Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Feridun Sungur Samsunspor’a kiralandı
    Takımımız sporcularından Feridun Sungur kiralık olarak 1.5 yıllığına Samsunspor’a verildi. Buna göre Feridun, 31 Mayıs 2008 tarihine kadar Samsunspor forması altında görev yapacak.

Yorum

• tamam ceyhuna karsi degilim ama.. ersen umut gökdeniz yattara ve ceyhunu ilk 11de görmemiz imkansiz gibi.
      bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

• Naim,
        Bizimkilerin koltugu doldurmada sıkıntıları yok ...
        Masallah göbek ense yerinde....
        Boy pos ta var...
        Ama olmayan bişe var....
        Hemde çok önemli birşey...
        O da Sehirle yasamak...
        Milletin içine girmek ...
        Kendini sevdirmek...
        Haczavera,Maçka,Trabzon....,
        Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
        Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• ceyhun ziya hocanın rüyasıymış küçük insanların hayalleri küçük olur bu küçük hayalden büyük sonuçlar beklenemez. Ceyhun kim 250 euro artı iki topçu nerden baksan marce parası
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• m.keçeli salla da f.akyel ve 300 bin euro baya pahalıya gelio
            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• cidden soruyorum erkan çok mu iyi bir futbolcu?
              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• hayırlısı oldu trabzonda sevilmiyormuş herhalde ama iyi bir trabzonsporluydu bildiğim
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak DOĞA SARAÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  her gün şu son dakika haberlerine bi umutla giriyom acaba ceyhun işi ne oldu diye, lütfen artık gelsin ceyhun yaaa, bundan önce iki futbolcunun gelmesini bu kadar istemiştim biri F.TEKKE diğeri UMUT'tu bu Trabzonspora gelmesini çok istediğim üçüncü futbolcu, çoook şey katacak bize çooook ...
                  yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cidden soruyorum erkan çok mu iyi bir futbolcu?

ciddi cevap veriyorum sag bek oynayan ama stoperden kırma bak olduğu için defansı çok saglam olan bir topçu yani ben erkan risp stephanov cagdaş dörtlüsünün kolay gol yiyeceğini düşünmüyorum

aynı zamanda hücum özellikleride olan bir topçu

bunlardanda önemlisi takım kaptanı agırbaşlı bir adam

feridunu gönderdiklerine göre sag bek kesin alınacaktır

ben ya erkanı yada samsundan adnan güngörü bekliyorum

Yorum

• "CEYHUN’DA GECiKME"
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın kadroda mutlaka görmek istediği oyuncuların başında yer alan Ankaragücü’nün başarılı orta saha oyuncusu Ceyhun Eriş için kıran kırana pazarlıkların sürdüğü kaydedildi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Haciosmanoğlu, Ceyhun Eriş için, Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile görüşmeleri dün de sürdürdü. Daha önce Mustafa Keçeli’yle birebir takas önerisine karşı çıkılması ve bu arada Ankaragücü taraftarının da tepkisinin artmasıyla birlikte Bordo-Mavililer bu kulübe yeni önerilerle gitti.

Bugün Kesinleşecek
                      Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın’ın önce, "Mustafa Keçeli ve 250 bin Avro’ya Ceyhun’u veririm" dediği Ceyhun için daha sonra, "Taraftarımız Ceyhun’u satmamamız için çok baskı yapıyor" diyerek geri adım atması Trabzon kanadında hareketlilik yarattı. Aydın’ın önceki teklifine ‘hayır’ diyen Bordo-Mavili yöneticiler bu kez, ‘Mustafa Keçeli+250 bin avro’ talebine ‘evet’ dediler. Bunun üzerine de Aydın hem Teknik Direktör Hikmet Karaman, hem de yönetimle bir kez daha konuşması gerektiğini söyledi. Sonucun bugün alınması bekleniyor.
                      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 14:11.

Yorum

• UEFA PLATINI'YE EMANET..

Avrupa'nın patronu Michel Platini!
                        FLAŞ! UEFA Başkanlık seçimleri Almanya'nın Düsseldorf Kenti'nde yapıldı. Yeni başkan futbol dünyasının efsane ismi Michel Platini oldu.

UEFA başkanlığı için Lennart Johansson ile Fransız Michel Platini karşı karşıya gelmişti. 1990'dan beri UEFA'da başkanlığı sürdüren Johansson seçimi kaybetti..

