Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ziya dogan trabzona son gelisinde ayagının tozu ile besiktas ve galatasaray galibiyetleri almıstı yanlıs hatırlamıyorsam daha sonra takım düşüşe geçti ve şu an bulundugu yere geldi.Takım kötü sonuçlar alınca ziya hoca lazaroni bu takım iyi çalıştırmamış diye göndermede bulunmuştu peki o zaman lazaroni gider gitmez bu iki derbiyi nasıl kazandı hocam? Demek ki o derbileri lazoroni hocanın verdigi calışma sayesinde kazandın.

aynen ha habunuda bi düşünmek lazım bu galibiyetler vazoroninin sayesinde olabilirmi çünkü ondan sonra galibiyet göremedik.
    En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 30.01.2007, 14:58.
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor'da Stepanov'a ceza

Trabzonspor, savunma oyuncusu Milan Stepanov'a 20 bin YTL para cezası verdi. Yönetim kurulunun teknik heyetten rapor gelmesi üzerine bu raporu değerlendirerek ceza verdiği kaydedildi.

Fortis Türkiye Kupası'nda Konyaspor ile yapılan maçın son dakikasında rakip takım oyuncusunu düşürürek penaltı yaptıran ve kırmızı kart gören Milan Stepanov'a, dün akşam toplanan bordo-mavili yönetim kurulunun 20 bin YTL para cezası verdiği bildirildi.

Yönetim kurulunun teknik heyetten rapor gelmesi üzerine bu raporu değerlendirerek ceza verdiği kaydedildi.
      Bordo-mavili takım, 1-0 önde götürdüğü maçtan son dakikada penaltıdan yediği golle 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Yorumlar

kayseriden yusuf tarafından 30 Ocak 2007 13:49 tarihinde

inşallah manisalı kardeşlerim bu hafta potaya sokacaklar trabzonu, erciyesimle kafa kafaya çekişir artık ...

--------------------------------------------------------------------
      kayseriden yusuf tarafından 30 Ocak 2007 13:48 tarihinde

bi tane dişe dokunur bi futbolcuları var onada ceza veriyolar

--------------------------------------------------------------------
      Adem SARIOĞLAN tarafından 30 Ocak 2007 13:48 tarihinde
      KİME CEZA
      Bu adam bitirmiş kafasında trabzonu.Szmekin yaptığını yapıp giderse şaşmam.gitmek istiyorum diye bas bas bağırıyo siz bulunmaz hint kumaşı gibi sarılıyonuz.ya bu durumlara kökten çözüm bulacaksınız yada çekişp gideceksiniz.ama 1 dk beklemeden bi sefer ziya hocaya eline sağlık demesini becermeniz lazım.bu hocayla değil bu yıl ölene kadar başarı olmaz.sizi tbr ederim ki iyi bulup gietiriyorsunuz bunları.böyle hocaları.becerdiğiniz tek şey bu.

---------------------------------------------------------------------

kayseriden yusuf tarafından 30 Ocak 2007 13:47 tarihinde

bundan sonra ne ceza verirlerse versinler zaten kendilerinden geçmiş adamlar eze eze oynamışız penaltıda kaçmasa tamam kendi seyircisi önünde yemedikleri laf kalmadı iyiki trabzonsporlu deilim Allaha çok şükür ...
      ya o kayserili bugün konuşur yarın konuşur,takmamak lazım..kiralık oyuncularla nereye kadar gidecek o kayseri..topuz,gökhan v.s. kayseri'de zorla tutuluyo adam daha szymek'le milan'la ilgili konuşuyo..
      herkes haddini bilecek..bugün bilmezse yarın bilecek..!
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Trabzonspor'a zarar veren en büyük etkenlerden biri de yerel gazetedir. Trabzon küçük bir yer buna rağmen yere gazete ve tvler çok fazla. hepsi de dedikodu makinası gibi çalışıyor. Trabzon bu şartlar başarılı olması baya zor. Bu kulübün başına her kim gelecekse ilk yapacağı şey medyayı ve basını elinin altına alıp yalan yanlış haberleri engellerek, yerel ve ulusal medyayı Trabzonspor'a hizmet edecek hale getirmek olmalıdır.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Trabzonspor'un kabusu..

