fatih akyel in giddğine sevindim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Acaba Fatihi Genclerbirligine vermemiz Erkan Transferinin önünü acarmi???İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fatih Akyel G.Birliği'nde !
Fatih Akyel, transferin son gününde Gençlerbirliği ile anlaştı.
Futbolda ara transfer döneminin bitmesine saatler kala, Gençlerbirliği, Trabzonspor’da kadrodışı bırakılan Fatih Akyel ile 1,5 yıllığına anlaştı.
Trabzonspor ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alan kırmızı-siyahlı takımın, bugün deneyimli savunma oyuncusuyla noter huzurunda sözleşme imzalayacağı açıklandı.
Bu arada Fatih Akyel ile birkaç gün içinde Ankara’da bir imza töreni düzenleneceği belirtildi
Nihayetinde ikiside Sag Kanat oyuncusu
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Haydaaaaa!!! Senin elinde Tolga gibi genç ve yetenekli bir kaleci varken neden 33 yaşında bir adamı alırsın? Bu nasıl bir mantıksızlık nasıl bir düşünce tarzı? 5 yaşında cocuk sizden daha iyi yöneticilik yapar artık bundan emin oldumİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz once can lig tvde jevric ile her konuda anlasildigini ve jeff ile takas edilebilecegi soledi...
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz once can lig tvde jevric ile her konuda anlasildigini ve jeff ile takas edilebilecegi soledi...
Jevricin yasi ilerlemis ama Kalecilerde bu pek fazla bir sorun degil.
Jeffersonu yinede Bonservisi ile vermesinler. Kiralik olabilir. Birde Sag Kanat icin birini alirlarsa degmeyin keyfime
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Jevric de mi geliyor?
Trabzonspor transferin son gününde hareketli saatler yaşıyor. Devre arasında Risp, Ayman ve Ceyhun'u renklerine bağlayan Trabzonspor'un şimdi de Ankaraspor'un kalecisi Jevric'e yöneldiği öğrenildi.
LİG TV'den Can Karyağdı'nın haberine göre Ankaraspor'un serbest bıraktığı Jevric Trabzonspor ile anlaşmak üzere. Trabzonspor yönetiminin ise Jevric'e karşılık Jefferson'ı önerdiği belirtild.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Ceyhun Eriş resmen Trabzonspor'da...
Trabzonspor, Ankaragücü’nden aldığı Ceyhun Eriş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Ceyhun, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kulüp yönetim kurulu üyesi Serhat Akçay’ın hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 1.5 yıllığına bordo-mavili kulübün renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.
Ceyhun, imza töreninde yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Hedefleri büyük olan bir yere geldim, bunun farkındayım. Bu beklentilere cevap verebileceğimi düşünüyorum" dedi.
Artık daha da olgunlaştığını ifade eden Ceyhun, "Bu anlaşmanın hem benim hem Trabzonspor için iyi olacağını düşünüyorum. Kesinlikle üzerimde bir baskı yok. Sonunda bizim işimiz bu. Baskılara alışmış bir oyuncuyum. Riski seviyorum.
Oynadığım futbol da riskli bir futbol. Sadece beklentilerin boyutunun farkındayım. Cevap vereceğimi düşünüyorum. İnşallah iyi olacak. Zaman herşeyi gösterecek" diye konuştu.
Ligde çok takım değiştirdiğini ve bu nedenle çok yer gördüğünü kaydeden Ceyhun, şöyle devam etti:
"Bunun keyifli olduğunu düşünüyorum, çünkü başka yerler görüyoruz. Takım değiştirmekle ilgili benimle bazı spekülasyonlar oluyor. Benim için agresif, geçinmeyen bir oyuncu diyorlar. Böyle bir şey yok. Ben Ortega olayından sıkıldım.
İnsanlar bu olayla ilgili bana soru sormadan bıkmadı, ben söylemekten bıktım.
Vücut dilim agresif gibi gözüküyor. Takımda geçinemeyen bir oyuncu değilim."
AKÇAY’IN KONUŞMASI
Yönetim kurulu üyesi Serhat Akçay ise Ceyhun Eriş ile 1.5 yıllık sözleşme yaptıkları ve karşılığında Murat Ocak’ı sezon sonuna kadar Ankaragücü’ne verdiklerini söyledi.
