Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Szymek'i Taraftar Tepkisi Kopardı

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Ahmet Uğur Zihni, “Szymek ve Marcelinho’nun takımdan ayrılmasını yenilgiyle sonuçlanan maçlardan sonra takım otobüsünün taşlanması ve yumurta atılması olayına bağlıyorum” dedi.

Ahmet Uğur Zihni Trabzon’da yayın yapan Trabzon TV kanalında katıldığı spor programında, yaptığı açıklamada, Bursaspor maçı dönüşü Havaalanında Trabzonspor kulübü otobüsünün taşlandığını ve yumurta atıldığını hatırlatarak, “Burada taraftarlar tarafından futbolculara gösterilen tepki sonucu yabancı futbolcularımız bu olaydan olumsuz etkilendi. Hatta Szymek bu yumurta hadisesinde ben burada artık kalamam, burada artık futbol oynayamam dediğini de şahit oldum” dedi.

Szymek’in Trabzonspor’dan ayrılmasını futbolcular üzerinde taraftarların oluşturduğu baskının olduğunu iddia eden Zihni, “Szymek, tarftarların yapmış olduğu olumsuz hareketleri hak etmediğini, bu gibi olaylar kendisini Trabzondan soğuttuğunu söylei. Özellikle taraftarın olumsuz davranışları yabancı futbolcular üzerinde etki yaptı. Yabancılar Trabzonspor’dan kopmasını taraftarın bu olumsuz davranışlarına bağlıyorum” diye konuştu.

!!Yorumsuz!!
    Ben de adamın kamplardan illahlah dediğini, eşi geldiğinde Trabzon'da kalamayacağını söylediği, oyun sisteminden rahatsız olduğunu, gitmek istediğini defalarca söylediğini, "kazanmak" için yapması gereken tek şeyin kadro dışı bırakmak olduğunu sanan bir zihniyetle karşılaştığını falan sanmıştım.

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herşey iyi güzelde şu son paragraftaki trabzonlu taraftarlar kim onu merak ettim.
      Hep böyle derler ama o taraftarlarin kim oldugunu hic kimse ögrenemez, yani sözün geli$i böyle konu$ulur.
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Trabzon’un yeni transferinin daha ilk maçta taraftarlarla kapışması camianın tepkisini çekti Ceyhun'a Yakışmadı
        Trabzon’un yeni transferinin daha ilk maçta taraftarlarla kapışması camianın tepkisini çekti

HUYLU huyundan vazgeçmiyor... Agresif tavırları ile tanınan Trabzonspor’un yeni futbolcusu Ceyhun, Bordo-Mavili takıma imza atarken, ‘Artık olgunlaştım’ diyerek, eski kimliğinden uzaklaştığını söylemişti.

Ancak daha ilk maçta Ceyhun, değişmediğini gösterdi. Vestel Manisaspor maçında tribündeki bir taraftarın, ‘Nereye gitsen, batırıyorsun’ şeklindeki sataşmasına tepki gösteren Ceyhun bu kişinin üzerine yürümüş, güçlükle sakinleştirilmişti.

Trabzonlu taraftarlar, ‘Ceyhun profesyonel futbolcu. Bu tip oyunlara gelmemeli. Böyle devam ederse, yarardan çok zararı olur’ dediler

bu haberle ilgili bir yanlış anlaşılma oldu bazı arkadaşlar ceyhuna bizim taraftarın hakaret ettiğini zannetmiş....ceyhun manisa taraftarıyla kapışmış arkadaşlar yani trabzonspor taraftarıyla herhangi bir diyaloğu olmamış
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 06.02.2007 tarihli toplantısında 28.01.2007 tarihinde oynadığımız Kayserispor maçı nedeniyle kulübümüze toplam 35 bin YTL. para cezası kesti. Cezaya gerekçe olarak taraftarlarımızın çirkin ve kötü tezahüratta bulunması (30 bin 000 YTL) ve ayrıca çıkan saha olayları (sahaya çakmak, pet, su bardağı vs atılması 5 bin YTL.) gösterildi.

