Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sakin kizmayin ama size bir örnek olsun diye yazdim bu yalan haberi.
    böyle bir transfer falan yok.
    sadece sizlere her yazilan her duydugunuz yada okudugunuz transfer dedikodularina yada x bir habere inanmayin diye böyle bisey uydurdum.
    iste bizim medyada aynisini yapiyor bi haber uyduruyor ve hemen herkes inaniyor.
    nicin biz kaniyoruz bu haberlere anlamiyorum.

tekrar herkesten özür dilerim böyle bir uyduruk haber yazdigim icin

saol yaa sen de olmasan....
    Bordomavi.net

Yorum

sakin kizmayin ama size bir örnek olsun diye yazdim bu yalan haberi.
      böyle bir transfer falan yok.
      sadece sizlere her yazilan her duydugunuz yada okudugunuz transfer dedikodularina yada x bir habere inanmayin diye böyle bisey uydurdum.
      iste bizim medyada aynisini yapiyor bi haber uyduruyor ve hemen herkes inaniyor.
      nicin biz kaniyoruz bu haberlere anlamiyorum.

tekrar herkesten özür dilerim böyle bir uyduruk haber yazdigim icin

bravoo hocam insanlarla guzel dalga geciosunn
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        rahatsız mısın nesin?
        hayir degilim nicin soruyorsun

Yorum

• yav işi gücü bırakıp buralara bakıyoruz son dakika haberi var diye, senin yaptığına bak..bırakın bu fuzuli işleri kardeşim
          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

hayir degilim nicin soruyorsun
            banada oyle gelioo aklıllı baslı adam boyle sacma yazılar yazıp milletin kafasını bulandırmaz rahatsızlıgınızdan suphem var benimde

Yorum

• 150 BİN DOLARLIK TEKME!

HERKESİ ŞAŞIRTTI
              Trabzonspor, Türkiye Kupası?nda Stepanov?un rakibine attığı tekmek sonucu yenilen penaltı golünün faturasını grup 150 bin dolar ile ödedi. Trabzonspor, Türkiye Kupası?nda gurup birincisi olması halinde 200 bin $?ın, son oynanan Konya maçında da galip gelmesi halinde de 100 bin $?ın sahibi olacaktı. Stepanov?un yaptırdığı penaltı sonucunha sahadan beraberlikle ayrıyan Trabzonspor, grubunda ikinci olarak 100 bin dolar, Konyaspor maçında da sahadan beraberlikle ayrılırken 50 bin dolar alabildi. Yönetim ise, Stepanov?a ceze vermek için teknik direktör Ziya Doğan?ın raporunu bekliyor.

Haber Tarihi : 2007-01-25
              KARADENİZ GAZETESİ
              :bayrak:
              TRABZON - YENİMAHALLELİ
              KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• yalan haberi medyadan yeterince duyuyoruz. bi de burada duymaya pek gerek olduğunu sanmıyorum.
                buradaki insanların geneli yalan haber- gerçek haber ayrımını yapabilir.
                bunun için eğitilmeye ihtiyaçları yok.
                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  banada oyle gelioo aklıllı baslı adam boyle sacma yazılar yazıp milletin kafasını bulandırmaz rahatsızlıgınızdan suphem var benimde
                  ozaman o haberlere inananda rahatsizdir
                  madem yalan haber oldugunu biliyorsun nicin yorum yapiyorsun.
                  fatih tekke geri dönüyor diye okudugun haberler gercegimi yansitiyor
                  ben sadece nasil hemen her habere inaniyoruz onu kastettim
                  ve inanmayin öyle sacma sapan haberlere diye söyledim bunlari

Yorum

• HAVAMIZI BULALIM!

KAYSERİ ÖNEMLİ
                    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Kayserispor maçını kazanrmak zorunda olduklarını söyledi. Doğan, Konyaspor maçında takım olarak oynadıklarını futbolun ışık verdiğini belirtirken, "Önemli olan bunun devamlılığı sağlamak. Moral motivasyona ihtiyacımız var. Bu maç, taraftarın bize bir nebze güvenmesini sağladı. Kayseri maçını alırsak hem havamızı yakalar hem de taraftarın güvenini tam anlamıyla kazanmış oluruz diye düşünüyorum" dedi.
                    KART UYARISI
                    Ziya Doğan, Kayserispor maçı öncesinde futbolcularıyla da her fırsatta görüşmeler yaparken, kart konusunda dikkatli olmalarını da istedi. Hakeme itiraz sonucu görülen sarı kartlara asla tahammül edemediğini belirten Ziya Doğan'ın oyuncularına, "Mücadele ederken sarı kart görmenize bir lafım yok. Ancak ucuz sarı kartlar görmesiniz beni sinirlendiriyor. Kendinize dikkat edin. Gereksiz yere kart görmeyin" dediği belirtildi.

