Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hem ceyhun hemde şenol hoca ayıp etmiş
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• kardeşim bular her yenilgi yada beraberlik sonrası yemin ediyor galiba bereberlik için yemin ediyorlar çok güzel
      işkenaz

Yorum

• Bu Hacıosmanoğlu gitsin federasyon başkanlığına aday olsun yahu.. ulan takım elden gidiyor adamın işi gücü Türk futbolu, federasyon seçimleri, kulüpler birliği v.b konular.Sırf dikkat çekmek için yakında popstar juri üyeliği bile yapar bu adam. Bülent Ersoy'la fevkaladenin fevkini tartışsın gidip. Şu işten hayırlısıyla bir kurtulsam kurban keseceğim demiş futbol dünyasındaki oyunları görünce.. ya bi git kurbanı biz keseriz!
        Futbol kaosa sürükleniyormuş, takım kümeye sürükleniyor be adam önce işini yap sonra kurtarırsın Türk futbolunu!
        Türk Futbolunu Kurtaran Adam diye film de çekersin üstüne, hadi ordan.
        #7 King of Kings

Yorum

• Hayali’den bombardıman! Federasyon eski yöneticisi, “Yaşananlar Trabzon camiasına yakışmıyor” dedi. 06.02.2007
          Galibiyeti unuttuk’
          Federasyon eski yöneticisi Hüsnü Hayali, Trabzonspor’daki düşüşün artık sona erdirilmesi gerektiğini söyledi. Hayali, kulübün çok kötü yönetildiğine dikkat çekerek, “Galibiyeti unuttuk. Taraftar isyanda ama yönetimin kılı kıpırdamıyor. Protokolde kafa atılıyor, yine tık yok. Şimdi açık söylüyorum, Yusuf Ziya Yılmaz’a kafa atan Kahraman Altuntaş derhal istifa etmelidir. İstifa etmiyorsa eğer, yönetim ve başkan Albayrak gitmelidir” dedi.

‘Bu olay temizlenmeli’
          Bu gibi olayların Bordo-Mavili kulüpte yaşanmaması gerektiğini sözlerine ekleyen ünlü futbol adamı, “Bu çirkin olay derhal temizlemeli. Biz kendilerini 5-6 ay önce de uyardık. Siz bu işi yapamıyorsunuz, derhal istifa edin diye. Ama bakıyorum şimdilerde de sürekli TV’de boy gösteren bir arkadaşımız var. Bıraksın TV’de konuşmayı da Trabzonspor’a hizmet etsin. Eleştirilere tahammülü olmayan insanlar yöneticilik yapamaz” şeklinde konuştu.
          fanatik
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonlu taraftarlar, ‘Ceyhun profesyonel futbolcu. Bu tip oyunlara gelmemeli. Böyle devam ederse, yarardan çok zararı olur’ dediler
            Şu ifadeyi acayip seviyorum.Öyle dediler böyle dediler.Gören de Avni Aker'de hep bir ağızdan ‘Ceyhun profesyonel futbolcu. Bu tip oyunlara gelmemeli. Böyle devam ederse, yarardan çok zararı olur’ diye tezahürat yaptılar sanacak hey Allahım
            keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hem ceyhun hemde şenol hoca ayıp etmiş
              hep suç ceyhunda dimi.ya bırakın bu işleri.tamam yaptığı doğru değil ben ceyhunuda korumam ama taraftarımızın daha ilk maçında oyuna sonradan giren ve maçın bizim için en net pozisyonunu bulan(şutundan bahsediyorum kalecinin çıkardığı) bir adama söylediği lafa bak.bence bunu yapan taraftarın terbiyesizliği.kimse kusura bakmasın
              inadına TRABZON
              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Hacıosmanoğlu gitsin federasyon başkanlığına aday olsun yahu.. ulan takım elden gidiyor adamın işi gücü Türk futbolu, federasyon seçimleri, kulüpler birliği v.b konular.Sırf dikkat çekmek için yakında popstar juri üyeliği bile yapar bu adam. Bülent Ersoy'la fevkaladenin fevkini tartışsın gidip. Şu işten hayırlısıyla bir kurtulsam kurban keseceğim demiş futbol dünyasındaki oyunları görünce.. ya bi git kurbanı biz keseriz!
                Futbol kaosa sürükleniyormuş, takım kümeye sürükleniyor be adam önce işini yap sonra kurtarırsın Türk futbolunu!
                Türk Futbolunu Kurtaran Adam diye film de çekersin üstüne, hadi ordan.
                + Serhat Uluerenin programına çıkıp (Aklı başında adam oraya çıkmaz) Cem PAPİLADAN Trabzonsporu katlettiniz lafını yiyen adamdır kendisi.

