Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih akyel in giddğine sevindim.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• az once can lig tvde jevric ile her konuda anlasildigini ve jeff ile takas edilebilecegi soledi...ceyhunun da manisa kafilesinde yeralcagini soledi...ziya macta sans verecekmis ceyhuna
      En son sbay tarafından düzenlendi; 01.02.2007, 13:11.
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih Akyel G.Birliği'nde !
        Fatih Akyel, transferin son gününde Gençlerbirliği ile anlaştı.

Futbolda ara transfer döneminin bitmesine saatler kala, Gençlerbirliği, Trabzonspor’da kadrodışı bırakılan Fatih Akyel ile 1,5 yıllığına anlaştı.
        Trabzonspor ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alan kırmızı-siyahlı takımın, bugün deneyimli savunma oyuncusuyla noter huzurunda sözleşme imzalayacağı açıklandı.
        Bu arada Fatih Akyel ile birkaç gün içinde Ankara’da bir imza töreni düzenleneceği belirtildi
        Acaba Fatihi Genclerbirligine vermemiz Erkan Transferinin önünü acarmi???

Nihayetinde ikiside Sag Kanat oyuncusu
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

az once can lig tvde jevric ile her konuda anlasildigini ve jeff ile takas edilebilecegi soledi...
          Haydaaaaa!!! Senin elinde Tolga gibi genç ve yetenekli bir kaleci varken neden 33 yaşında bir adamı alırsın? Bu nasıl bir mantıksızlık nasıl bir düşünce tarzı? 5 yaşında cocuk sizden daha iyi yöneticilik yapar artık bundan emin oldum

Yorum

az once can lig tvde jevric ile her konuda anlasildigini ve jeff ile takas edilebilecegi soledi...

Jevricin yasi ilerlemis ama Kalecilerde bu pek fazla bir sorun degil.

Jeffersonu yinede Bonservisi ile vermesinler. Kiralik olabilir. Birde Sag Kanat icin birini alirlarsa degmeyin keyfime
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• son transferimiz muhtemelen ankarasporun kalecisi jevric olacak...
              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Arkadaslar hadi jevric için sevinelim 33 yaşında zımba gibi bir kalecimiz oldu tolgayı s...tir edin ondan birşey olmaz zaten

Yorum

• Jevric de mi geliyor?

Trabzonspor transferin son gününde hareketli saatler yaşıyor. Devre arasında Risp, Ayman ve Ceyhun'u renklerine bağlayan Trabzonspor'un şimdi de Ankaraspor'un kalecisi Jevric'e yöneldiği öğrenildi.
                  LİG TV'den Can Karyağdı'nın haberine göre Ankaraspor'un serbest bıraktığı Jevric Trabzonspor ile anlaşmak üzere. Trabzonspor yönetiminin ise Jevric'e karşılık Jefferson'ı önerdiği belirtild
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• asla memnun olmuyoruz değil mi!
                    bu ne muhteşem istikrar.. bu ne kendini beğenmezlik.. bu ne asil muhalif ruhtur arkadaş..
                    trabzon seyircisi futboldan anlıyor.. hem de hepsi..
                    kuyruklu yalan!

Yorum

• jevriç iyi transfer sezon başında yazdıydım. sağ tarafada ömer aysanı alsak
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Ceyhun Eriş resmen Trabzonspor'da...
                        Trabzonspor, Ankaragücü’nden aldığı Ceyhun Eriş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
                        Ceyhun, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kulüp yönetim kurulu üyesi Serhat Akçay’ın hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 1.5 yıllığına bordo-mavili kulübün renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.
                        Ceyhun, imza töreninde yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Hedefleri büyük olan bir yere geldim, bunun farkındayım. Bu beklentilere cevap verebileceğimi düşünüyorum" dedi.
                        Artık daha da olgunlaştığını ifade eden Ceyhun, "Bu anlaşmanın hem benim hem Trabzonspor için iyi olacağını düşünüyorum. Kesinlikle üzerimde bir baskı yok. Sonunda bizim işimiz bu. Baskılara alışmış bir oyuncuyum. Riski seviyorum.
                        Oynadığım futbol da riskli bir futbol. Sadece beklentilerin boyutunun farkındayım. Cevap vereceğimi düşünüyorum. İnşallah iyi olacak. Zaman herşeyi gösterecek" diye konuştu.
                        Ligde çok takım değiştirdiğini ve bu nedenle çok yer gördüğünü kaydeden Ceyhun, şöyle devam etti:
                        "Bunun keyifli olduğunu düşünüyorum, çünkü başka yerler görüyoruz. Takım değiştirmekle ilgili benimle bazı spekülasyonlar oluyor. Benim için agresif, geçinmeyen bir oyuncu diyorlar. Böyle bir şey yok. Ben Ortega olayından sıkıldım.
                        İnsanlar bu olayla ilgili bana soru sormadan bıkmadı, ben söylemekten bıktım.
                        Vücut dilim agresif gibi gözüküyor. Takımda geçinemeyen bir oyuncu değilim."

