Trabzon'u bırakmam 
'En kötü günlerimde bana Trabzonpor sahip çıktı” diyen Gökdeniz, hedefinde başka bir takım olmadığını açıkladı
Bordo-mavili takımın yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, bir başka takımda futbol oynamayı düşünmediğini ifade etti. Her yıl hakkında transfer dedikoduları üretilen tecrübeli futbolcu, “Ben Trabzonlu Gökdenizim. Trabzonspor bana en kötü günlerimde destek oldu. Bir başka takımda oynamayı asla düşünmüyorum. Yöneticilerim de isterse futbol hayatımı burada noktalamak istiyorum. Trabzonlu Gökdeniz olarak tanındım, öyle de kalmak istiyorum” şeklinde konuştu.
EFSANE DÖNECEK En büyük idealinin Trabzonspor'u eski günlerine döndürmek olduğunu söyleyen Gökdeniz, “Trabzon'un bunu başaracak gücü var. Taraftarlarımız merak etmesin, Trabazonspor bir gün yine eski parlak günlerine dönüş yapacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi. İlk yarıdaki kayıplarına rağmen yarışı bırakmadıklarını kaydeden Trabzonspor Kaptanı, “Ligi en kötü ihtimalle ikinci sırada bitirmek istiyoruz. Üç puanlı sistemde bu mümkün” diye taraftara umut verdi.

'En kötü günlerimde bana Trabzonpor sahip çıktı” diyen Gökdeniz, hedefinde başka bir takım olmadığını açıkladı Bordo-mavili takımın yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, bir başka takımda futbol oynamayı düşünmediğini ifade etti. Her yıl hakkında transfer dedikoduları üretilen tecrübeli futbolcu, “Ben Trabzonlu Gökdenizim. Trabzonspor bana en kötü günlerimde destek oldu. Bir başka takımda oynamayı asla düşünmüyorum. Yöneticilerim de isterse futbol hayatımı burada noktalamak istiyorum. Trabzonlu Gökdeniz olarak tanındım, öyle de kalmak istiyorum” şeklinde konuştu.
EFSANE DÖNECEK En büyük idealinin Trabzonspor'u eski günlerine döndürmek olduğunu söyleyen Gökdeniz, “Trabzon'un bunu başaracak gücü var. Taraftarlarımız merak etmesin, Trabazonspor bir gün yine eski parlak günlerine dönüş yapacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi. İlk yarıdaki kayıplarına rağmen yarışı bırakmadıklarını kaydeden Trabzonspor Kaptanı, “Ligi en kötü ihtimalle ikinci sırada bitirmek istiyoruz. Üç puanlı sistemde bu mümkün” diye taraftara umut verdi.

``

Yorum