Ceyhun’dan beklentilerinin çok büyük olduğunu ifade eden Akçay, "Türkiye’nin en güzide kulüplerinden birine geldi. Kendisi de bunu ifade etti, Trabzonspor, büyük bir camia. Ceyhun arkadaşımızı bize katkı sağlayacağı için renklerimize bağladık" diye konuştu.
Akçay, transfer döneminin bittiğini ve artık transfer yapmayı düşünmediklerini de sözlerine ekledi.__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
Jevric de mi geliyor?
Trabzonspor transferin son gününde hareketli saatler yaşıyor. Devre arasında Risp, Ayman ve Ceyhun'u renklerine bağlayan Trabzonspor'un şimdi de Ankaraspor'un kalecisi Jevric'e yöneldiği öğrenildi.
LİG TV'den Can Karyağdı'nın haberine göre Ankaraspor'un serbest bıraktığı Jevric Trabzonspor ile anlaşmak üzere. Trabzonspor yönetiminin ise Jevric'e karşılık Jefferson'ı önerdiği belirtildi.
anlamadığım adam serbest se jeffersonu kime veriyoruz ???
ayrıca kesinlikle karşıyım jefersson jevricten daha iyi kaleciBordomavi.net
Yorum
-
***TSPOR***CEYHUN ERİŞ, TRABZONSPOR'LA SÖZLEŞME İMZALADI
***TSPOR***CEYHUN ERİŞ, TRABZONSPOR'LA SÖZLEŞME İMZALADI
Trabzonspor, Ankaragücü'nden aldığı Ceyhun Eriş ile 1.5 yıllık sözleşme
imzaladı.
Ceyhun, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu üyesi Serhat
Akçay'ın hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 1.5 yıllığına bordo-mavili
kulübün renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.
Ceyhun, imza töreninde yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile anlaşmaktan
dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Hedefleri büyük olan bir yere geldim, bunun
farkındayım. Bu beklentilere cevap verebileceğimi düşünüyorum" dedi.
Artık daha da olgunlaştığını ifade eden Ceyhun, "Bu anlaşmanın hem benim
hem Trabzonspor için iyi olacağını düşünüyorum. Kesinlikle üzerimde bir baskı
yok. Sonunda bizim işimiz bu. Baskılara alışmış bir oyuncuyum. Riski seviyorum.
Oynadığım futbol da riskli bir futbol. Sadece beklentilerin boyutunun
farkındayım. Cevap vereceğimi düşünüyorum. İnşallah iyi olacak. Zaman herşeyi
gösterecek" diye konuştu.
Ligde çok takım değiştirdiğini ve bu nedenle çok yer gördüğünü kaydeden
Ceyhun, şöyle devam etti:
"Bunun keyifli olduğunu düşünüyorum, çünkü başka yerler görüyoruz. Takım
değiştirmekle ilgili benimle bazı spekülasyonlar oluyor. Benim için agresif,
geçinmeyen bir oyuncu diyorlar. Böyle bir şey yok. Ben Ortega olayından
sıkıldım. İnsanlar bu olayla ilgili bana soru sormadan bıkmadı, ben söylemekten
bıktım. Vücut dilim agresif gibi gözüküyor. Takımda geçinemeyen bir oyuncu
değilim."
-AKÇAY'IN KONUŞMASI-
Yönetim kurulu üyesi Serhat Akçay ise Ceyhun Eriş ile 1.5 yıllık sözleşme
yaptıkları ve karşılığında Murat Ocak'ı sezon sonuna kadar Ankaragücü'ne
verdiklerini söyledi.
Ceyhun'dan beklentilerinin çok büyük olduğunu ifade eden Akçay,
"Türkiye'nin en güzide kulüplerinden birine geldi. Kendisi de bunu ifade etti,
Trabzonspor, büyük bir camia. Ceyhun arkadaşımızı bize katkı sağlayacağı için
renklerimize bağladık" diye konuştu.
Akçay, transfer döneminin bittiğini ve artık transfer yapmayı
düşünmediklerini de sözlerine ekledi.
arkadaşlar buda borsada çıkan haber.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum