Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Faruk Gürsoy’un askerlik yoklamasını yaptırmadığı için kaçak duruma düştüğünü belirterek, ’’Eğer yoklamasını yaptırsaydı 33 yaşına kadar serbestti. Yaptırmadığı için bizde onu mecburen askere göndermek zorunda kaldık. Onun için biz Beşiktaş’tan kaleci Ramazan’ı kiraladık’’ diye konuştu.
    Öte yandan Ankaraspor’un süresiz kadro dışı bıraktığı Sırp kaleci Jevriç’in kendisine hala bir kulüp bulamadığı ve çalışmalarını Ankara’da sürdürdüğü belirtildi.

bu kadar komik birşey olamaz....ne yani şimdi kingston'ı askere mi aldılar?

Yorum

• Müsabaka programları belli oldu
      Takımımızın Türkcell Süper Ligi'nin 20 ve 21. haftaları ile Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanşında oynayacağı müsabakaların programı belli oldu.

Buna göre takımımız ligin 20.haftasında 11 Şubat Pazar günü saat 16.00'da H.Avni Aker Stadı'nda Gaziantepspor'la karşılaşacak.

Ligin 21.haftasındaki Denizlispor - Trabzonspor mücadelesi ise Denizli Atatürk Stadı'nda yine saat 16.00'da başlayacak.

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesi ise 28 Şubat Çarşamba günü saat 17.00'de Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• cnnturk Trabzon tartışılıyor
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• takımız inşalhal bu mac dan galiiple geri doner inaşlah
          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• herkes Gelsin arkadaşlar forum Ödülleri açıklanıyor
            Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Şu Fatih Akyel Gençlerbirliğine gittiğinde ne demiş yaaa... çok güldüm ya. Bari yalan söylüyosun ama değişik söyle. Hele şu lafı yok mu "futbolu burda bırakmak istiyorum" hem bizde söyledi hemde gençlere transfer olduğunda
              Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu Fatih Akyel Gençlerbirliğine gittiğinde ne demiş yaaa... çok güldüm ya. Bari yalan söylüyosun ama değişik söyle. Hele şu lafı yok mu "futbolu burda bırakmak istiyorum" hem bizde söyledi hemde gençlere transfer olduğunda
                Diyorum abi adam baştan sona kadar ''KOLPA''

Yorum

• DEMEK Kİ OLUYORMUŞ!HAMLE YAPINCA
                  Trabzonspor’a defansif futbol oynattığı için eleştirilen Teknik Patron Ziya Doğan, G.Antep maçında risk alınca, galibiyet geldi. Maça Umut’u tek forvet oynatarak başlayan Doğan, ardından önce ilk yarıda Ersen Martin’i daha sonra da Cem Demir’i oyuna aldı. Bu hamle rakibe baskı altına alınca, gol ve galibiyet geldi.
                  CEM ETKİLİYDİ
                  Özellikle Cem’in ileri uçtaki etkinliği hücum hattına güç katarken, golü bulmakla beraber Trabzonspor önemli pozisyonlarda yakaladı. G.Antep maçı Trabzonspor’un ofansı da düşündüğü zaman başarılı olacağını gösterirken, özellikle takımdaki kazanma hırsı ilerisi için umut vericiydi.
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Emniyet Müdürü Arif Akkale'nin Koyu Trabzonspor Taraftarı olduğu Öğrenildi.
                    Trabzonspor Aşığı Emniyet Müdürü
                    Dink cinayetinin ardından görevden alınan Reşat Altay'ın yerine atanan yeni Emniyet Müdürü Arif Akkale'nin Trabzonspor'un ı.Lig'e çıktığı tarihten itibaren Bordo Mavili takımın fanatiği olduğu öğrenildi.

Akkale'nin Maraşlı olmasından dolayı ve Maraş ile Trabzon'un kardeş şehir olması nedeniyle Trabzon'a karşı aşırı sevgisi olduğu belirlendi. Akkale, 1974-75 sezonundan beri koyu bir Trabzonspor taraftarı.

Yorum

• Hüseyin ve Gökdeniz’e milli görev
                      7 Şubat’ta deplasmanda Gürcistan’la bir hazırlık maçı oynayacak olan A Milli Takımımızın kadrosu ve programı belli oldu. Buna göre oyuncularımızdan Hüseyin Cimşir ile Gökdeniz Karadeniz aday kadroya davet edildiler.

4 Şubat Pazar günü saat 17.00’de Polat Renaissance Otel’de toplanacak olan Ay-Yıldızlı ekip, 5 Şubat Pazartesi günü saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir antrenman yaptıktan sonra 6 Şubat Salı günü saat 12.30’da Gürcistan’a hareket edecek.

A Milli Takımımızın Gürcistan maçı kadrosunda Hüseyin ve Gökdeniz dışında şu oyuncular yer aldı:

Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Arda Turan (Galatasaray), Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez(Beşiktaş A.Ş.), Mehmet Topuz, Aydın Toscalı, Gökhan Ünal (Kayserispor), Servet Çetin (Sivasspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor A.Ş.), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Selçuk İnan (Vestel Manisaspor), Hamit Altıntop, Halil Altıntop (Schalke 04), Serhat Akın (FC Köln), Nuri Şahin (B.Dortmund), Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers), Fatih Tekke (Zenit), Emre Belözoğlu (Newcastle United)

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Emniyet Müdürü Arif Akkale'nin Koyu Trabzonspor Taraftarı olduğu Öğrenildi.
                        Trabzonspor Aşığı Emniyet Müdürü
                        Dink cinayetinin ardından görevden alınan Reşat Altay'ın yerine atanan yeni Emniyet Müdürü Arif Akkale'nin Trabzonspor'un ı.Lig'e çıktı­ğı tarihten itibaren Bordo ­Mavili takımın fanatiği olduğu öğrenildi.

Akkale'nin Maraşlı olma­sından dolayı ve Ma­raş ile Trabzon'un kar­deş şehir olması nede­niyle Trabzon'a karşı aşırı sevgisi olduğu be­lirlendi. Akkale, 1974-75 sezonun­dan beri koyu bir Trabzonspor taraftarı.
                        Bir Avuç Fındık

Ne güzel Reklam Yapmış adamlar
                        tebrik ederim FTG

Yorum

• Protokol Kavgasında Savunma

AlTUNTAŞ”YANLIŞ OLDU”
                          Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Kahraman Altuntaş kendini savundu. Altuntaş olayın bir anlık gerginlikten kaynaklandığını,Yılmaz'ın bir sözüne karşılık sinirlendiğini ifade ederek" Bana ve yönetime laf attı. Tahrik etti kendimi tutamadım sonrada o üzücü olay meydana gel­di Bu bize yakışmadı .Yinede olmamahydı üzgünüm Olayı büyütmenin anlamı yok Gerekirse sarılır barışırım ." dedi .

OLAYI BÜYÜTMEYiN
                          Altuntaş istifa etmeyeceğini belirterek, "İstifalık bir durum söz konusu değil Eğer benim istifa etmem isteniyorsa Asbaşkanımız Haşım Sayitoğlu'nun da Başkan Yardımcımız İbrahim Hacıasmanoğlu 'nun da istifa etmeleri gerekiyor. Bu olaylar yönetimden ayrılmamı gerektirmez. Zaten başkandan da böyle bir talep gelmedi. Görevimin başındayım. Olayı medya aracılığıyla büyütmenin de anlamı yok" dedi .

YILMAZ: KÜFÜR ETMEDiM
                          Olayda burnuna darbe alan eski genel sekreter Yusuf Ziya Yılmaz "Bu olay camianın, yöne­timin bu kulübe hizmet edenlere bakışını gösterecektir. Benim olayda onda bir kusurum yok. Ayrıca bu iş Trabzonspor'un problemidir. Bu aşamadan sonra ben bir taraftarım. Konuşmanın da anlamı yok. Ben ne küfür' ettim nede kötü bir söz söyledim. "dedi

KAFA ATTI
                          Yılmaz Olayı şöyle anlattı.:Ben normal numar­alı yerimde oturuyordum o geldi arkamdaki boş koltuğa oturdu.Yerinde oturmadı.Demek ki niyeti belliydi.Ayaklarımın üzerinden geçerken burası yol değil buradan geçme ded­im.Sonra tartışmayalım diye ekledim.O da İy­ice yanıma yaklaşarak bana kafa attı."

TAHRiK ETMEDiM
                          Yılmaz; Altuntaş'ı tahrik edip etmediği ve "Yö­neticilerin halkın arasında geçecek yüzü var mı " şeklinde laf atıp atmadığı sorusuna ise "O esna­da ne oldu bilmiyorum.Ayağımın üzerinden geçerken ona müdahale ettim. Tamam dedi O es­nada da kafa attı diye cevap verdi Trabzonspor tarihinde ilk kez meydana gelen olayın taraftar­larına kulüp disiplin kurulu tarafından ceza ver­ilip verilmeyeceği merak ediliyor

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir Avuç Fındık

Ne güzel Reklam Yapmış adamlar
                            tebrik ederim FTG
                            bunlar olağan ve olması gereken şeyler . bu adam cıkıpta ben eziim desee TRABZONA emnyt. müd. olabilirmi
                            bunlar bu tarz olaylarla bizi bitir meye calışıyorlar bence
                            ama yinede ...İNŞALLAH BAŞARILI OLUR . İNŞALLAH görevinii tam manasıyla yerine getirir.

(butur reklmlara gerek yok biz zaten biliyoruz TRABZON SPORLU OLDUHUNU CANIM)
                            En son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 02.02.2007, 16:00.
                            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Protokol Kavgasında Savunma

AlTUNTAŞ”YANLIŞ OLDU”
                              Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Kahraman Altuntaş kendini savundu. Altuntaş olayın bir anlık gerginlikten kaynaklandığını,Yılmaz'ın bir sözüne karşılık sinirlendiğini ifade ederek" Bana ve yönetime laf attı. Tahrik etti kendimi tutamadım sonrada o üzücü olay meydana gel­di Bu bize yakışmadı .Yinede olmamahydı üzgünüm Olayı büyütmenin anlamı yok Gerekirse sarılır barışırım ." dedi .

OLAYI BÜYÜTMEYiN
                              Altuntaş istifa etmeyeceğini belirterek, "İstifalık bir durum söz konusu değil Eğer benim istifa etmem isteniyorsa Asbaşkanımız Haşım Sayitoğlu'nun da Başkan Yardımcımız İbrahim Hacıasmanoğlu 'nun da istifa etmeleri gerekiyor. Bu olaylar yönetimden ayrılmamı gerektirmez. Zaten başkandan da böyle bir talep gelmedi. Görevimin başındayım. Olayı medya aracılığıyla büyütmenin de anlamı yok" dedi .
                              Diyorki
                              dinime Söven Müslüman olsa bari
                              Sayın başkanım
                              İnsanı böyle imameye takıp sallarlar
                              cevap bile veremezsiniz
                              AHH ahhh
                              Resmi siteden Trabzonspor Başkanlık makamına saygı gösterin yazacağınıza
                              Yöneticilerinize keşke Trabzonspor makamlarında otururken Saygılı olmayı öğütleyi verseydiniz keşke

işin içinde siz olunca ne kadar da keşke li cümleler kuruluyor

Yorum

• Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Vestel Manisaspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor, İzmir'e gitti.

Trabzon Havaalanı'ndan yönetim kurulu üyesi Köksal Güney başkanlığında, İzmir'e hareket eden bordo-mavili kafilede 20 futbolcu yer aldı.

Sakatlıkları bulunan Hasan Üçüncü ve Ömer Rıza ile kaleci Ahmet Şahin kadroda yer almadı.

Trabzonspor kafilesi, İzmir'den karayoluyla Manisa'ya GECTİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X