Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stichus ortalıkta yok acaba masadaki dosyaları kökten halletmeye ve bize müjdeli haberler getirmeye mi gitti? Aslında kafam çok karışık transfer isteyip istemediğimi bile bilmez oldum ama yine de sağ bek ihtiyacımızın olduğunu görmemek için kör olmak lazım.
    Cezalı sanırım. Bittiyse bile artık gelir mi? Bilmiyorum. Mübarek bir adama küfretmediğimiz kaldı.
    En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 22:31.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• @Eomer
      cezası biteli hayli zaman oldu eger yeniden ceza almadıysa ki zannetmiyorum
      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

@Eomer
        Bitti yeniden bir ceza daha aldi
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

@Eomer
          Szymkowiak ve Eller'e karaktersiz dediği için ceza aldı sanırım. Şubatta mı ne bitecekmiş...
          - Eomer -

Yorum

• kayseriyi yenersek lidere yaklaşıyoruz demektir
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• ...........
              En son Travelair tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 23:03.
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• TRABZONSPORUM çıkışa pazar günü başlıyor,avantajlar şu an lehimizde,,,,haydi uşaklar,,,,
                TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Saygıdeğer yönetim...
                  Bu Fatih Akyel olauı ne oluyoor... anlamış değil... adamı affetmeyecekseniz eğer takasat kullanın... ne diye bekletiyorsunuz... turşusunumu kuracağız.. zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor.. serbest kalacak...
                  Takastaki en mantıklı işte Jefferson+Fatih Akyel+Keçeli (Ankaragücüne verilmemişse) 'yi Sakaryaya verin Martinezi alın... Hem büyük bir yükten kurtulalım hemde çok iyi bir kalacimiz olsun... 26 tane adam var kadroda, bu adamlara ödenen paraya canmı dayanır yaa... Kadroya giremeyecek adamları elden çıkarıp, kadroyu 22 ye çekmek gerekiyoor.... Gelecek sezona daha hazır girmemiz için bu yeniliklere şimdiden başlamak gerekiyoor...
                  Eğer Ceyhun ve Martinez alınırsa, sezon sonu takıma 2 adet nokta transfer yapılır ve Şampiyonluğa oynayacak takım ortaya çıkar... Bu nokta transferler şimdiden belli zaten... Çok iyi bir golcü (Lucarelli - Liverno) ve çok iyi bir sağbek (Alves-Sevilla veya yerli düşünülürse Erkan-Gençlerbirliği)...
                  ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Saygıdeğer yönetim...
                    Bu Fatih Akyel olauı ne oluyoor... anlamış değil... adamı affetmeyecekseniz eğer takasat kullanın... ne diye bekletiyorsunuz... turşusunumu kuracağız.. zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor.. serbest kalacak...
                    Takastaki en mantıklı işte Jefferson+Fatih Akyel+Keçeli (Ankaragücüne verilmemişse) 'yi Sakaryaya verin Martinezi alın... Hem büyük bir yükten kurtulalım hemde çok iyi bir kalacimiz olsun... 26 tane adam var kadroda, bu adamlara ödenen paraya canmı dayanır yaa... Kadroya giremeyecek adamları elden çıkarıp, kadroyu 22 ye çekmek gerekiyoor.... Gelecek sezona daha hazır girmemiz için bu yeniliklere şimdiden başlamak gerekiyoor...
                    Eğer Ceyhun ve Martinez alınırsa, sezon sonu takıma 2 adet nokta transfer yapılır ve Şampiyonluğa oynayacak takım ortaya çıkar... Bu nokta transferler şimdiden belli zaten... Çok iyi bir golcü (Lucarelli - Liverno) ve çok iyi bir sağbek (Alves-Sevilla veya yerli düşünülürse Erkan-Gençlerbirliği)...
                    çok güzel düşünmüşsün... Sana katılıyorum....
                    ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• ben sol bek gerektiğine de inanıyorum.. elimizdeki beklerin hiçbiri hücum gücü olan beklerden değil. ileri çıksa arkasını boş bırakıyor. yeterli değiller. bekler artık özellikli olmak zorunda. hem savunma hem hücum yapacak.
                      bizdekilerin bi kısmı hücumdan anlamıyor diğer kalanı savunmadan.
                      ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Ne lazım dersek çok şey lazım da, şuan önemli olan en lazımları ayarlamak. Onu bile yapamıyoruz ya.(Ne dedim ben yav)
                        - Eomer -

Yorum

• çok haklısın cemka

İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Saygıdeğer yönetim...

valla mükemmel düşünmüşsün ...sana yürekten katılıyorum..bu kadar topçuya para vereceğine işe yarar martinez ve ceyhun u al çok daha iyi...

Yorum

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kaynak değilde
                            kaynağın kaynağı ziya doğan.
                            cem demiri akçaabata vermeyi düşünüyolarmış ama cem demirin menejeri cocugun kafasını karıştırmış. ben akcaabat gitmem demiş. ziya hocada ceyhun gelirse gidersin demiş.
                            ceyhun geliyo cem demir gidiyo.
                            valla bizden bi hayır gelmiyecek zaten de ben şu cem demiri beyenmiştim. işallah sebatta kendini gösterir.
                            yani kesinolarak ceyhun bizdemi simdi ????

Yorum

• turkiyede iki adam var yetenekli ama hala kendisini bir turlu ispat edememis
                              yusuf ve ceyhun insallah ceyhunu alabiliriz ama oynayabileceginide pek sanmiyorum

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gece gece güldürdün beni kardeş...

kardeş bu kadar çok istiosan alalım bu adamı biz
                                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X