Michel Platini ve Lennart Johansson arasındaki seçim büyük heyecana sahip oldu. Platini 27'ye 23'lük üstünlükle seçimde ipi göğüsledi. 51 yaşındaki Fransız ismin futbol anlamında önemli reformlara imza atması bekleniyor.

Platini yaptığı ilk açıklamada; "Oyuncu olduğum yıllarda bir zaferden sonra bir kupa kazanırdım ve o kupayı kaldırırdım. Bugün elimde kupa yok ama bugünkü zafer benim için çok anlamlı. Yeni bir yolculuğa başlayacağım." dedi.

Sınırlama geliyor!

Michel Platini, daha önce başkan olursa Şampiyonlar Ligi'nde bazı sınırlamalara gideceğini söylemişti. İngiliz Premier Ligi, Serie A ve La Liga'dan Şampiyonlar Ligi'ne sadece üçer takımın katılması gerektiğini savunan ve başkan olursa bunu hayata geçireceğini ifade eden Platini, diğer ülke takımlarına daha fazla şans verilmesini sağlayacağını belirtmişti.
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 14:06.

Yorum

• kadromuzda bulunan , hiçbir işe yaramayan ve oynadığı maçlardan sonrada hakaret edilen futbolcuların gitmesi gündeme gelince bi anda değere binmesine bi anlam veremiyorum
                          ceyhun yerine sezer öztürkün alınmasının daha akıllıca olduğunu düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA Patronu Platini
                            Ayrıntılar Az sonra

platininin değişik fantezileri var yaw kurallar değişecek epey..şamp ligine 4 takımla gitmek falan yok sanırım neyse...bekliyoruz abi...

Yorum

• SERKAN SÖZ VERDİ"
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın, ‘Bizim sağ kanatta çok önemli bir iş görür, takımın bu alandaki sıkıntısı biter” sözleriyle birlikte transfer döneminde en çok istenen oyuncuların başında yer alan Fenerbahçe’nin milli sağ kanat oyuncusu Serkan Balcı’nın gelecek sezon için söz verdiği kaydedildi. Bu futbolcuyla, Başkan Yardımcısı İbrahim Haciosmanoğlu’nun bir kez görüştüğü belirtildi. Serkan’ın bu görüşme sırasında, “Fenerbahçe’de yedek soyunmaya devam edersem, söz veriyorum; Gelecek sezon Trabzonspor forması giyerim” dediği dile getirildi.

Kulübeyi Kesinlikle İstemiyor
                              Serkan Balcı’nın, “Bu sezonun ilk yarısında takımda hiç forma giyemedim. Bunun sonucu olarak da milli takıma bile gidemedim. Oysa Ay-Yıldızlı takımın değişmez oyuncusuydum. Bu tablo ikinci yarıda da devam ederse, 3-4 maç yedek soyunursam zaten Fenerbahçe’den ayrılacağım. Bu noktada gelecek teklifleri değerlendireceğim. Ancak şunun sözünü verebilirim ki bu konudaki ilk tercihim Trabzonspor olacaktır. Çünkü Trabzonspor şampiyonluğa aç bir takım ve orada çok başarılı olacağımı, Milli takıma yeniden seçileceğimi düşünüyorum” görüşünü savunduğu ifade edildi.

Yıldırım’a Misilleme Olacak
                              Serkan Balcı’nın bu sözlerinden sonra Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Haciosmanoğlu’nun kendisine teşekkür ettiği vurgulandı. Bu gelişmeden sonra Bordo-Mavili yöneticilerin, Serkan Balcı’nın Fenerbahçe’de yedek kulübesine çekilmesini bekleyecekleri, bu yöndeki tavrın 3-4 hafta sürmesi halinde oyuncunun menajeriyle hemen bağlantı kurularak gelecek sezona dönük anlaşma yapılacağı belirtildi. Serkan’ın bu şekilde alınmasıyla birlikte Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Aurelio’yu bonservis bedeli ödemeksizin almasına misilleme de yapılmış olacağı dile getirildi.

ne komik bir haber sene sonu için söz vermiş serkan diyomuyorlarki alamadık aynı zamanda alınmasını çok istediğim anlaşılmasın serkana hiç gerek yok gelecek 2 trilyon isterim falan olmaz biz erkanı alalım daha iyi

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adama bak ya bu ne vücut

bu fotograflar niye bu kadar kötü çıkıyor anlamıyorum
                                yaa allah askına bunun neyi son dakika
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X