Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceyhun; gittiği takımı batırıyormuş... El insaf be kardeşim... Trabzonspor dibe oturmuş, 38 dakika oynayan Ceyhun günah keçisi ilan edilmiş. Ceyhun'un yerinde kim olsa, o lafı söyleyen taraftarın üzerine yürür. Aklı başında hiç kimse de böyle bir laf etmez.

Ceyhun profesyonel olacakmış... Sen önce aklınla olayları analiz et, ondan sonra suçluya karşı kinini kus. Yok yok, adam olmayız biz...

Yorum

• İçselleştirmeyelim, dışsallaştıralım
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Evet bu da güzel haber Ziya Doğanı yardımcısı bile mağlup ediyor. Gerçekten durum vahim.
        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ceyhun da geldikten sonra Musampa iyice unutuldu kulübede..
          Yahu diyorum şöyle 90 dk Musampa Musampa tezahüretı yapılsa statta, bu Ziya Doğan yine de yedekte mi tutar onu?
          Artık böyle bağıra bağıra biz mi kursak takımı ne?
          Yine de oynatmaz çünkü MANTALİTESİNE uymaz

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hem ceyhun hemde şenol hoca ayıp etmiş
            İlk maçta bana da o şekilde bir laf etseler ben de aynı tepkiyi veririm sonuçta burda tek tepki vermemiz gerekenler 2 KELOGLANLARDIR

Yorum

• F.Bahçe ve Trabzon'dan anlamlı maç

Fenerbahçe ve Trabzonspor yönetimleri, önceki gün gecelerine katıldıkları eski futbolcuları Sedat Balkanlı ve İsmail Gökçek için yardım maçı yapma kararı aldı.

ALS- MNH Derneği'nin Crown Plaza Otel'de hastalarına destek amacıyla düzenlediği moral gecesine katılan Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu ve Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, kısa bir süre içerisinde yayın, hasılat, reklam geliri Sedat ve İsmail'e kalmak üzere bir özel maç yapacaklarını futbolcuların ailelerine bildirdiler.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan gelen bu müjde futbolcuların eşleri Şükran Balkanlı ve Adalet Gökçek'i duygulandırdı.

Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu, yaptığı açıklamada, "Sadece Sedat değil İsmail de bizim öz evladımız. Fenerbahçe Kulübü olarak bugüne kadar hep onların yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Futbolumuza uzun yıllar hizmet etmiş, güzide takımlarımızın formasını giymiş Sedat ve İsmail'e sadece Fenerbahçe ve Trabzonspor'un değil tüm futbol camiasının sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu da yaptığı konuşmada, Trabzonspor Kulübü olarak Fenerbahçe'nin bu konudaki duyarlılığına teşekkür ederken, "Onlar İsmail'imize sahip çıktığı gibi biz de Fenerbahçeli Sedat'ı kucaklıyoruz. Sedat ve İsmail Trabzonspor'un öz evlatları gibidir" ifadelerini kullandı. (internetspor)

Yorum

• güzel bir düşünce böyle maçlar her zaman olmalı

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

F.Bahçe ve Trabzon'dan anlamlı maç

Fenerbahçe ve Trabzonspor yönetimleri, önceki gün gecelerine katıldıkları eski futbolcuları Sedat Balkanlı ve İsmail Gökçek için yardım maçı yapma kararı aldı.

ALS- MNH Derneği'nin Crown Plaza Otel'de hastalarına destek amacıyla düzenlediği moral gecesine katılan Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu ve Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, kısa bir süre içerisinde yayın, hasılat, reklam geliri Sedat ve İsmail'e kalmak üzere bir özel maç yapacaklarını futbolcuların ailelerine bildirdiler.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan gelen bu müjde futbolcuların eşleri Şükran Balkanlı ve Adalet Gökçek'i duygulandırdı.