Yorum

• trabzonu karıştırmaya çalışanalra bunu başaramayacakalrını göstermemiz lazım bunlar sadece kötü gidişe bi celmede ben atayım diyen içimziden olmayanlar atarafından yapılıyor lütfen bir birimiz kırmayalaım iç çatışmaya dönüşmesin bu olayalr herşey kötü birde taraftar kendi içinde çatışmasın
            Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzon’un yeni transferinin daha ilk maçta taraftarlarla kapışması camianın tepkisini çekti Ceyhun'a Yakışmadı
              Trabzon’un yeni transferinin daha ilk maçta taraftarlarla kapışması camianın tepkisini çekti

HUYLU huyundan vazgeçmiyor... Agresif tavırları ile tanınan Trabzonspor’un yeni futbolcusu Ceyhun, Bordo-Mavili takıma imza atarken, ‘Artık olgunlaştım’ diyerek, eski kimliğinden uzaklaştığını söylemişti.

Ancak daha ilk maçta Ceyhun, değişmediğini gösterdi. Vestel Manisaspor maçında tribündeki bir taraftarın, ‘Nereye gitsen, batırıyorsun’ şeklindeki sataşmasına tepki gösteren Ceyhun bu kişinin üzerine yürümüş, güçlükle sakinleştirilmişti.

Trabzonlu taraftarlar, ‘Ceyhun profesyonel futbolcu. Bu tip oyunlara gelmemeli. Böyle devam ederse, yarardan çok zararı olur’ dediler

bu haberle ilgili bir yanlış anlaşılma oldu bazı arkadaşlar ceyhuna bizim taraftarın hakaret ettiğini zannetmiş....ceyhun manisa taraftarıyla kapışmış arkadaşlar yani trabzonspor taraftarıyla herhangi bir diyaloğu olmamış
              hakli kardesim lafa bak hangi takima gitsenbatiriyorssunnn kim olsa ayni tepkiyi veriri buyutmemek lazim
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Szymek'in durumu ne?Devre arasında futbolu bıraktığı gerekçesiyle takıma katılmayan Trabzospor'lu Szymkowiak için Bordo Mavili yönetim ne yapıyor? İşte cevabı...06 Şubat 2007 20:56Yazı boyutunu büyütmek için
                SZYMEK'İN DURUMU NE?..
                Trabzonspor'dan futbolu bıraktığını açıklayarak ayrılan ve ülkesine giden, yapılan tüm girişimlere rağmen geri dönmek istemeyen Polonyalı Szymkowiak konusunda Bordo Mavili yönetim harekete geçti..

Szymkowiak'ın sözleşmesi olmasına rağmen Trabzonspor'dan ayrılmasının ardından yönetimin başta FIFA olmak üzere bir çok kuruma gerekli şikayetlerde bulunduğu ve CAS'ta futbolcu hakkında 600 bin dolarlık tazminat davası açılacağı öğrenildi..

adam sırra kadem bastı öldümü kaldımı o bile belli değil
                Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Szymek'i Taraftar Tepkisi Kopardı

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Ahmet Uğur Zihni, “Szymek ve Marcelinho’nun takımdan ayrılmasını yenilgiyle sonuçlanan maçlardan sonra takım otobüsünün taşlanması ve yumurta atılması olayına bağlıyorum” dedi.

Ahmet Uğur Zihni Trabzon’da yayın yapan Trabzon TV kanalında katıldığı spor programında, yaptığı açıklamada, Bursaspor maçı dönüşü Havaalanında Trabzonspor kulübü otobüsünün taşlandığını ve yumurta atıldığını hatırlatarak, “Burada taraftarlar tarafından futbolculara gösterilen tepki sonucu yabancı futbolcularımız bu olaydan olumsuz etkilendi. Hatta Szymek bu yumurta hadisesinde ben burada artık kalamam, burada artık futbol oynayamam dediğini de şahit oldum” dedi.

Szymek’in Trabzonspor’dan ayrılmasını futbolcular üzerinde taraftarların oluşturduğu baskının olduğunu iddia eden Zihni, “Szymek, tarftarların yapmış olduğu olumsuz hareketleri hak etmediğini, bu gibi olaylar kendisini Trabzondan soğuttuğunu söylei. Özellikle taraftarın olumsuz davranışları yabancı futbolcular üzerinde etki yaptı. Yabancılar Trabzonspor’dan kopmasını taraftarın bu olumsuz davranışlarına bağlıyorum” diye konuştu.