Trabzonspor camiası bu sezon puan cetvelinde bu kadar alt sıralarda olmalarının sebebi olarak hakemlerin de büyük etkisi olduğunu düşünüyor.. Trabzon kulisleri kaybedilen puanlar sonrasında adeta çalkalanıyor.

Vestel Manisaspor maçı
          Sezonun ikinci maçında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'un Vestel Manisaspor ile yaptığı maçın hakemi Cem Deda'ydı.. Manisaspor lehine verilen verilen tartışmalı penaltı sonunca Trabzonspor 1-0 geriye düştüğü maçta Umut'la beraberliği sağladı ve maçı da 2 puan kayıpla tamamladı.. Bu maçta Deda'nın kararları camiaca eleştirildi..

Konyaspor ve Antalyaspor maçları
          Bordo-mavililerin Konyaspor ile yaptığı maçın hakemi Fırat Aydınus'du.. Takdir haklarını hep aleyhte kullandığı iddia edilen Aydınus'un Karadeniz ekibinin oyunda hakimiyeti kurduğu anlarda Hüseyin'i oyundan atması ve Trabzon'un son 30 dakikada 10 kişi oynamasının yanı sıra yine Fırat Aydınus'un yönettiği Antalyaspor maçında ise ofsayt kararlarıyla 2 yüzde yüzlük atağı kesildiği ve bir nizami golü de iptal edildiği iddia edilen Trabzonspor bu maçta da 2 puan bıraktı..

Sivasspor ve Sakaryaspor maçları
          Hakem Cüney Çakır'ın yönettiği maçta Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da faulden gol yedi ve 3 önemli oyuncusu Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düştü.. Bordo-mavililer Sakaryaspor maçında ise Sivasspor maçında yediği gole benzer bir gol atmasına karşın maçın hakemi İsmet Arzuman bu golü iptal etti ve bordo-mavili ekip puan kayıplarına devam etti..

Konyaspor kupa maçı
          Fortis Türkiye Kupası'nda Kuddusi Müftüoğlu'nun yönettiği Konyaspor maçında bordo-mavili ekipte 6 oyuncu sarı kart görürken maçın son dakikasında gösterilen kırmızı kart ve verilen penaltı Trabzonspor camiasına büyük tepkilere sebep oldu. Bu arada Trabzonspor'un da bu maçta bir penaltısının verilmediği konuşuldu..

Kayserispor maçı
          Turkcell Süper Lig'de ikinci yarının ilk ve sezonun 18. karşılaşmasında Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki Kayserispor mücadelesinin hakemi Vedat Yüksel'di.. Trabzonspor'un 5 sarı kart gördüğü maçta, Kayserispor lehine tartışmalı bir penaltı çalan ve Trabzonspor lehine bir penaltıyı vermediği belirtilen Vedat Yüksel'in kararları Trabzonspor camiasında bir kez daha büyük tartışmalara yol açtı..

Puan kayıplarında hakemlerinde etkisi olduğunu düşünen camia, daha dikkatli maçlar yönetilmesi için temennisini sürdürdü..

Avrupa'da da hakemler ön plana çıktı
          Trabzonspor'un Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda zorlu bir dönem yaşadığı sezonda Avrupa serüveninde de camia, hakemlerin yanlış kararlar verdiği yönünde ifadelerde bulundu..

Hakem ve gözlemci raporuyla Apoel maçından kaynaklanan bir ceza alan bordo-mavililer, Osasuna maçını seyircisiz oynamak zorunda kaldı. Trabzon'daki ilk Osasuna maçında Jaroslav Jara, çok kötü bir yönetim gösterince müsabakada tansiyon yükseldi ve mücadelede berabere tamamlandı.. İkinci karşılaşmada ise bu kez Belçikalı Serge Gumienny düdük çaldı.. Ofsayttan kestiği ataklar ile eleştirilen hakem Ersen Martin'in attığı nizami golü vermeyerek camiada büyük tepkiye yol açtı..
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Milan STEPHANOV (Trabzonspor A.Ş. futbolcusu) 21.01.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş.-Konyaspor Fortis Türkiye Kupası müsabakasında, rakip takım futbolcusuna kasten tekme vurarak eylemli saldırıda bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,

lig tv

Yorum

• İki gencimize milli davet
              İki genç oyuncumuza milli takımdan davet geldi. Buna göre Kadir Keleş ve Ziya Şakar 06-09 Şubat 2007 tarihleri arasında TFF Riva Özkan Olcay Tesisleri’nde Makedonya Genç Milli takımı’yla iki özel maç oynayacak U-19 Genç Milli Takımı kadrosuna alındılar.