KARADENİZ GAZETESİ
                    TRABZON - YENİMAHALLELİ
                    KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• TAMAM ARKADAŞLAR UZATMAYIN BENCE BIRAKIN KENDİ HALİNE
                      TRABZON - YENİMAHALLELİ
                      KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

ozaman o haberlere inananda rahatsizdir
                        madem yalan haber oldugunu biliyorsun nicin yorum yapiyorsun.
                        fatih tekke geri dönüyor diye okudugun haberler gercegimi yansitiyor
                        ben sadece nasil hemen her habere inaniyoruz onu kastettim
                        ve inanmayin öyle sacma sapan haberlere diye söyledim bunlari
                        ya benim neye inanıp inanmayacagıı ölcecek kişi sen degilsin bilomusun?

Yorum

• Trabzon'un kasası para doldu
                          Trabzonspor, bu sezon Fatih Tekke, Marcelinho ve Fabiano Eller'in satışlarından toplam 11 milyon 150 bin avro gelir elde etti.

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, ilk olarak sezon başında Rusya'nın Zenit Petersburg Kulubü'ne golcü oyuncusu Fatih Tekke'nin satışını 7 milyon 400 bin avro gibi kulüp tarihinin rekor ücretiyle gerçekleştirdi.

Devre arasında Almanya'nın Wolfsburg Kulübü'nün bordo-mavili takımın Brezilyalı oyuncu Marcelinho'ya talip olmasının ardından görüşmelere başlandı. Bordo-mavili kulüp, bonservisini 2 milyon 325 bin avroya aldığı futbolcuyu 2 milyon 750 bin avroya Wolfsburg Kulübü'ne verdi.

Son olarak Brezilya'nın İnternacional Kulübü'nde kiralık olarak forma giydikten sonra Trabzonspor'a dönen ancak bordo-mavili takımda oynamak istemediğini açıklayan Fabiano Eller de İspanya'nın Atletico Madrid Kulubü'ne 1 milyon Avroya verildi.

Böylece karadeniz ekibi, Rusya, Almanya ve İspanya Ligi temsilcilerine verdiği oyuncuların transferini toplam 11 milyon 150 bin avroya gerçekleştirmiş oldu.

25.01.2007

Kaynak : AA

Takım bu halde olduktan sonra,neyleyim kasayı???

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya benim neye inanıp inanmayacagıı ölcecek kişi sen degilsin bilomusun?
                            sana bisey ögretmeye calisan yok tamammi olayi buytmeninde anlami yok
                            burda bana olan tepkini ozaman o yalan haber ysazanlara göster
                            sadece hemen herseye inaniyoruz diyorum onu kastettim

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon'un kasası para doldu
                              Trabzonspor, bu sezon Fatih Tekke, Marcelinho ve Fabiano Eller'in satışlarından toplam 11 milyon 150 bin avro gelir elde etti.

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, ilk olarak sezon başında Rusya'nın Zenit Petersburg Kulubü'ne golcü oyuncusu Fatih Tekke'nin satışını 7 milyon 400 bin avro gibi kulüp tarihinin rekor ücretiyle gerçekleştirdi.

Devre arasında Almanya'nın Wolfsburg Kulübü'nün bordo-mavili takımın Brezilyalı oyuncu Marcelinho'ya talip olmasının ardından görüşmelere başlandı. Bordo-mavili kulüp, bonservisini 2 milyon 325 bin avroya aldığı futbolcuyu 2 milyon 750 bin avroya Wolfsburg Kulübü'ne verdi.

Son olarak Brezilya'nın İnternacional Kulübü'nde kiralık olarak forma giydikten sonra Trabzonspor'a dönen ancak bordo-mavili takımda oynamak istemediğini açıklayan Fabiano Eller de İspanya'nın Atletico Madrid Kulubü'ne 1 milyon Avroya verildi.

Böylece karadeniz ekibi, Rusya, Almanya ve İspanya Ligi temsilcilerine verdiği oyuncuların transferini toplam 11 milyon 150 bin avroya gerçekleştirmiş oldu.

25.01.2007

Kaynak : AA

Takım bu halde olduktan sonra,neyleyim kasayı???
                              oyle deme basarıya gerek yokkii luzumsuz bişe nuri albayraka gore para daha onemli sıcak paray kim sevmez

Yorum

• GALİBİYET SERİSİ İSTİYORUZ
                                Ligin ikinci yarısına Kupa morali ile başlayacaklarını söyleyen Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yusuf Şimşek, Kayserispor?u mağlup edip galibiyet serisi başlatmak istediklerini belirtti. Şimşek, ''3-4 galibiyet aldığımız zaman ligde nerelere çıkabileceğimizi biliyoruz. İyi ve kaliteli bir kadromuz var. Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Galibiyet serileriyle ligin üst sıralarında kendimize yer bulacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

KARADENİZ GAZETESİ
                                TRABZON - YENİMAHALLELİ
                                KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X