Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son gün bombası
    Bordo-mavililer, başkent takımının file bekçisi Jevriç'i alıp, Jefferson'ı verecek.

Ara transferde büyük hareketlilik yaşayan Trabzon, son gün bombasını da kalede patlatıyor. Bordo-mavili yönetimin, ilk yarıda performansından memnun olmadığı kaleci Jefferson'ı Ankaraspor'a kiralamak ve başkent ekibinde kadro dışı olan file bekçisi Jevriç'i almak için harekete geçtiği öğrenildi.

Doğan ısrarcı oldu
    Bordo-mavililerin teknik direktörü Ziya Doğan'ın ısrarla istediği Jevriç'i bonservisiyle birlikte transfer etmek istediği belirtiliyor. 33 yaşındaki Sırp kalecinin işlemleri, transferin son günü olan bugün mesai bitimine kadar yetiştirilmeye çalışılacak. Jevriç son Dünya Kupası'nda ülkesinin kalesini korumuştu.
    Fehmi ÖZGÜLER

33 yaşında kalecinin bir de bonservisini mi alacağız? Yabancı kontenjanı bir yana, jübilesi bir yana. Kiralasak olmuyor mu? Bunlar ne kadar ters adamlar yahu?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son gün bombası
      Bordo-mavililer, başkent takımının file bekçisi Jevriç'i alıp, Jefferson'ı verecek.

Ara transferde büyük hareketlilik yaşayan Trabzon, son gün bombasını da kalede patlatıyor. Bordo-mavili yönetimin, ilk yarıda performansından memnun olmadığı kaleci Jefferson'ı Ankaraspor'a kiralamak ve başkent ekibinde kadro dışı olan file bekçisi Jevriç'i almak için harekete geçtiği öğrenildi.

Doğan ısrarcı oldu
      Bordo-mavililerin teknik direktörü Ziya Doğan'ın ısrarla istediği Jevriç'i bonservisiyle birlikte transfer etmek istediği belirtiliyor. 33 yaşındaki Sırp kalecinin işlemleri, transferin son günü olan bugün mesai bitimine kadar yetiştirilmeye çalışılacak. Jevriç son Dünya Kupası'nda ülkesinin kalesini korumuştu.
      Fehmi ÖZGÜLER

33 yaşında kalecinin bir de bonservisini mi alacağız? Yabancı kontenjanı bir yana, jübilesi bir yana. Kiralasak olmuyor mu? Bunlar ne kadar ters adamlar yahu?
      arkadaşım transfer dönemi bitmedimi bugün 1 şubat .

ztn alınmaması gereken bi oyuncu dünya kupasında arjantinden 6 gol yiyince gözden düşmüştü ankaraspor dada

Yorum

• DOĞA SARAÇ tarafından yazılan
        OLAY! OLAY! OLAY !Tarih: 31.01.2007, 20:00:22 (133 okuma)
        Trabzonspor'un Aralık ayında yapılan Mali Genel Kurulu'nda tartışan Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz arasında Gaziantepspor ile oynanan kupa maçında protokol tribününde yine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Yusuf Ziya Yılmaz'ın yüzüne ve burnuna aldığı darbeler nedeniyle yaralandığı öğrenildi.

Trabzonspor'un Aralık ayında yapılan Mali Genel Kurulu'nda tartışan Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz arasında Gaziantepspor ile oynanan kupa maçında protokol tribününde yine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Yusuf Ziya Yılmaz'ın yüzüne ve burnuna aldığı darbeler nedeniyle yaralandığı öğrenildi

İşte ALBAYRAK ve adamlarının zihniyeti...
        İşte bunların vizyonu...
        İşte bunların karizması...
        Tam bir derebeylik düzeni...
        Tam bir faşizan düzen....
        Bizi eleştirirsen maça da gelemezsin...
        Gelirsen de dayagı yersin....

Şimdi sana sesleniyorum...
        TRABZONSPOR ONUR KURULU...
        Disiplin kurulu...

Bu derebeyi zihniyetindeki adam hala bu takımda yöneticilik yapacak mı...
        Biz bu faşist zihniyetle mi büyüklüğümüğzü koruyacagız...

Yazık yazık...

Haczavera,Maçka,Trabzon....,
        Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
        Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• bu transfer tam komedi olur bence ankarada oynayamayan 33 yaşında yabancı bi kaleci transferin son gününde hemde tam tolga kendine gelmişken zamanlama ancak bu kadar kötü olabilir jeff +2 futbolcu verip martinezi alırlar ona bişey diyemem

Yorum

• Cem Yavuz
            Faşist vb şeyler kullanmayalım, sonuçta biri yeni diğer eski yönetici ayıp oluyor. Her maç bir rezillik, bakalım daha neler göreceğiz.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İster yönetici olsun isterse başkan...
              Benim makamlarla bir sorunum yok....
              Makamlara saygımız herzamn var...
              AMA,
              Eger o makamlara butarz adamlar oturtuluyorsa,
              Ve bu adamlar benim takımımı ve camiamı eylem ve davranışlarıyla rezil ediyorsa,
              Derebeyi gibi tribinde adam dövüp darp ediyorsa...
              Sesi biraz çıkan butarz olaylarla yıldırılınıyorsa...
              Bunun ismi faşistlik ve bu düzen faşizan düzen dir....