!!Yorumsuz!!
                  Yorumsuz amaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Bu taraftar sözde yıldızını!! hava alanında muhteşem bir şekilde karşıladı ..( birileri gariban gibi giderken)..Syzmek o kadar berbat oyununa rağmen bir kere sahada yuhlanmadı (birilerine sövülürken)... Helal olsun...Tebrik etmek lazım ...Becerip 2 futbolcuyu ellerinde tutamayanlar kılıfı başka yere uydurmaya bayılıyorlar ve nedense bu da hep taraftar oluyor...
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bence szmek olayının arkasında daha ciddi bi neden var.Bir futbolcu takımından ayrılmak için futbolu bırakacak seviyeye gelmez.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• taraftar tepkisiymiş.
                      adamın 10 da biri yeteneğe sahip olmayanlar adamın 3 katı para alacak, hoca futbolculara orta okul yurtlarındaki çocuklara uygulanan baskı programı uygulayacak, taktiği ile hücum gücü olan futbolcuları seyircinin önüne resmen yem atacak başarısızlığa mahkum bırakarak ama bütün bunlara rağmen symek e tek laf etmeyen seyirci kusurlu olacak.

hadi canım sizde..
                      geçiniz...

ekleme olarak yazayım buraya.
                      fatih tekke yi gitmek istediği için sattık diye bizi kandıran yönetim kılıklı korkuluklar grubu neden acaba gitmek için neredeyse kendini parçalayan symek i göndermediler??
                      fatih symek den daha mı az faydalıydı ya da daha mı az önemliydi bu takım için.
                      buradan da anlaşılacağı gibi fatih in postalanmasının gitmek istemesi ile alakası yok.
                      istemeyle gönderselerdi symek e çin işkencesi çektirmezlerdi.

hayatı yalan dolan olan adamlar bizi yönetiyor.
                      başarı gelir mi yalancıların elinde...
                      En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 07.02.2007, 00:21.

Yorum

• Dağ gibi topçuydu yav. Ne hallere düştü adam...
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence szmek olayının arkasında daha ciddi bi neden var.Bir futbolcu takımından ayrılmak için futbolu bırakacak seviyeye gelmez.
                          ziyaa desem basit gelecek ama ziyaa
                          [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ziyaa desem basit gelecek ama ziyaa
                            Geçen yıl Ziya 'mı vardı yaw
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• yaanlis oldu
                              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Ben mi yanlis görüyorum ???

Turkcell Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikçileri Federasyonu'nun (IFFHS) Ocak ayı değerlendirmesinde yükselişe geçti. 184. sırada yer alan Bordo-mavili takım 20 basamak yükselerek 91.5 puan ile 164. sırada yer aldı.

Turkcell Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor, Ocak ayı içinde oynadığı 1 Lig ve 2 de Fortis Türkiye Kupası maçı sonrası aldığı sonuçlarla IFFHS'nin Ocak ayı değerlendirmesinde yükselişe geçti. Ocak ayı içinde ilk maçını Fortis Türkiye Kupası maçında Konyaspor ile 1-1 berabere kalmasına rağmen turu geçen taraf olan Trabzonspor 28 Ocak Pazar günü oynadığı Kayserispor maçından ise 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Fortis Türkiye Kupası Çeyrek final maçında kendi evinde Gaziantepspor'u 1-0 yenerek tur için avantaj elde eden Bordo-mavili takım, bu sonuçlar sonrası IFFHS Ocak ayı değerlendirmesinde 91.5 puanla 20 basamak yükselerek 184. sıradan 164. sıraya yükseldi.

Ocak ayı değerlendirmesinde Türk takımlarından Fenerbahçe 189 puan ile 23. sırada, Beşiktaş 155.5 puanla 50. sırada, Galatasaray 130.5 puanla 76. sırada ve Kayserispor ise 125.5 puanla 88. sırada yer aldı.
                                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X