-1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ziya Hocam ben sana garanti veremiyorum ama 2 hafta daha ruh dengemin yerinde kalacağına.sen nasıl 2 hafta zaman istersin.Sayende paranoyak olduk be.
                ayşe abla ben sana bi karşılaşamızda sohbet arasında biz kayseriyi yenemeyiz hele manisadan kötü bir sonuç alırsak halimiz duman olur dedim. sende bana kayseriyi rahat yeneriz. taraftarımız böyle düşünmesin demiştin . bende sana çok kötü fikstürümüz var hele ilk iki maç bizde her türlü kaosu oluşturabilir demiştim.böle biraz tartışmıştık. gel görkü malesef ki alınan sonuçlar bizi her türlü ızdırabı bu sene yaşayacağımızı gösteriyor.
                öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Stepanov’a 2 maç ceza verildi
                  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu oyuncumuz Milan Stepanov’a 2 maç ceza verdi. PFDK’nın 30.01.2007 tarih ve 44 Sayılı toplantısında aldığı karar, “Milan Stepanov 21.01.2007 tarihinde oynanan Trabzonspor A.Ş. - Konyaspor Fortis Türkiye Kupası müsabakasında, rakip takım futbolcusuna kasten tekme vurarak eylemli saldırıda bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men edilmiştir” olarak açıklandı.

Buna göre oyuncumuz Turkcell Süper Lig’de oynanan Kayserispor maçının ardından yarınki Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasında da forma giyemeyecek.
                  ----------------------------------------------

Hiç şaşırmadım. Bu hafta Song'un tekmesi sarı kartla geçiştirilirken Stepanov'a 2 maç ceza veriliyor, hiç şaşırmadım hiç.
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'a zarar veren en büyük etkenlerden biri de yerel gazetedir. Trabzon küçük bir yer buna rağmen yere gazete ve tvler çok fazla. hepsi de dedikodu makinası gibi çalışıyor. Trabzon bu şartlar başarılı olması baya zor. Bu kulübün başına her kim gelecekse ilk yapacağı şey medyayı ve basını elinin altına alıp yalan yanlış haberleri engellerek, yerel ve ulusal medyayı Trabzonspor'a hizmet edecek hale getirmek olmalıdır.
                    Yereli geçtik be Faruk ulusal medyada Trabzonspor'a hizmet edecek kim var , kulübün başına gelecek insan yaptığı iyi icraatlarla hem yerel medyayı hem ulusal medyayı susturmasını bilecek .
                    DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yereli geçtik be Faruk ulusal medyada Trabzonspor'a hizmet edecek kim var , kulübün başına gelecek insan yaptığı iyi icraatlarla hem yerel medyayı hem ulusal medyayı susturmasını bilecek .
                      Başarılı ile olmuyor, Trabzonspor'un şampiyonluğa yaklaştığı bir kaç sene öncesini hatırlasana. Ulusal Medya nasıl saldırıyor, Faruk Özak Gençlerbirliği maçını 1-0'a bağlamışmış, yok efendim Çakıcı Trabzon'a yol verin demişmiş hatırlasın. Başarı yetmiyor, birilerinin kafasına vurara vurara medyayı susturacaksın emrine sokacaksın, bunu kim yapacak orasını Allah bilir
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• neden bi anket yapmıyoruz bmn olarak yüzde 90 la ziya doğanı destekledik şimdi de istifaya çağırma zamanı bence
                        Bordomavi.net

Yorum

• Ceyhun transferinde sıcak saatler...

LİG TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa telefonla bağlanan Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas Ankaragücü'nden Ceyhun'u Ziya Doğan'ın çok istediğini vurgulayarak transferin henüz netlik kazanmadığını ama 1-2 saat içinde transferin çözüleceğini söyledi.