Fenerbahçe AS Başkanı Şekip Mosturoğlu, yaptığı açıklamada, "Sadece Sedat değil İsmail de bizim öz evladımız. Fenerbahçe Kulübü olarak bugüne kadar hep onların yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Futbolumuza uzun yıllar hizmet etmiş, güzide takımlarımızın formasını giymiş Sedat ve İsmail'e sadece Fenerbahçe ve Trabzonspor'un değil tüm futbol camiasının sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu da yaptığı konuşmada, Trabzonspor Kulübü olarak Fenerbahçe'nin bu konudaki duyarlılığına teşekkür ederken, "Onlar İsmail'imize sahip çıktığı gibi biz de Fenerbahçeli Sedat'ı kucaklıyoruz. Sedat ve İsmail Trabzonspor'un öz evlatları gibidir" ifadelerini kullandı. (internetspor)
                  Be mübarek başkan yardımcısı
                  Onlar İsmailimize Sahip Çıktığı kadar keşke sizde İsmailimize sahip çıksanız

daha da bi anlamlı olur
                  Neyse
                  inşallah böyle bir olayı istanbulda gerçekleştirirler
                  stad yarı yarıya olsun

Yorum

• mükemmel bir olay sedat ve ismail abilerimize acil şifalar...

Yorum

• HÜCUM HÜCUM HÜCUM

Tarih: 06.02.2007, 09:55:03 (620 okuma)

Sadece gol sorunu kalan bordo-mavili takımda bu haftaki G.Antep maçında Ceyhun, Yattara, Gökdeniz, Umut , Ersen Martin, Musampa ve Cem Demir gibi hücum özelliği olan futbolcuların oynaması bekleniyor...

ANTEP YİNE KAPANACAK
                      Kupa maçında olumsuz hava şartları ve ağır sahaya rağmen G.Antep karşısında fazla hucum oyuncusuyla oynayıp çok sayıda fırsat yakalayan Trabzonspor’un aynı mantaliteyle oynaması bekleniyor.Pazar günü yine G.Antepspor’u konuk edecek olan bordo-mavili takım da hucum özelliği olan tüm oyuncuların birlikte oynatılması isteniyor.

KALE, SAVUNMA SAĞLAM
                      Trabzonspor ligin ilk yarısında önemli sorunlar yaşadığı özellikle kale ve savunmasını toparladı.Bu mevkilerde alternatif oyunculara sahip olan teknik direktör Ziya Doğan’ın artık gol sorununa bir çözüm bulması bekleniyor.Önümüzdeki hafta Ceyhun’uda ilk 11 de sahaya sürecek olan Doğan Yattara, Ceyhun, Gökdeniz, Ersen, Cem Demir ve Umut Bulut tan gol bekleyecek.

Yorum

• İnşalla maç naim abimin dediği gibi istanbul da olur. Yarı yarıya izin verirlerse. Valla dehşet birşey olur. O zaman takım nasıl desteklenilir gösteririz herkezlere. Tıka basa doldururuz.
                        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hep suç ceyhunda dimi.ya bırakın bu işleri.tamam yaptığı doğru değil ben ceyhunuda korumam ama taraftarımızın daha ilk maçında oyuna sonradan giren ve maçın bizim için en net pozisyonunu bulan(şutundan bahsediyorum kalecinin çıkardığı) bir adama söylediği lafa bak.bence bunu yapan taraftarın terbiyesizliği.kimse kusura bakmasın

eğer sen futbolcuyum diyorsan bunun gerektirdiği gibi hareketler içinde buluancaksın.
                          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

eğer sen futbolcuyum diyorsan bunun gerektirdiği gibi hareketler içinde buluancaksın.
                            Ama bizim taraftarın yaptıgı ayıp ilk maçta adama bunlar denmez eger sen bu takımın bu hale gelmesinde birilerini arıyorsan o Ceyhun degildir yanlış kişilere tepki veriyoruz bence

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ama bizim taraftarın yaptıgı ayıp ilk maçta adama bunlar denmez eger sen bu takımın bu hale gelmesinde birilerini arıyorsan o Ceyhun degildir yanlış kişilere tepki veriyoruz bence
                              ben zaten taraftarı hiç savunmuyorum, demek istediğim şey futbolcu ona cevap vermemeli haksız mıyım? yoksa ben ceyhun kötü biri bize yaramaz nerden geldi... öyle birşey söylemiyorum sadece profesyonel olmanın gereğini yapmasını beklerdim hepsi bu
                              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

ben zaten taraftarı hiç savunmuyorum, demek istediğim şey futbolcu ona cevap vermemeli haksız mıyım? yoksa ben ceyhun kötü biri bize yaramaz nerden geldi... öyle birşey söylemiyorum sadece profesyonel olmanın gereğini yapmasını beklerdim hepsi bu
                                Bence de ama Ceyhun belki oyuna girdikten sonra en iyilerdendi belki buna tepki vermiştir diye düşünüyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X