Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'u bırakmam 'En kötü günlerimde bana Trabzonpor sahip çıktı” diyen Gökdeniz, hedefinde başka bir takım olmadığını açıkladı

Bordo-mavili takımın yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, bir başka takımda futbol oynamayı düşünmediğini ifade etti. Her yıl hakkında transfer dedikoduları üretilen tecrübeli futbolcu, “Ben Trabzonlu Gökdenizim. Trabzonspor bana en kötü günlerimde destek oldu. Bir başka takımda oynamayı asla düşünmüyorum. Yöneticilerim de isterse futbol hayatımı burada noktalamak istiyorum. Trabzonlu Gökdeniz olarak tanındım, öyle de kalmak istiyorum” şeklinde konuştu.

EFSANE DÖNECEK En büyük idealinin Trabzonspor'u eski günlerine döndürmek olduğunu söyleyen Gökdeniz, “Trabzon'un bunu başaracak gücü var. Taraftarlarımız merak etmesin, Trabazonspor bir gün yine eski parlak günlerine dönüş yapacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi. İlk yarıdaki kayıplarına rağmen yarışı bırakmadıklarını kaydeden Trabzonspor Kaptanı, “Ligi en kötü ihtimalle ikinci sırada bitirmek istiyoruz. Üç puanlı sistemde bu mümkün” diye taraftara umut verdi.
    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gece gece güldürdün beni kardeş...

kardeş bu kadar çok istiosan alalım bu adamı biz
      marcelinhos100 kimi istemiyorki gordugu topcunun resmini buraya koyuyor ..
      İnsan ol evlat!

Yorum

• Zenit'li oyuncu, sözleşmesinin sürdüğünü belirterek, "Kulübümden memnunum. Sezon sonunda Trabzonspor'a dönme gibi bir düşüncem yok" diye konuştu. Fatih Tekke, "Trabzonspor, iyi transferler yaptı. 2. yarıdadaha başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

``belliydi zaaten ``
        .:'TraBz0nSp0r':.
        X ANTİ istanbul X

Yorum

• Ceyhun Eriş’in Kariyeri

Sezon Takım Maç Dakika Gol
          1995-96 Galatasaray 2 45 -
          1997-98 Galatasaray 1 7 -
          2000-01 Siirt Jetpa 29 2236 12
          2001-02 Siirt Jetpa 19 774 4
          2002-03 Fenerbahçe 23 1445 4
          2003-04 Ankaragücü 12 505 1

Sezon Takım Maç Dakika Gol
          2004-05 G.Birliği 3 57 -
          2004-05 Konyaspor 15 694 1
          2005-06 Konyaspor 10 785 4
          2005-06 Samsun 15 905 3
          2006-07 Ankaragücü 16 1361 3
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Gelecek sezonun ilk bombası

Trabzonspor’un ikinci yarıda forma giydirmek istediği Ceyhun, gelecek yıl için ikna edildi. Ankaragücü’nün yüksek bonservis istediği yıldız oyuncuyla ön protokol imzalanacak.

Bonservisi el yaktı
            Ankaragücü ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ceyhun’u, kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, çözümü buldu. Bordo-Mavililer, ikinci yarıda forma giydirmek istediği yıldız oyuncu için Başkent ekibinin yüksek bonservis bedeli istemesinin ardından kolları sıvadı. “Gelecek sezonun transferlerini de yapıyoruz” diyen yönetim ve teknik heyetin, yıldız futbolcuyla 2007-08 sezonu için ön protokol imzalayacağı öğrenildi.

Takas olmadı
            Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Ceyhun Eriş’in de Ankaragücü ile mukavele yenilememiş olması Karadeniz ekibinin elini güçlendiriyor. Teknik direktör Ziya Doğan’ın bu konuda idarecileriyle görüşerek olumlu rapor verdiği bildirildi. Normal şartlarda takas seçeneğine sıcak bakan yönetimin, ek olarak para istenmesi sebebiyle maliyetin yükselmesinden çekindiği kaydedildi. Ankaragücü, Mustafa Keçeli ya da Celaleddin artı para istemişti.