Yattara'nın yedek kalması ile ilgili sorulara da cevap veren Zeyyat Kafkas "Ziya Doğan bu takımın teknik direktörüdür ve biz bu işlere karışamayız. Sonuçta o da takımın başarısını istiyor. Ben de aynen Ziya Hoca gibi düşünüyorum. İyi mücadele ediyoruz ama 2-3 haftaya daha iyi sonuçlar alacağımızı inanıyorum" dedi.

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İki gencimize milli davet
                            İki genç oyuncumuza milli takımdan davet geldi. Buna göre Kadir Keleş ve Ziya Şakar 06-09 Şubat 2007 tarihleri arasında TFF Riva Özkan Olcay Tesisleri’nde Makedonya Genç Milli takımı’yla iki özel maç oynayacak U-19 Genç Milli Takımı kadrosuna alındılar.

kardeşim bu adamlar torpilli, falan değilse neden a takımda görev almıyor yada yeteneksizlerse ne işleri var milli takımlarda çünkü buda oluyor adam yıllarca genç milli takımlar çağırılmış iki maç direk oynamamış bizim lobimiz küçümsenecek bir lobi değildir milli maç dahi olsa lobicilik yaparız .(bunları yazma sebebi bu gençleri izlemedim şimdi bunlardan birşey olmaz derler diye.)
                            Demem o ki gençleri A takıma kazandıralım dilimde tüy bitti ceyhun yusuf ayman yok şimdi evanilson yerine bu gençleri kazanalım o zaman 15.ci olsakta sorun değil geleceğe dair unmudumuz olur hem 30luk adamları takıma doldur hemde hepsine milyon dolar mertebesinde para ver hemde 15.ci ol ayıptır.
                            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• off Allahım offf şimdide ceyhunu başımıza saracak bunlar küçük takım oluyoruz diyincede kızıyolar marce gibi adamı gönderdik ceyhunu alıyoz bu adam bizde başarılı olurmu olmazmı diye bakmıyorum bunlar sadece günü kurtarmaya çalışıyolar günü kurtarırken dahada geriye gittiklerinin farkında değiller maksat biz transfer yaptık gördüğünüz gibi demek için ben bu ziya kadar vizyonsuz adam görmedim bu adam hiç avrupadaki maçları seyretmiyomu hiçmi araştırmıyo gidiyo 2.sınıf topcuları bize 10 numara diye getiriyo yemin ediyorum yattaraya üzülüyorum harcanıyo bu takımda yattara ve step musampa dışında kadroya bi bakın bana şu futbolcu 3ezikde oynar diyin kafamı kesecem

Yorum

• Faruğa katılıyorum Trabzonda alternatif iş sahaları olmadığından, genel olarak dolmuşçuluk, esnaf ve yerel medyada yığılmalar olmuştur. Yerel medyanın oluşmasında en büyük etken Trabzonspordur, Trabzonsporun maddi manevi getirileri insanların bu kaynaktan faydalanmaya itmiştir. Yerel medyamız ne yazıkki işin ehli olmayan istanbul medyasını izleyerek alaylı medyacı olmuş insanlardır ve bu insanlardan yayıncılık habercilik anlayışı konusunda farklı bir uslup beklemek yanlış olur.

Daha fazla gazete satmak daha çok izlenmek isteniyorsa bolca TS haberi gerekmektedir. O halde? Yapılacak haberlerin de içeriği büyük önem kazanmaktadır, en çok sattıracak haber! Yada birileriyle yapılan dedikoduların anında medya yansıması!

Üzülerek söylüyorum yerel medyamız, bu işe emek verenler ekmek parası kazananlar kapasitelerinin çok üzerinde bir işe kalkışıyorlar. Bir yolcu otobüsüne, değil otobüs kullanmak araç kullanma konusunda yeteneği olmayan uvzuları tam olarak işlemeyen birinin şoför yapılması gibi. Doğurduğu doğuracağı sonuçlar ortadadır.

Medyamızı eleştirirken bu işe yıllarını vermiş gazetecilikten başlayarak işin duayeni olmuşları ayrı tutuyorum fakat Konu çok derindir ve aslında gömemezlikten geldiğimiz yaramızda!
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X