu kolay değil ama imkansız da değil."
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzon zafer istiyor

Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Ligin son 2 haftasını Gaziantepspor ve Denizlispor galibiyetleriyle kapatan bordo-mavili takım, Beşiktaş'ı da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın Denizlispor maçında Tolga, Musa, Risp, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Ceyhun, Umut ve Yattara'dan oluşan 11'e yarınki maçta da görev vermesi bekleniyor. Trabzonspor'da, 3'er sarı kartı bulunan Gökdeniz, Hüseyin ve Ferhat 1 sarı kart daha görmeleri halinde cezalı konumuna düşecekler. Trabzonspor, lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda yaptığı toplam son 8 maçta yenilmedi. En son 1 Aralık'ta deplasmanda Bursaspor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, son 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

CEYHUN: "SERİYİ SÜRDÜRECEĞİZ"
                        Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Ceyhun Eriş, art arda aldıkları 2 galibiyet ile moral bulduklarını söyledi. Ligde üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini ifade eden Ceyhun Eriş, ''Beşiktaş'ı yenerek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bu ve önümüzdeki maçları inşallah alacağız ve Trabzonspor olması gereken üst sıralarda yerini alacak'' diye konuştu.

Trabzonspor-Beşiktaş maçı nasıl sonuçlanır?
                        Trabzonspor kazanır:
                        %48
                        Beşiktaş kazanır:
                        %39
                        Berabere biter:
                        %13
                        Tümü

ankette öndeyiz inşallah maçı da alırız

Yorum

• Beşiktaş'a aynı kadro Trabzonspor yarın kendi evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Ziya Doğan taktik ağırlıklı çift kale maçında as takım kadrosunda Gaziantep ve Denizlispor maçlarında ilk on birde yer verdiği futbolcuları oynattı. Tecrübeli teknik adam, 1.5 saat süren idman boyunca futbolcularını zorlu Beşiktaş maçına motive etmeye çalıştı

Yorum

• Ceyhun seriyi devam ettireceğiz diyor; bu maçta gol atarsa, bu çocuğa olan art-niyetim ortadan kalkar

Yorum

• lig tv de TSira, bmn vardi bitti.. bordomavi programinda..
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ersen dert etmiyor
                                Trabzonspor’un golcü futbolcularından Ersen Martin, oynamamanın kendisini üzdüğünü fakat Trabzonspor kazandığı sürece bunu dert etmediğini belirtti. Ersen ilk yarıda Trabzonspor adına önemli gollere imza atarken, ikinci yarıda oynamamasının sistem sorunu olduğunu belirterek, kendisinde her hangi bir farklılık olmadığını, aksine ilk yarıya göre daha da hazır olduğunu belirterek, “Sistemde ki farklılık şu anda Teknik Direktörümüze göre benim oynamama engel olabilir. Fakat ben her zaman hazırım ve oynadığımda da başarıya katkı sağlamak için bütün çabayı gösteririm” dedi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X