27.01.2007 Fanatik
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• günebakıştan okuduğuma göre, hem ceyhunla hem ankaragücü yönetimi ile anlaşılmış ,hikmet karaman da artık iş çözülsün demiş. mustafa keçeli ve fatih akyel ile takas gerçekleşecekmiş fakat mustafa keçeli ve fatih akyel ikna edilememiş.

altta not olarak da düşmüşler
              2000-2001 senesinde ceyhun Trabzonspor ile prensipte anlaşmış, ön protokol aşamasında fener in araya girmesi ile trabzonspor a büyük bi çalım atmıştı.
              artık olumlu not mu olumsuz not mu siz karar verin demiş herhalde
              ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• dün gece dediğim gibi ceyhunla anlaşıldı.
                ama nasıl anlaşıldı bilmiyorum.
                beni görüşüm işallah mustafa keçeliyi vermeyiz. onun yerine celaleddin ferhat fatihi verelim çok daha iyi.
                "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• bu taraftar ceyhunu bu dönem icin istiyordu, gelecek sezon icin anlasildi ha büyük is, ceyhunu aldik bidahaki sene icin. asil bize bu sene lazim, napalim onu seneye, ne futbolcular var öyle onun yerine sene sonunda

Yorum

• ceyhun u hiçbir halûkarda istemiyorum.
                    bilsem ki şampiyon yapacak tek başına gene istemiyorum.
                    benimle anlaştıktan sonra beni yarı yolda tam adı ile "SATIP" istanbula giden orada da boyunun ölçüsünü alıp küçük takımlara postalanan bi adamı istemem.
                    ne güzel memleket, trabzon da istanbul da istediği zaman istanbula git,stepne hazır nasılsa, yamulursam trabzona giderim.
                    yok ya...
                    teselli etme yeri ya burası.
                    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• bana kalırsada sezon sonu sözleşmesi bitiyorsa ankaragücü satar sezon sonu bedava vermektense şimdi kazançlı satmak isticeklerdir. umarım yüksek bir ücret vermezler 5 ay sonra bedava alıncak bir topçuya.
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• CEYHUN 29 OCAK?TA TRABZON?DA

TAKAS YOLU İLE
                        Trabzonspor, peşinde olduğu Ceyhun Eriş?in işini sonunda bitirdi. Dün Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile tecrübeli oyuncu için uzun süre pazarlık yapan Bordo-Mavililer, sonunda anlaşmaya vardı. Ceyhun?un "Trabzonspor?a seve seve gelirim" sözünden sonra transferi gerçekleştirmek için düğmeye basan yönetim, transferi takas yoluyla gerçekleştirdi.
                        AYDIN?IN İSTEĞİ
                        Anlaşma sonrasında Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın?ın "Bu saatten sonra lisansı yetişmez. Pazar günü Bursaspor maçını Ankaragücü forması altında oynasın" isteğini kabul eden Bordo-Mavili yönetim, tecrübeli oyuncuyu pazartesi günü Trabzon?a getirtip renklerine bağlayacak.
                        İKNA EDİLDİLER
                        Trabzonspor Ceyhun?a karşılık, Ankaragücü?ne Mustafa Keçeli ve Fatih Akyel?i verecek. İlk olarak Başkent ekibine gitmeyi kabul etmeyen iki futbolcu, daha sonra yapılan görüşmelerde ikna edilirken, Musta
                        fa?nın sezon sonuna kadar kiralık oynamak istediği, Ankaragücü?nün de bu oyuncunun durumunu pazartesi günü netleştireceği kaydedildi. n Ali ÖZTÜRK
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• hayirli olsun insallah umyum sorunu cekmez

Yorum

• fanatiğin sezon sonu kolpası gerçek değildir inşallah. Sezon sonu alacaksan daha iyisini al kardeşim..
                            BORDO MAVİ

Yorum

• imza atmadan ben inanmıyorum artık

Yorum

• işte fbnin müthiş kalecisi volkan tam komedi jeff bile yemiyor böyle golleri

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X