Yorum

• Bu ilk değil ki, protokol tribünlerinde neler oluyor. Birbirine silah çekende var. Yusuf Ziya Yılmaz medyaya güzel poz verdiği için hemen gündeme geldi. Bu gibi olayları dayak yiyende saklaması lazım. Bunda faşizan bir şey göremiyorum iki kişi biribirine zıt kavga ettiler biri dayak yedi, yeri tribün değil ayrı konu.. herşeyi de faşizanlığa bağlamayın kardeşim alalala
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Gazetede Yazarsın Gazeteniz ve Siz Tehdit edilirsiniz.
                  En doğal Hakkınızı Kullanır Kongrede Konuşursunuz Şeref tribününde Dayak Yersiniz.
                  Başka Platformlarda Yazarsınız Yazma Diye uyarılırsınız.Yazarsanız Başınıza Gelmedik Kalmaz ne hainliğiniz Kalır ne yüzünüze vurulan iyiliklikler

Acaba Bu yönetim bir nevi Dokunanı yakarız özelliğine ve korkutuculuğuna mı sahip?
                  Bu kadar alen başarısızlığa rağmen eleştirmek yasak ama Tehditler saldırılar serbest

Atay beyin karakterinişimdi çok daha iyi anlıyorum
                  hiç değilse git dedik ve gitmeyi bildi adam
                  En son Misafir tarafından düzenlendi; 01.02.2007, 14:29.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu ilk değil ki, protokol tribünlerinde neler oluyor. Birbirine silah çekende var. Yusuf Ziya Yılmaz medyaya güzel poz verdiği için hemen gündeme geldi. Bu gibi olayları dayak yiyende saklaması lazım. Bunda faşizan bir şey göremiyorum iki kişi biribirine zıt kavga ettiler biri dayak yedi, yeri tribün değil ayrı konu.. herşeyi de faşizanlığa bağlamayın kardeşim alalala
                    Faruk
                    bu iş iki mahalle çocuğunun kavgası ve ya iki Tribün grubunun kavgası değil
                    tamamiyle Trabzonspor Kongresinde yönetimi eleştiren eski bir yöneticinin Protokol tribününde bizi eleştirirseniz sonu kötü olur tehditlerinin tezahuru
                    Kahraman altuntaş yarından tezi yok istifa etmelidir
                    Trabzonspor Yöneticisinin Olmasada Trabzonspor Yönetiminin bir ağırlığı bir haysiyeti mevcuttur
                    Taşıyamayan kenara çekilsin bir zahmet

Yorum

• Ne kadar basit? Bu insan Trabzonspor kimliği altında adam dövüyor. Vakit geçirilmeden disiplin kuruluna sevk edilmesi lazım. Sonra ağlarız işte neden Ahmet Ağaoğlu adaylığını çekti vs. diye. Neresi burası Teksas mı? En basiti suçtur bunun adı
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İki kişi kavga etti..
                        Biri dayak yedi...
                        Bu kadar basit yani....
                        Ayıp kardesim ayıp...
                        Albayrak ı bu yönetimi savunabilirsiniz...
                        Bu sizin tercihinizdir ama....
                        Bunu körü körüne yapmayın.....
                        Millet yemiyor bunları....
                        Kavga yeri tribün değil diyosun...
                        Doğru..
                        Peki neresi kavga yeri...
                        Uzun sokak mı...
                        MAY tesislerimi...
                        Yani neyi savunacağınızı şasırıyorsunuz...
                        Kavga her yerde ayıp her yerde yakışıksız...

Yorum

• hakikatten nedir bu rezillik!! adam yönetimi eleştiriyor şeref tribününde kafa yiyor.. bizim camiadanda hala ses yok. tık yok.. bu kulübü kahve mantıgı ile yönetemezsiniz efendiler!!!
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• dün akşamdan beri bu konuyla alakalı bir topic açılmasını bekliyorum..çünkü ben açsam ahan muhalif yine başladı demesinler diye ama hala bir cengaver çıkmadı bu konunun daha geniş olarak kendi başlıgından tartışılması gerekmiyormu??
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• nasıl gerçekleşmiş bu olay?
                              ayırmaya çalışan falan olmamış mı?
                              protokol tribunu yalnızca yönetim için değildir sanıyorum.
                              detay bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İki kişi kavga etti..
                                Biri dayak yedi...
                                Bu kadar basit yani....
                                Ayıp kardesim ayıp...
                                Albayrak ı bu yönetimi savunabilirsiniz...
                                Bu sizin tercihinizdir ama....
                                Bunu körü körüne yapmayın.....
                                Millet yemiyor bunları....
                                Kavga yeri tribün değil diyosun...
                                Doğru..
                                Peki neresi kavga yeri...
                                Uzun sokak mı...
                                MAY tesislerimi...
                                Yani neyi savunacağınızı şasırıyorsunuz...
                                Kavga her yerde ayıp her yerde yakışıksız...
                                Benim yazımdan yönetimi savunmakla alakalı nasıl bir sonuca vardın. Olayı tabki tasvip etmiyorum. Ancak kaba tabirle Yusuf Ziya Yılmaz dayağı haketmiştir. Yönetimi eleştirmek başka Genel Kurul'da yönetime ağza alınmayacak şekilde eleştirerek hatta hakaret ederek boşuna rüzgar yapmak başka. Olaya çok fazla duygusal baktığınız için size çok büyük bir olay gibi geliyor. Protokol tribünde tartışmılardır, tartışma kavgaya dönüşmüştür. Anlık olay yani. Bu olay neticesinde bu adamlar faşist kendileri gibi düşünmeyeni böyle yapıyorlar demek insafsızlıktır. Kavga çözüm müdür değildir tabiki, ama kavga denen olay bu kadar basittir büyük kaptanın dediği gibi.
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X