AKÇAY’IN KONUŞMASI
                        Yönetim kurulu üyesi Serhat Akçay ise Ceyhun Eriş ile 1.5 yıllık sözleşme yaptıkları ve karşılığında Murat Ocak’ı sezon sonuna kadar Ankaragücü’ne verdiklerini söyledi.
                        Ceyhun’dan beklentilerinin çok büyük olduğunu ifade eden Akçay, "Türkiye’nin en güzide kulüplerinden birine geldi. Kendisi de bunu ifade etti, Trabzonspor, büyük bir camia. Ceyhun arkadaşımızı bize katkı sağlayacağı için renklerimize bağladık" diye konuştu.
                        Akçay, transfer döneminin bittiğini ve artık transfer yapmayı düşünmediklerini de sözlerine ekledi.
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Jevric de mi geliyor?

Trabzonspor transferin son gününde hareketli saatler yaşıyor. Devre arasında Risp, Ayman ve Ceyhun'u renklerine bağlayan Trabzonspor'un şimdi de Ankaraspor'un kalecisi Jevric'e yöneldiği öğrenildi.

LİG TV'den Can Karyağdı'nın haberine göre Ankaraspor'un serbest bıraktığı Jevric Trabzonspor ile anlaşmak üzere. Trabzonspor yönetiminin ise Jevric'e karşılık Jefferson'ı önerdiği belirtildi.

anlamadığım adam serbest se jeffersonu kime veriyoruz ???
                          ayrıca kesinlikle karşıyım jefersson jevricten daha iyi kaleci
                          Bordomavi.net

Yorum

• ***TSPOR***CEYHUN ERİŞ, TRABZONSPOR'LA SÖZLEŞME İMZALADI

***TSPOR***CEYHUN ERİŞ, TRABZONSPOR'LA SÖZLEŞME İMZALADI

Trabzonspor, Ankaragücü'nden aldığı Ceyhun Eriş ile 1.5 yıllık sözleşme
                            imzaladı.
                            Ceyhun, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu üyesi Serhat
                            Akçay'ın hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 1.5 yıllığına bordo-mavili
                            kulübün renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.
                            Ceyhun, imza töreninde yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile anlaşmaktan
                            dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Hedefleri büyük olan bir yere geldim, bunun
                            farkındayım. Bu beklentilere cevap verebileceğimi düşünüyorum" dedi.
                            Artık daha da olgunlaştığını ifade eden Ceyhun, "Bu anlaşmanın hem benim
                            hem Trabzonspor için iyi olacağını düşünüyorum. Kesinlikle üzerimde bir baskı
                            yok. Sonunda bizim işimiz bu. Baskılara alışmış bir oyuncuyum. Riski seviyorum.
                            Oynadığım futbol da riskli bir futbol. Sadece beklentilerin boyutunun
                            farkındayım. Cevap vereceğimi düşünüyorum. İnşallah iyi olacak. Zaman herşeyi
                            gösterecek" diye konuştu.
                            Ligde çok takım değiştirdiğini ve bu nedenle çok yer gördüğünü kaydeden
                            Ceyhun, şöyle devam etti:
                            "Bunun keyifli olduğunu düşünüyorum, çünkü başka yerler görüyoruz. Takım
                            değiştirmekle ilgili benimle bazı spekülasyonlar oluyor. Benim için agresif,
                            geçinmeyen bir oyuncu diyorlar. Böyle bir şey yok. Ben Ortega olayından
                            sıkıldım. İnsanlar bu olayla ilgili bana soru sormadan bıkmadı, ben söylemekten
                            bıktım. Vücut dilim agresif gibi gözüküyor. Takımda geçinemeyen bir oyuncu
                            değilim."
                            -AKÇAY'IN KONUŞMASI-
                            Yönetim kurulu üyesi Serhat Akçay ise Ceyhun Eriş ile 1.5 yıllık sözleşme
                            yaptıkları ve karşılığında Murat Ocak'ı sezon sonuna kadar Ankaragücü'ne
                            verdiklerini söyledi.
                            Ceyhun'dan beklentilerinin çok büyük olduğunu ifade eden Akçay,
                            "Türkiye'nin en güzide kulüplerinden birine geldi. Kendisi de bunu ifade etti,
                            Trabzonspor, büyük bir camia. Ceyhun arkadaşımızı bize katkı sağlayacağı için
                            renklerimize bağladık" diye konuştu.
                            Akçay, transfer döneminin bittiğini ve artık transfer yapmayı
                            düşünmediklerini de sözlerine ekledi.

arkadaşlar buda borsada çıkan haber.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• jevriç serbest değil sözleşmesi tetbirli fesih, szymekte sözleşmesi tedbirli feshedildi
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Hiç bir işten mennun olmamak mı
                                yoksa hiçbir işi doğru yapamamak mı

işte bütün mesele.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...