Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeyyat Kafkas: ''İstediğimiz sonucu aldık''
    Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas, Stepanov'un gördüğü kırmızı kartın haklı olduğunu ifade ederek, "Hakemin bu kararında bir hata yok ama böylesine kolay geçen bir maçı bu kadar zorlaştıran bir hakem triosuyla Türk futbolu nereye kadar gidecek çok merak ediyorum'' dedi.

İlk yarıda takımın kontrollü bir futbol oynadığını kaydeden Kafkas, ''İkinci yarıda hücumda etkili olunca rakip de çıkamadı. İstediğimiz sonucu aldık. Önemli olan kişiler değil, önemli olan takım olarak iyi oynamaktı. Bugün sahada kazanmak isteyen bir Trabzonspor vardı" dedi.

Bundan sonra transfer yapılacağını sanmadığını belirten Kafkas, "Sağ kanada bir oyuncu üzerinde çalışma yapıyorduk ama şu aşamadan sonra olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

trabzonspor.org.tr
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Telegolde Ibrahim Haciosmanoglu Var Canli Yayin Konuyu

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Telegolde Ibrahim Haciosmanoglu Var Canli Yayin Konuyu
        ne dediyse bize aktarirsin ins.

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne dediyse bize aktarirsin ins.
          herkes izlerse guzel olur yorumlar cogalir

Yorum

herkes izlerse guzel olur yorumlar cogalir
            izleme imkanim yok malesef

Yorum

• iyi basladi

hepimiz tek cumhuriyetiz ama fb kendileri ikinci cumhuriyet olarak ilan etti diyor

Yorum

• haciosmanoglu iyi gidiyor ama serefsiz sunucu engel oluyor

Yorum

• sike ve papilaya degindi ama nedense serhat ulueren engel olmaya calisiyor
                  medyayada laf atiyor

Yorum

• ula herif valla nası konusuyor karızma olunca adam boyle oluyor ıste
                    Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

sike ve papilaya degindi ama nedense serhat ulueren engel olmaya calisiyor
                      medyayada laf atiyor
                      yaw ben bu adami seviyorum ya

Yorum

• ibrahim hacıosmanoglu gercekleri soyledi ziya sengul cekemedi simdi diyo fenerbahce klubunu kucultmek istedigi icin bu sikeleri soyluyo fln 95 96 daki olayı hatırlatıyo sengul gecen seneki uzatılmıs mactaki kaybedilmis mactan bahsediyo bu dogalda sizin ki neden dogal degil dedi hacıosmanogluna

Yorum

• hizmet icin geldim macta hata yaptım fln diyo ulan papila hizmeti fenere yaptın daha ne konusuyosun

Yorum

• ziya sengul konusuyor :

fb-ts maci 95-96 sezonunda giriyor lafa ve papila macini deginiyo
                            beraberlik yterdi size falan filan anlatiyor
                            fb-denizli macina degindi 3defa durdu 16dk uzadi cok rahat sampion olurmus fb ama sanssz olamadik
                            ve fb yi kucultmek icin sampiyonlugu karalamak icin gelmis programa diyor ve cvp vermem dedi

cem papila:
                            ben ts icin hizmet etmeye geldim. benim icin yaptigi yorumu kendi icin yapabilirmi diyor papila haciosmanogluna.
                            papila ben o macta hata yapabilirim ama yaptimda dedi normal dedi

Yorum

• aslında hacıosmanoglu bu kurtların arasında ezılmese barı herkes bı taraf hacıosmanoglu bı taraf ıste bakın trabzonsporlu olmak yurek ıster bundan
                              Birgün herkes TRABZONSPORlu olmasın

Bırakın o şeref bizde kalsın....!

Yorum

• Papilaya postayı koydu helal olsun.
                                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X