Ya düşünebiliyormusunuz o adamı muhatap alıyor.Efendileri duruken uşağına tokat atmaya çalışıyor.Tabi karşı tarafta yavuz hırsız
                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Ben ceyhun a bu olaydan ötürü kızmıyorum.Ama taraftar haddini aşmış. Abi ne demek gittiğin takımı batırıyorsun. Ceyhun gelmeden öncede biz böyleydik. Bu taraftara sormak lazım liderdik te bu halemi geldik. Ayıpdır bea.
                  (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Ceyhun da geldikten sonra Musampa iyice unutuldu kulübede..
                    Yahu diyorum şöyle 90 dk Musampa Musampa tezahüretı yapılsa statta, bu Ziya Doğan yine de yedekte mi tutar onu?
                    Artık böyle bağıra bağıra biz mi kursak takımı ne?
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu Ziyanın kafaya bi şaplak indirirse Musampayı oynatır belki. Bence indirmeli bi şaplak. Tam tepeden.
                      Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Bilardocularımız iyi başladı
                        Bilardo takımımız, Antalya'da 30 takımın katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Kulüpler 1. Bilardo Ligi'nde ilk 2 maçını kazanarak çeyrek finallere kalma yolunda önemli adımlar attı.

Kafile Başkanlığı’nı Yusuf Yaylı’nın yaptığı antrenör Halim Doruk yönetiminde müsabakalara çıkan sporcularımız Selahattin Gurbetli, Hakan Bozkurt, Remzi Yurt ve Erdem Gurbetli, ilk iki karşılaşmada Malatyaspor'u ve İstanbul Mecidiyeköyspor'u 3-1'lik skorlarla yenerek son 12 takım arasına girme konusunda avantaj elde ettiler.

Takımımız, 3. maçını bugün saat 14.30'da Erzinspor'la yapacak.
                        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                        Sizler var ya .....

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İbrahim Hacıosmanoğlu Ziyanın kafaya bi şaplak indirirse Musampayı oynatır belki. Bence indirmeli bi şaplak. Tam tepeden.
                          Şaplak ile olacak iş ise onu da biz yapalım!
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İbrahim Hacıosmanoğlu Ziyanın kafaya bi şaplak indirirse Musampayı oynatır belki. Bence indirmeli bi şaplak. Tam tepeden.
                            Bu hareketin çözüm olacağını sanmıyorum. Sizler ziya doğanın neden saçlarının döküldüğünü biliyormusunuz. Sizin gibi düşünenler yüzünden adamcağızın kafasında saç kalmadı gelen geçen şaplak vurdu sonuç ortada. Yazık
                            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Kondisyon/Cift Kale Mactan baska birsey yok...

Tesis günlüğü
                              Takımımız, 11 Şubat Pazar günü H. Avni Aker Stadı’nda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını bugün saat 11:00'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan günün ilk antermanına milli takım kamplarında bulunan Hüseyin, Gökdeniz, Stepanov ve Yattara’nın yanı sıra gribal enfeksiyon geçiren Ceyhun, Ufukhan, Musampa ve Ersen katılmadı.

Bordo- Mavili ekibimiz antrenmanın başında kondisyona dayalı arttırmalı düz koşu ve istasyon çalışması yaptı. Takımımız idmanın ikinci bölümünde ise yaptığı çift kale maçta Yardımcı Antrenörümüz Fatih Kavlak'ın takımı, Teknik Direktörümüz Ziya Doğan'ın takımını 5-2 mağlup ederken galibiyet gollerini Umut(3), Musa ve Ferhat attı. Mağlup olan takımın sayılarını ise Mustafa ve Cem kaydetti.

Takımımız hazırlıklarını bu akşam 18:00’da yapacağı antrenmanla sürdürecek
                              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben ceyhun a bu olaydan ötürü kızmıyorum.Ama taraftar haddini aşmış. Abi ne demek gittiğin takımı batırıyorsun. Ceyhun gelmeden öncede biz böyleydik. Bu taraftara sormak lazım liderdik te bu halemi geldik. Ayıpdır bea.
                                oluyor boyle sewyler bu camiada malesef.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X